Навушники HiFiMan SUSVARA
Навушники HiFiMan SUSVARA Навушники HiFiMan SUSVARA Навушники HiFiMan SUSVARA

Навушники HiFiMan SUSVARA

  • ID товару: 6732
  • Артикул: 12442

12442

Новий товар

Настільки складна конструкція магніту, що застосовується в SUSVARA, використовується вперше. Вона створювалася з метою бути акустично прозорою, зводячи до мінімуму завихрення, що виникають у результаті дифракції, що руйнують цілісність звукових хвиль. Результатом стали нижчі спотворення, що поступилися місцем більш чистому, гармонійному звучанню, і це чути.

Більше деталей

168 000 грн.

Дивитись всі товари бренду: HiFiMan

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Магніто-планарні навушники відкритого акустичного оформлення.

У сімействі планарів, які бувають двох типів (орто- та ізодинамічні), навушники Susvara – ізодинами.

Дітище бренду HiFiMan втілює в собі все найкраще та передове, що можна вичавити з планарної технології на даному етапі розвитку науки та техніки.

Як не може бути багато «Боїнгів» у приватному володінні, так і Susvara – немасовий продукт. Дворазовий відрив вартості від свого ж хайфайменівського побратима - другої версії HiFiMan HE-1000 - пояснюється не тим, що чашки Susvara інкрустували алмазами або покрили товстим шаром золота. Дорогих, але марних для звуку дій і матеріалів HiFiMan не використовували. Аурум застосований там, де за своїми характеристиками був найкращим вибором – звукова котушка виконана із золотих ниток, нанесених безпосередньо на мембрану. Найкращу із створених доктором Фангом мембрану нанометрової товщини.

Найкраща з кращих ізодинамічних моделей HiFiMan не стала зватись ні HE-1001, ні HE-2000, тому що відкрила новий клас продуктів, виконаних за магніто-планарною технологією.

Ім'я, це моделі, - складове. Якщо за правилами санскриту з'єднати Su (дуже добре, дуже хороший) та Svara (голос, звук), ми й отримаємо SuSvara – навушники, звук який гідний вух головних індуїстських богів Шива, Брахма та Вішну.

Навушники здатні подарувати власнику небачений (нечуваний) рівень аудіо-вражень, але при дотриманні низки обов'язкових умов.

Ці умови не нові і входять до списку мінімальних вимог, виконання дозволяє максимально розкрити потенціал будь-яких магніто-планарних моделей.

Перше. Ізодинамам потрібен потужний підсилювач топ-класу. Для «СуСвари», що має чутливість 83 дБ при імпедансі 60 Ом, питання посилення стоїть на рівні «щоб почути різницю» (наприклад, у порівнянні з тими ж HE-1000 V2).

Друге. Якість джерела звуку для "СуСвари" є критичною. Неможливо вийти за межі сонячної системи на кораблі, який не здатний на більше описувати кола на навколоземній орбіті. Третє. Записи мають бути найвищого порядку.

Виконання цих трьох простих та недешевих умов дозволить власнику Susvara досягти піку аудіофільського щастя. Більше чи менше щастя – величини, що оцінюються за дуже суб'єктивними критеріями.

Спробуємо описати переваги Susvara над тими ж тисячними Хайфайменами другої генерації, користуючись приземленими поняттями.

Налаштування як Susvara, так і HE-1000 V2 нейтральні. Не варто чекати від басів у виконанні «СуСвари» виносу мозку. Немислимої подробиці, текстурності та глибини, що дорівнює безодні, мабуть, чекати варто. Можна також бути впевненим, що жоден драйвер у світі не зрівняється з Susvara в точності та швидкості.

У середній частині діапазону на вас чекає відкриття нюансів добре відомих музичних композицій, знову ж таки завдяки вражаючій точності передачі звучання оригіналу.

Коли справа дійде до спектру ВЧ, ви усвідомлюєте, що ті самі ноти, які у HE-1000 вам здавалися піковими, насправді прозвучали згладжено. І лише «СуСвара» показала їхню справжню красу.

Якщо міркувати прагматично, то згідно з прайсом сцена Susvara повинна бути як мінімум у 2 рази об'ємніша, ніж у HE-1000. Реальність значно перевершує очікування – показники глибини та ширини віртуальної сцени «СуСвари» відносяться в нескінченність. Нескінченні захоплення, почуття польоту та причетності тут і зараз творної музики.

Характеристики:

  • Призначення: Іміджеві, Аудіофільські, Для дому
  • Тип підключення: Дротовий
  • Тип навушників: Повнорозмірні накладні
  • Акустичне оформлення: Відкриті
  • Діапазон частот, Гц: 6 – 75000
  • Імпеданс, Ом: 60
  • Тип кріплення: Оголів'я
  • Тип випромінювача: Динамічний
  • Чутливість, дБ: 83
  • Матеріал корпусу: Метал
  • Знімний шнур: Так
  • Тип роз'єму: XLR
  • Колір: Срібний



 
Характеристики
БрендHiFiMan
МодельSUSVARA
Частотний діапазон6 – 75000 Гц
ПризначенняІміджеві, Аудіофільські, Для дому
Імпеданс60 Ом
Чутливість83 дБ
Матеріал корпусуМетал
Роз'ємиXLR
КолірСрібний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні накладні
Акустичне оформленняВідкриті
Тип випромінювачаДинамічний
Особливості конструкціїЗнімний шнур
Тип кріпленняОголів'я

Напишіть відгук

Навушники HiFiMan SUSVARA

Настільки складна конструкція магніту, що застосовується в SUSVARA, використовується вперше. Вона створювалася з метою бути акустично прозорою, зводячи до мінімуму завихрення, що виникають у результаті дифракції, що руйнують цілісність звукових хвиль. Результатом стали нижчі спотворення, що поступилися місцем більш чистому, гармонійному звучанню, і це чути.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ