Навушники Sennheiser IE 500 PRO SMOKY BLACK
Навушники Sennheiser IE 500 PRO SMOKY BLACK Навушники Sennheiser IE 500 PRO SMOKY BLACK Навушники Sennheiser IE 500 PRO SMOKY BLACK

Навушники Sennheiser IE 500 Pro Smoky Black

  • ID товару: 9174
  • Артикул: 507479

507479

Новий товар

Це потужні професійні навушники для персонального моніторингу. Модель впевнено генерує по-справжньому чистий і пробивний звук із високим дозволом і без спотворень. В основі нових IE 500 PRO - мініатюрний 7-міліметровий перетворювач та новітня технологія TrueResponse

Більше деталей

25 757 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Це потужні професійні навушники для персонального моніторингу. Модель впевнено генерує по-справжньому чистий і пробивний звук із високим дозволом і без спотворень навіть на граничних рівнях звукового тиску. В основі нових IE 500 PRO – мініатюрний 7-міліметровий перетворювач та новітня технологія TrueResponse, завдяки яким коефіцієнт спотворення навушників доведений до неймовірних навіть у наш час 0.08%. При цьому надзвичайно компактні та зручні IE 500 PRO розраховані на дуже тривалу та активну експлуатацію, вони відрізняються міцністю, продуманою ергономікою та легко адаптуються до індивідуальної анатомії вушних каналів свого користувача.

Звук найвищого дозволу і, отже, можливість добре чути кожну, навіть найдрібнішу його деталь - ось головна перевага нових IE 500 PRO. Навушники оснащені подвійними кабелями, тому навіть на граничних рівнях гучності відтворюють стабільно якісний звук, чітко та прогнозовано реагують на будь-які зміни динаміки звучання, вибудовуючи напрочуд чисту та виразну аудіокартину, яку ви чуєте без будь-яких зусиль. Потужні, точні та дуже надійні IE 500 PRO спочатку орієнтовані на професійне застосування та зроблені так, щоб працювати в них було завжди комфортно, на будь-якій сцені, у будь-якій обстановці, з будь-яким навантаженням та як завгодно довго.

Фірмовий динамічний драйвер Sennheiser з діафрагмою діаметром всього 7 міліметрів у поєднанні з можливостями новітньої технології TrueResponse генерує звук у фантастичній роздільній здатності, значно знижуючи тим самим акустичне навантаження на слух і дозволяючи добре контролювати звучання. У IE 500 PRO працювати можна стільки, скільки потрібно і без будь-якого дискомфорту. Крім того, у цих навушників коефіцієнт спотворення доведений до рекордних для таких систем 0.08%. Тому фазові спотворення, діапазони, що перекриваються, резонансні піки та інші технічні проблеми, що до недавніх пір вважалися непереборними, нові IE 500 PRO впевнено перетворюють на майже забуті спогади.

Удосконалений дизайн дозволяє задіяти для якісної звукопередачі кожен квадратний міліметр діафрагми і кожен міліграм доступного повітря, при цьому для комфорту місця теж цілком вистачає. Саме завдяки інноваційній конструкції з одним перетворювачем навушники вийшли такими легкими та компактними.

Плюс до цього, у них передбачений великий комплект насадок з м'якого силікону та спеціальної піни з ефектом пам'яті, за допомогою яких IE 500 PRO ефективно захищають слух від зовнішніх шумів і, що важливо, швидко та без проблем адаптуються до анатомії вушних каналів свого власника так, ніби вони розроблялися за індивідуальним замовленням. Навушники надійно утримуються на своєму місці, але разом з тим ніколи не тиснуть, не заважають рухатися і легко виймаються з вух.

А з урахуванням того, що під час виступів та репетицій трапляється різне, і будь-яка деталь може мати величезну важливість, то у IE 500 Pro навіть кабелі сконструйовані заново та по-новому. Вони змінні, підвищеної міцності, а їх внутрішні кабельні канали та роз'єми також мають захист від механічних пошкоджень та є унікальною розробкою Sennheiser (відповідний патент уже реєструється).

Загалом, якщо для нормальної роботи вам потрібні сучасні внутрішньоканальні моніторні навушники, які в будь-яких умовах і на будь-якій сцені гарантовано забезпечують звук найвищого дозволу, потужний, точний і прогнозований, без перешкод та спотворень і на будь-яких навіть максимальних рівнях звукового тиску, то IE 500 PRO – це саме такі навушники!

Основні переваги моделі Sennheiser IE 500 PRO

  • новий 7-міліметровий динамічний широкосмуговий перетворювач удосконаленої конструкції генерує рівний та потужний звук найвищої роздільної здатності;
  • знімні подвійні кабелі із вбудованим захистом від структурних перешкод;
  • фірмова технологія перетворення TrueResponse мінімізує вплив акустичних стрес-факторів на якість сигналу і безперешкодно відтворює потужний і рівний звук;
  • навушники виготовлені з розрахунком на тривалу та активну експлуатацію, відрізняються міцністю, продуманою ергономікою та дуже комфортні;
  • м'які вушні вкладиші (силіконові або пористі) надійно утримують навушники у вухах і добре ізолюють слух від зовнішніх шумів;
  • патентовані кабелі та кабельні канали мають захист від механічних пошкоджень та розроблені з урахуванням усіх неминучих труднощів сценічної роботи.

У нових Sennheiser IE 500 PRO ви не тільки дуже чітко чуєте в міксі себе, ви також чудово і без будь-яких зусиль чуєте найдрібніші деталі звучання інших голосів та інструментів, навіть на дуже гучній сцені. Завдяки технології TrueResponse ці навушники працюють однаково виразно і без спотворень відтворюють звук навіть на граничних рівнях гучності.

Найвища роздільна здатність, потужні та чіткі середні, широка та точна аудіокартина, плюс, мініатюрні розміри та надійна конструкція – як бачимо, IE 500 PRO повною мірою відповідають головній ідеї всієї серії IE – MoreMe – і в них саме себе ви тепер чуєте і більше, і краще. Тому слухайте більше, ефективніше контролюйте мікс та працюйте зі звуком вільніше – ваші IE 500 PRO створені саме для цього!

На відміну від переважної більшості сучасних систем персонального моніторингу, в яких використовуються, як правило, відразу кілька перетворювачів (і які є нащадком слухових апаратів), IE 500 PRO оснащені всього одним фірмовим динамічним драйвером Sennheiser нової, вдосконаленої конструкції.

Справа в тому, що весь діапазон частот, що відтворюються, зовсім необов'язково ділити на окремі сегменти і цілком можливо зберігати його єдиним. У такій природній і гармонійній цілісності звук у IE 500 PRO виходить рівномірним і потужним значно більш широкому діапазоні.

Єдиний динамічний високопродуктивний перетворювач із діафрагмою діаметром всього 7 міліметрів впевнено охоплює весь частотний спектр і виключає ще одну проблему старих мультидрайверних систем - непереборні фазові спотворення та дисонанси, що неминуче виникають у внутрішньому вусі користувача. Система потужних неодимових магнітів з триканальною вентиляцією нівелює ризик виникнення спотворень, а спеціальний двокамерний поглинач, по-перше, знижує резонансні навантаження, викликані природними процесами у вусі, а по-друге, не дає дисонансам глушити високі частоти і надмірно.

У результаті, повторимося, навіть за максимально високого рівня звукового тиску IE 500 Pro звук відтворюють чисто, без перешкод і без спотворень, єдиним цілим, зберігаючи його початкову гармонію, природну теплоту і виразність. Тому в цих мініатюрних моніторних навушниках ви не тільки без найменших зусиль чуєте кожен, навіть найдрібніший нюанс звучання, ви буквально відчуваєте звук, відчуваючи його повітряні хвилі внутрішнім вухом. Адже дуже потужне і однаково чисте звучання - це саме те, що потрібно від професійних внутрішньоканальних моніторних навушників, чи не так?

Sennheiser IE 500 PRO зроблено ще й для того, щоб у них зручно було працювати стільки, скільки потрібно. Навушники вміють швидко застосовуватися до анатомії вух свого власника, завжди надійно тримаються на своєму місці та добре ізолюють слух від зовнішнього звукового фону. Для цього модель комплектується змінними вкладками різного діаметру (S, M і L) з м'якого силікону, а також трьома парами вкладишів (теж (S, M і L) з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті. Інженери Sennheiser також врахували той факт, що вушні канали у людей можуть бути різної довжини, тому конструкцією звуководу навушників передбачені два положення для встановлення вушних вкладишів, щоб за їх допомогою користувач міг досягти оптимальної герметизації та звукоізоляції каналу і, зрештою, ідеального звучання басів.

А з огляду на те, що на сцені величезну важливість має будь-яка деталь, то у цих навушників навіть кабелі сконструйовані заново та по-новому. Їхні внутрішні кабельні канали та роз'єми є унікальною розробкою Sennheiser (відповідний патент вже реєструється). Простіше кажучи, у своїх нових моніторних IE 500 PRO ви можете спокійно працювати на будь-якій сцені та з будь-яким навантаженням. Вони точно витримають!

Комплектація

  • внутрішньоканальні моніторні навушники Sennheiser IE 500 PRO;
  • 3 пари м'яких вушних вкладишів із силікону (розмірів S, M та L);
  • 3 пари вушних вкладишів з в'язкопружної піни з ефектом пам'яті (розмірів S, M та L);
  • фірмовий кейс для зберігання та перенесення навушників та приладдя;
  • інструмент для чищення;
  • 6.3-мм штекер-перехідник;
  • короткий посібник користувача щодо швидкого підключення навушників;
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації навушників.

Технічні характеристики:

  • Конструкція: внутрішньоканальні
  • Тип підключення: провідні
  • Підключення: mini-Jack (3.5 мм), Jack (6.35 мм) / адаптер
  • Штекер: прямий
  • Підведення кабелю: двостороннє
  • Довжина кабелю: 1.3 м
  • Акустичне оформлення: Закриті
  • Тип кабелю: круглий, плетений
  • Звук: стерео
  • Імпеданс: 16 Ом
  • Частотний діапазон: 6 - 20000 Гц
  • Чутливість: 126 дБ
  • КНД (коефіцієнт нелінійних спотворень), %: менше 0.08
  • Тип випромінювачів: динамічні
  • Комплектація: силіконові насадки
  • Матеріал амбушюр: Силікон
  • Колір: прозорий чорний
  • Вага, м.: 18
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельIE 500 PRO SMOKY BLACK
ТипНавушники
Тип кабелюкруглий, плетений
Частотний діапазон6 - 20000 Гц
Довжина шнура1.3 м
Опір16 Ом
Коефіцієнт нелінійних спотворень0,08%
Чутливість126 дБ
Інтерфейс підключенняпровідні
Комплектаціясиліконові насадки
Колірпрозорий чорний
Інтерфейс провідного підключенняmini-Jack (3.5 мм) Jack (6.35 мм) / адаптер
Акустичне оформленняЗакрытые
Тип конструкціївнутрішньоканальні
Матеріал амбушюрсилікон
Вага18 г
Форма штекерапрямий

Напишіть відгук

Навушники Sennheiser IE 500 Pro Smoky Black

Це потужні професійні навушники для персонального моніторингу. Модель впевнено генерує по-справжньому чистий і пробивний звук із високим дозволом і без спотворень. В основі нових IE 500 PRO - мініатюрний 7-міліметровий перетворювач та новітня технологія TrueResponse

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ