Навушники Sennheiser IE 400 PRO SMOKY BLACK
Навушники Sennheiser IE 400 PRO SMOKY BLACK Навушники Sennheiser IE 400 PRO SMOKY BLACK Навушники Sennheiser IE 400 PRO SMOKY BLACK

Навушники Sennheiser IE 400 Pro Smoky Black

  • ID товару: 9172

Новий товар

Динамічні внутрішньоканальні моніторні IE 400 PRO - це, перш за все, звук студійної якості з добре акцентованими низькими, виразними середніми і чистими високими. Завдяки мініатюрному 7-мм перетворювачу та новітній технології TrueResponse ця модель відтворює аудіосигнал без найменших спотворень та без перешкод

Більше деталей

17 157 грн.

3 Товари(ів)
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Динамічні внутрішньоканальні моніторні IE 400 PRO - це, перш за все, звук студійної якості з добре акцентованими низькими, виразними середніми і чистими високими. Завдяки мініатюрному 7-мм перетворювачу та новітній технології TrueResponse, ця модель відтворює аудіосигнал без найменших спотворень і без перешкод. При цьому навушники виготовлені з розрахунком на дуже тривалу та активну експлуатацію, вони дуже комфортні та міцні, ідеально підходять для будь-якої сцени та гарантовано справляються з усіма тяготами концертної роботи.

Теплий природний звук, багатий, добре відчутний та пробивний – це головна особливість нових IE 400 PRO. Модель орієнтована на досвідчених професіоналів, яким для нормальної роботи потрібна студійна якість звуку, у тому числі і на живій сцені. Навіть на високому рівні звукового тиску ці навушники відтворюють незмінно якісний та теплий звук без спотворень та перешкод.

Фірмовий динамічний драйвер Sennheiser з діафрагмою діаметром всього 7 міліметрів у поєднанні з можливостями новітньої технології TrueResponse генерує звук у фантастичній роздільній здатності, значно знижуючи тим самим акустичне навантаження на слух. Так що в IE 400 PRO працювати можна дуже довго без будь-якого дискомфорту. Крім того, у цих навушників коефіцієнт спотворення доведено до неймовірних навіть у наш час 0.08%. Тому фазові спотворення, діапазони, що перекриваються, резонансні піки та інші технічні проблеми, що донедавна здавалися непереборними, нові IE 400 PRO впевнено перетворюють на майже забуті спогади.

Завдяки інноваційній конструкції з одним перетворювачем навушники вийшли надзвичайно легкими та компактними. Плюс до цього, вони мають великий комплект насадок з м'якого силікону та спеціальної піни з ефектом пам'яті, за допомогою яких IE 400 PRO легко адаптуються до індивідуальної анатомії вушних каналів свого власника.

В цілому ж, Sennheiser IE 400 PRO – це повнофункціональні моніторні навушники для серйозної роботи. Вони дуже прості та зручні, дуже якісні та надійні, відтворюють потужний та чистий звук і зроблені так, щоб працювати в них було завжди комфортно на будь-якій сцені, у будь-якій обстановці, з будь-яким навантаженням та стільки, скільки потрібно.

особливості:

  • новий 7-міліметровий динамічний широкосмуговий перетворювач удосконаленої конструкції забезпечує чистий пробивний моніторний звук високої роздільної здатності;
  • багатий, добре відчутний пробивний звук з виразними середніми та чистими високими;
  • фірмова технологія перетворення TrueResponse мінімізує вплив акустичних стрес-факторів на якість сигналу і безперешкодно відтворює потужний і рівний звук;
  • модель виготовлена з розрахунком на дуже тривалу та активну експлуатацію, відрізняється міцністю, продуманою ергономікою та відмінно носиться;
  • м'які вушні вкладиші (силіконові або пористі) надійно утримують навушники у вухах і добре ізолюють слух зовнішніх шумів;
  • патентовані кабелі підвищеної міцності розроблені з урахуванням усіх неминучих труднощів сценічної роботи.

Нові IE 400 PRO відтворюють багатий, добре відчутний пробивний звук з виразними середніми та чистими високими. У свою чергу характерно теплий, чистий і точний моніторний звук без спотворень та перешкод суттєво знижує навантаження на слух і дозволяє музикантові за будь-яких умов правильно і без зайвих зусиль чути себе.

Крім того, IE 400 PRO гранично точний і чистий сигнал генерують навіть при максимальному рівні звукового тиску, на відміну від більшості систем персонального моніторингу, які за аналогічних умов починають затискати і помітно спотворюють звук.

Іншими словами, ці навушники повною мірою відповідають головній ідеї всієї серії IE – MoreMe – і в них саме себе ви повинні чути більше та краще. Тому слухайте більше, контролюйте мікс ефективніше та працюйте зі звуком вільніше – ваші IE 400 PRO створені саме для цього!

На відміну від переважної більшості сучасних систем персонального моніторингу, в яких використовуються, як правило, відразу кілька перетворювачів (і які є нащадком слухових апаратів), IE 400 PRO оснащені всього одним фірмовим динамічним драйвером Sennheiser нової, вдосконаленої конструкції.

Справа в тому, що весь діапазон частот, що відтворюються, зовсім необов'язково ділити на окремі сегменти і цілком можливо зберігати його єдиним. У такій природній і гармонійній цілісності звук у IE 400 PRO виходить рівномірним і потужним значно більш широкому діапазоні.

Єдиний динамічний високопродуктивний перетворювач із діафрагмою діаметром всього 7 міліметрів впевнено охоплює весь частотний спектр і виключає ще одну проблему старих мультидрайверних систем - непереборні фазові спотворення та дисонанси, що неминуче виникають у внутрішньому вусі користувача. Система потужних неодимових магнітів з триканальною вентиляцією нівелює ризик виникнення спотворень, а спеціальний двокамерний поглинач, по-перше, знижує резонансні навантаження, викликані природними процесами у вусі, а по-друге, не дає дисонансам глушити високі частоти і надмірно.

У результаті, повторимося, навіть за максимально високого рівня звукового тиску IE 400 Pro звук відтворюють чисто, без перешкод і без спотворень, єдиним цілим, зберігаючи його початкову гармонію, природну теплоту і виразність. Тому в цих мініатюрних моніторних навушниках ви не тільки без найменших зусиль чуєте кожен, навіть найдрібніший нюанс звучання, ви буквально відчуваєте звук, відчуваючи його повітряні хвилі внутрішнім вухом. Адже дуже потужне і однаково чисте звучання - це саме те, що потрібно від професійних внутрішньоканальних моніторних навушників, чи не так?

Sennheiser IE 400 PRO зроблено ще й для того, щоб у них зручно було працювати годинами. Навушники вміють швидко застосовуватися до анатомії вух свого власника, завжди надійно тримаються на своєму місці та добре ізолюють слух від зовнішнього звукового фону. Для цього модель комплектується змінними вкладками різного діаметру (S, M і L) з м'якого силікону, а також трьома парами вкладишів (теж (S, M і L) з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті. Інженери Sennheiser також врахували той факт, що вушні канали у людей можуть бути різної довжини, тому конструкцією звуководу навушників передбачені два положення для встановлення вушних вкладишів, щоб за їх допомогою користувач міг досягти оптимальної герметизації та звукоізоляції каналу і, зрештою, ідеального звучання басів.

А з огляду на те, що на сцені величезну важливість має будь-яка деталь, то у цих навушників навіть кабелі сконструйовані заново та по-новому. Їхні внутрішні кабельні канали та роз'єми є унікальною розробкою Sennheiser (відповідний патент вже реєструється). Простіше кажучи, у своїх нових моніторних IE 400 PRO ви можете спокійно працювати на будь-якій сцені та з будь-яким навантаженням. Вони точно витримають!

Комплектація

  • внутрішньоканальні моніторні навушники Sennheiser IE 400 PRO;
  • 3 пари м'яких вушних вкладишів із силікону (розмірів S, M та L);
  • 3 пари вушних вкладишів з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті (розмірів S, M та L);
  • фірмовий кейс для зберігання та перенесення навушників та приладдя;
  • інструмент для чищення;
  • 6.3-мм штекер-перехідник;
  • короткий посібник користувача щодо швидкого підключення навушників;
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації навушників.

Технічні характеристики:

  • Конструкція: внутрішньоканальні
  • Тип підключення: провідні
  • Підключення: mini-Jack (3.5 мм)
  • Штекер: Г-подібний
  • Підведення кабелю: двостороннє
  • Довжина кабелю: 1.3 м
  • Акустичне оформлення: Закриті
  • Тип кабелю: круглий, плетений
  • Звук: стерео
  • Імпеданс: 16 Ом
  • Частотний діапазон: 6 - 19000 Гц
  • Чутливість: 123 дБ
  • КНД (коефіцієнт нелінійних спотворень), %: менше 0.08
  • Тип випромінювачів: динамічні
  • Комплектація: силіконові насадки
  • Матеріал амбушюр: Силікон
  • Колір: чорний попелястий
  • Вага, м.: 18
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельIE 400 PRO SMOKY BLACK
ТипНавушники
Тип кабелюкруглий
Частотний діапазон6 - 19000 Гц
Довжина шнура1.3 м
Опір16 Ом
Коефіцієнт нелінійних спотворень0,08%
Чутливість123 дБ
Інтерфейс підключенняпровідні
Комплектаціясиліконові насадки
Колірчорний попелястий
Інтерфейс провідного підключенняmini-Jack (3.5 мм)
Акустичне оформленняЗакрытые
Тип конструкціївнутрішньоканальні
Матеріал амбушюрсилікон
Вага18 г
Форма штекераГ-подібний

Напишіть відгук

Навушники Sennheiser IE 400 Pro Smoky Black

Динамічні внутрішньоканальні моніторні IE 400 PRO - це, перш за все, звук студійної якості з добре акцентованими низькими, виразними середніми і чистими високими. Завдяки мініатюрному 7-мм перетворювачу та новітній технології TrueResponse ця модель відтворює аудіосигнал без найменших спотворень та без перешкод

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ