Навушники Focal Spark
Навушники Focal Spark Навушники Focal Spark Навушники Focal Spark Навушники Focal Spark Навушники Focal Spark Навушники Focal Spark

Навушники Focal Spark

  • ID товару: 8586

Новий товар

Навушники-вкладиші Focal Spark є найдоступнішими за вартістю своєї категорії в каталозі цієї фірми. Тим не менш, вони виготовлені з урахуванням усіх дрібниць, здатних вплинути на якість звуку, дуже надійні та комфортні при тривалому використанні.

Більше деталей

2 829 грн.

30 Товари(ів)
Наявність та ціну уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Focal

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники-вкладиші Focal Spark є найдоступнішими за вартістю своєї категорії в каталозі фірми Focal. Тим не менш, вони виготовлені з урахуванням усіх дрібниць, здатних вплинути на якість звуку, дуже надійні та комфортні при тривалому використанні.

Корпуси навушників Focal Spark виконані з алюмінію та мають просту циліндричну форму, що забезпечує їх комфортну посадку. Повністю алюмінієвий корпус Focal Spark також унеможливлює паразитні вібрації та фарбування звуку, завдяки чому навушники звучать натурально навіть на високій гучності. Демпфування внутрішньої камери забезпечує ефективне гасіння зворотних звукових хвиль, що робить баси глибокими та опрацьованими.

Focal Spark оснащені фірмовими висококласними динамічними випромінювачами діаметром 9,5 мм із діафрагмою з майлару. Цей високотехнологічний матеріал забезпечує дифузору високу жорсткість за дуже невелику вагу, що є необхідною умовою отримання максимально прозорого та динамічного звуку в широкому діапазоні частот. Focal Spark мають опір 16 Ом і добре узгоджуються з будь-якою сучасною портативною технікою.

Навушники оснащені плоским кабелем, стійким до заплутування, на якому змонтовано пульт дистанційного керування з мікрофоном. У кабелі використовується провідник з безкисневої міді високого ступеня очищення і оснащений прямим роз'ємом mini-jack 3,5 мм, на корпус якого нанесений логотип компанії-виробника. При високій механічній міцності кабель у навушників досить гнучкий для зручного використання, і розрахований на тривалу роботу.

У комплекті з Focal Spark поставляються набір із трьох пар змінних силіконових насадок різних розмірів, а також жорсткий чохол для зберігання. Навушники забезпечують високу якість звучання при відтворенні музики різних жанрів, і, крім того, дозволяють продемонструвати переваги звуку у форматах High resolution. Focal Spark стануть чудовим вибором для багатьох меломанів, які хотіли б придбати навушники-вкладиші високого класу за цілком розумною вартістю.

Характеристики Навушники Focal Spark

  • Тип: вкладиші, динамічні
  • Категорія: провідні
  • Діапазон частот: 20 Гц – 20 кГц
  • Випромінювач: 9,5 мм, динамічний, з майларовою діафрагмою
  • Матеріал корпусу: алюміній
  • Чутливість: 103дБ
  • Імпеданс: 16 Ом
  • Коефіцієнт гармонік: менше 0,3%
  • Кабель: плоский, 1,2 м, прямий роз'єм mini-jack 3,5 мм, з мікрофоном та пультом ДУ
  • Вага: 14 грам
  • У комплекті: змінні силіконові насадки, чохол для зберігання
  • Колір: Синій, Чорний, Сірий
 
Характеристики
БрендFocal
МодельSpark
ТипНавушники
Частотний діапазон20 Гц -20 кГц
Довжина шнура1.2 м
Імпеданс16 Ом
Динаміки9,5 мм, динамічний, з майларовою діафрагмою
Чутливість103 дБ
Матеріал корпусуАлюміній
Комплектаціязмінні силіконові насадки, чохол для зберігання
THDменше 0,3%
КолірСиній, Чорний, Сірий
Пульт ДУЄ
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківВкладиші
Інтерфейс провідного підключенняроз'єм mini-jack 3,5 мм
Вага14 грам
Форма штекерапрямий
Призначення навушниківДля плеєра, Для телефону

Напишіть відгук

Навушники Focal Spark

Навушники-вкладиші Focal Spark є найдоступнішими за вартістю своєї категорії в каталозі цієї фірми. Тим не менш, вони виготовлені з урахуванням усіх дрібниць, здатних вплинути на якість звуку, дуже надійні та комфортні при тривалому використанні.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ