Навушники Audio-Technica ATH-ANC700BT BK
Навушники Audio-Technica ATH-ANC700BT BK Навушники Audio-Technica ATH-ANC700BT BK Навушники Audio-Technica ATH-ANC700BT BK

Знятий з виробництва

Бездротові навушники Audio-Technica ATH-ANC700BT BK

  • ID товару: 7971
  • Артикул: ATH-ANC700BTBK

ATH-ANC700BTBK

Новий товар

Накладні навушники Audio-Technica ATH-PRO7X мають закрите акустичне оформлення і призначені спеціально для діджейської роботи. Конструкція навушників поєднує в собі одночасно і легкість, і міцність, і зручність використання.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Audio-Technica

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Audio Technica вже є професійним джерелом звуку, але за останні кілька років компанія також зробила великий ривок у споживчому аудіо – і з величезною часткою успіху.

Навушники Audio Technica ATH-ANC700BT мають технологію шумозаглушення та працюють по бездротовому зв'язку, плюс їх можна контролювати за допомогою сенсорних жестів на лівій чашці. Можна сміливо сказати, що вони досить високотехнологічні.

Перше, що ви помітите в навушниках Audio Technica ATH-ANC700BT QuietPoint, - це їхній дизайн, і вони не погано виглядають. Навушники мають матовий чорний колір і здебільшого виготовлені із пластику, але це міцний пластик, який, схоже, не зламається легко, плюс він робить навушники приємними та легкими.

Права чашка вуха особливо не описана, з погляду функціональності, але ліва чашка вуха - це місце, де відбувається вся дія. Внизу ви побачите порт MicroUSB та додатковий порт разом із перемикачем живлення. Також є світлодіод, що вказує на те, що Bluetooth і шумозаглушення активовані - хоча ви, ймовірно, їх не побачите. На чашці вуха ви знайдете кілька сенсорних елементів керування, і як тільки ви до них звикнете, вони будуть дуже зручними.
Торкніться однієї області чашки вуха, щоб програвати та призупиняти музику, іншу область регулювання гучності і навіть утримувати палець, щоб активувати ваш цифровий помічник. Потрібно було кілька хвилин, щоб вивчити елементи управління, і як тільки це зробили, навушники ще більше сподобалися.

У коробці є все, що вам справді потрібно. Є навушники, а також зарядний кабель MicroUSB та додатковий кабель. Там також є сумка для перенесення.

Навушники не просто добре розроблені, а й дуже зручні. Як згадувалося, вони досить легкі, що допомагає зробити їх досить зручними для тривалих періодів прослуховування. Це має відношення до прокладання навколо вух та під оголов'ям. В обох випадках є багато доповнень, і, хоча спочатку може здатися, що оголов'я може бути трохи більшим, той факт, що навушники настільки легкі, допомагає виправити це.

Бас, звучить традиційно непогано. На нижньому рівні низьких частот ви отримаєте достатній відгук для більшості ситуацій, що є чудовою новиною для тих, хто любить соковитий бас. Однак це не перебільшено - шанувальники мегабасу можуть захотіти придивитися до інших навушників для своїх басових потреб, тому що ці навушники мають тенденцію до природнішого звучання, коли справа доходить до басу.

Говорячи про шумозаглушення, технологія шумозаглушення на цих навушниках була дуже збалансованою - настільки, що вона, ймовірно, могла протистояти подібним навушникам інших виробників. Факт залишається фактом: якщо ви шукаєте пару навушників з відмінним шумом придушення, це та пара, яку слід враховувати.

Характеристики:

  • Система активного шумоподавлення
  • Підтримка Qualcomm® aptX™ та AAC
  • 45 годин безперервної роботи
  • Максимально повна зарядка – 5 годин
  • Чутливість 98 Дб
  • Діаметр динаміка – 40 мм
  • Опір – 35 ом
  • Діапазон частот: 5 – 40000 Гц
  • 4.1 Bluetooth
  • Вага 250 г
 
Характеристики
Довжина шнура1.5 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm , Jack 6.3 mm
BluetoothЄ
КолірЧорний
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківНакладні
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні

Напишіть відгук

Бездротові навушники Audio-Technica ATH-ANC700BT BK

Накладні навушники Audio-Technica ATH-PRO7X мають закрите акустичне оформлення і призначені спеціально для діджейської роботи. Конструкція навушників поєднує в собі одночасно і легкість, і міцність, і зручність використання.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ