Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black
Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black

Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black

  • ID товару: 8317
  • Артикул: 236181

236181

Новий товар

Бездротові навушники з активною системою шумозаглушення та гарнітурою, закрите акустичне оформлення, динамічний драйвер 40 мм, імпеданс 16 Ом, час роботи до 20 год, вага 275 г.

Більше деталей

13 845 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротові навушники Denon AH-GC30 мають висококласну конструкцію, а також оснащені новітніми аудіотехнологіями. Завдяки винятковому комфорту при тривалому носінні та фірмовій системі активного придушення зовнішніх шумів Denon AH-GC30 є чудовим вибором для мандрівників.

Навушники оснащені м'якими амбушюрами з ефектом пам'яті, завдяки чому щільно та без зайвого стиснення. Комфорт у носінні Denon AH-GC30 забезпечує також широке оголов'я з амортизуючою накладкою та простим регулюванням по висоті, що рівномірно розподіляє навантаження на голову. Ця модель випускається в чорному або білому варіантах зовнішнього оздоблення.

Навушники оснащені Bluetooth нового покоління з підтримкою покращених аудіокодеків aptX HD та AAC, що робить їх повністю сумісними з пристроями на базі iOS та Android. Підвищенню якості звуку також сприяє використання фірмових драйверів FreeEdge. Ці випромінювачі мають чистий і деталізований звук у широкому діапазоні частот, а також високу чутливість для оптимальної роботи при невисокій потужності, що підводиться.

Запатентована система шумопониження Denon побудована на базі пари вимірювальних мікрофонів у кожній чашці, які постійно аналізують навколишнє оточення. При цьому система може працювати в одному з трьох режимів, що оптимально підходить для різних варіантів їх використання. Також у Denon AH-GC30 передбачений режим Ambient, який дозволяє чути навколишнє оточення, не знімаючи навушники з голови. Навушники мають функцію відповіді на вхідні телефонні дзвінки на підключеному мікрофоні. Якість передачі промови досягається за рахунок використання мікрофонів на обох чашках, також технології cVс для чистої передачі промови. Завдяки новому акумулятору навушники мають збільшений до 20 годин автономну роботу. Для економії його заряду в цій моделі передбачено режим Auto Standby.

Для керування роботою навушників можна використовувати спеціальний мобільний додаток. Denon AH-GC30 комплектується якісним аудіокабелем з пультом та мікрофоном, яким можна скористатися, якщо акумулятор навушників повністю розрядиться. Також Denon AH-GC30 поставляються разом із USB-кабелем для заряджання акумулятора та розкішним чохлом для зберігання.


Особливості бездротових навушників Denon AH-GC30

  • Bluetooth-приймач з підтримкою HD aptX та AAC
  • Фірмові випромінювачі FreeEdge
  • Система покращення передачі мовлення cVc
  • Активне зниження шуму з трьома режимами роботи

Характеристики бездротових навушників Denon AH-GC30

Тип повнорозмірні, динамічні
Категорія бездротові, з активним зниженням шуму
Діапазон частот 5 Гц – 50 кГц
Імпеданс 16 Ом (Line In)
Випромінювач 40 мм FreeEdge
Максимальна потужність, що підводиться 1000 мВт
Матеріал корпусу прогумований пластик + алюміній
Амбушюри з ефектом пам'яті
Bluetooth v.5.0, HD aptX, AAC, SBC
Час автономної роботи до 20 годин
Робота у пасивному режимі так
Вага 275 г
Комплектація універсальний з'єднувальний кабель, USB-кабель для заряджання, перехідник 6,3 мм, адаптер для використання в літаку, чохол для зберігання

Напишіть відгук

Бездротові навушники Denon AH-GC30 Black

Бездротові навушники з активною системою шумозаглушення та гарнітурою, закрите акустичне оформлення, динамічний драйвер 40 мм, імпеданс 16 Ом, час роботи до 20 год, вага 275 г.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ