Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK
Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK

Гарнітура Sennheiser M2 IEI Black

  • ID товару: 9328
  • Артикул: 506231

506231

Новий товар

Внутрішньоканальний представник лінійки Momentum. Поєднує мініатюрність, стильний дизайн, гарну шумоізоляцію та «фірмове» звучання Momentum – енергійне, з потужним басом та широкою сценою

Більше деталей

3 827 грн.

3 Товари(ів)
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У 2012 році лінійка Sennheiser Momentum здійснила невелику революцію на ринку мейнстримових навушників. Озброєні 70-річним досвідом у сфері професійного аудіо, німецькі розробники прискіпливо вивчили, на що чекають від навушників успішні представники сучасного покоління. І зібрали в одній коробці стильний елегантний зовнішній вигляд, дорогі матеріали, хвалену бюргерську надійність і якісне (без поблажок) звучання, що завоювало навушникам Momentum місце в серцях та на полицях поціновувачів музики – просто по сусідству з професійними моделями початкового рівня.

Успіх серії Momentum змусив конкурентів ворушитись і, зрештою, підштовхнув масовий ринок навушників у напрямку аудіофілії – повністю виправдавши свою назву (momentum – англ. «імпульс, поштовх»). Але на цьому історія не закінчується. Зібравши найкращі риси, за які меломани полюбили «старші» Momentum, Sennheiser готові до чергового прориву – втілити цінності та переваги лінійки у найкомпактнішому форматі, на радість шанувальникам внутрішньоканальних навушників.

SennheiserMomentum IE (In-Ear) – мініатюрні динамічні навушники з корпусом, розрахованим на фіксацію у вушному каналі. Перекриваючи слуховий прохід, вони формують закриту акустичну камеру, в якій і відтворюється якісний, повноважний і дорослий звук. Молодший представник сімейства Momentum розрахований на успішних енергійних людей, які йдуть до успіху своїм шляхом, цінують незалежність та свободу, а також можливість насолоджуватися музикою в будь-яких умовах – вдома, в офісі, на прогулянці та транспорті. Щоразу – з максимальною якістю, стилем та комфортом.

In-Ear слідують традиціям урбаністичного та самобутнього дизайну, які задали оригінальні Momentum. Важко відірватися від милування грою світла на елегантно вигнутому хромованому корпусі - строгого чорного кольору, або королівського "бордо" (у моделі Black). На місці й «голографічний» логотип Sennheiser, який став свого роду візитною карткою шляхетного сімейства Momentum – у цьому випадку він прикрашає задню стінку. З першого погляду навушники залишають враження дорогої, преміальної речі. І це враження лише міцнішає у міру знайомства з ними.

Якість матеріалів та збірки завжди займала пріоритетне місце у концепції Momentum. Як і у повнорозмірних побратимів, у In-Ear Ви не знайдете дешевого пластику. Основна камера, в якій знаходиться динамік, виготовлена із міцного металізованого термопластику та додатково захищена удароміцною полікарбонатною оболонкою. А трубка резонатора, на яку чіпляється амбушюр - найбільш схильна до зносу частина навушників - виточена з нержавіючої сталі. До того ж вона йде під кутом 15° до основного корпусу – повторюючи анатомічну форму слухового каналу. Разом з мінімальною вагою (всього 16г!) і тактильно приємною поверхнею, це гарантує зручну та надійну посадку – In-Ear просто «розчиняються» у вусі.

Внутрішньоканальний форм-фактор та наявність у комплекті насадок чотирьох розмірів дає цим малюкам всі шанси обійти старші Momentum за рівнем шумоізоляції. При правильній посадці вони повністю відгородять слухача навіть від шуму метро. Гарнітурний кабель довжиною 1,3 м – з еліптичним перерізом, щоб менше сплутувався. На виході з корпусу навушників він підтримується спеціальною петлею і опускається не вертикально вниз, як більшість внутрішньоканальних моделей, а під кутом. Зроблено це, щоб провід не торкався шкіри обличчя, завдаючи незручностей. Кутовий джек 3,5 мм мініатюрний, наскільки це можливо – спеціально для сумісності з мобільними пристроями у чохлах. Як і повнорозмірні Momentum, гарнітура In Ear оснащена багатофункціональним пультом із круговим мікрофоном. За допомогою трьох кнопок можна не тільки приймати дзвінки та змінювати гучність, але й перемикати/перемотувати треки, ставити на паузу.

Для пристроїв Apple і Android призначені різні ревізії навушників - при покупці звертайте увагу на сумісність.

Практичний кейс для перенесення теж не такий простий, яким здається на перший погляд. Усередині нього – виїмки за формою та розміром корпусів, гарнітурного пульта та штекера, а також спеціальні відсіки для кабелю та запасних насадок. Кожна частина навушників швидко та надійно фіксується на своєму місці – можна без побоювань засунути кейс із In Ear у кишеню джинсів або щільно набиту сумку.

Перед розробниками стояло непросте завдання – втиснути у вкрай обмежений простір начинку, здатну передати повний спектр якостей «фірмового звучання» лінійки Momentum.

  • Потужний бас, що пробирає
  • Кришталева чистота та розбірливість
  • Широка, голографічна стереопанорама

Саме цим старші Momentum запам'яталися та полюбилися меломанам. Відповідаючи на виклик, у лабораторіях німецької компанії створили унікальний динамічний 18-омний мікродрайвер, який і став "серцем" Momentum In-Ear. Дорогі матеріали та елегантні вигини корпусу також обрані не тільки через красу та довговічність, але й з урахуванням їх впливу на звукові якості. Адже камера, в якій розташований динамік і народжується звук, виступає в ролі резонатора - її форма та структура визначає "фірмову" подачу In-Ear.

Їх низькі частоти нагадують про професійну серію внутрішньоканальних навушників Sennheiser IE, у яких бас помітно форсований для компенсації малого розміру динаміка (чим менше діаметр випромінювача – тим складніше досягти глибокого та потужного басу). Завдяки цьому кожен удар барабанів в Momentum In-Ear відчувається саме як удар, а не жалюгідна бавовна. При цьому низи зберігають артикуленість і не «наповзають» на інші частоти, не заглушають сусідні інструменти. Навпаки – опрацьовані середні частоти, і особливо високі кристали надають звучанню таку розбірливість і детальність, що великий шанс у заслуханих «до дір» композиціях відкрити нові сторони і нюанси.

Об'єктивно оцінюючи габарити цих навушників, важко повірити, як у них лише «міститься» настільки масштабна віртуальна сцена – майже рекордна серед внутріканалок. По звуку, уява легко малює обсяг кожного інструменту і точно позиціонує його щодо інших.

На приналежність In-Ear до сімейства Momentum явно вказує і «завзята» манера подачі, властива старшим моделям. Вони чудово передають ритм та енергетику поп, електроніки та подібних жанрів – і завдяки цьому органічно вплетуться в насичене життя активних та діяльних молодих людей, які від музики «заряджаються» драйвом і позитивом.

особливості:

  • повний набір сильних сторін Momentum – вперше у мініатюрному форматі внутрішньоканальних навушників;
  • елегантно вигнуті хромовані корпуси, що грають на світлі, підкреслять стиль та статус господаря;
  • музика завжди поруч - Momentum In-Ear універсальні і відмінно підійдуть для прослуховування в дорозі та на ходу, прямо від смартфона;
  • задерикувата, драйвова подача – заряджає енергією та позитивом;
  • видатні, за мірками внутрішньоканальних навушників, ширина сцени та потужність низьких частот;
  • виконані з якісних матеріалів за німецькими стандартами довговічності;
  • компактні, невибагливі, із практичним чохлом у комплекті – можна завжди носити із собою;
  • ергономічна форма, тактильно приємні матеріали та насадки чотирьох розмірів – для максимального комфорту та шумоізоляції;
  • багатофункціональний гарнітурний пульт із мікрофоном, щоб завжди залишатися на зв'язку

Технічні характеристики:

  • Тип підключення: провідний
  • Конструкція: закрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: вакуумні
  • Відтворювані частоти, Гц: 15-22000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 118
  • Опір, Ом: 18
  • Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНД (1 кГц, 1 Вт RMS): менше 0.5%
  • Роз'єм: джек 3,5 мм
  • Довжина кабелю, м: 1,2
  • Спрямованість мікрофона: всеспрямований
  • Відтворювані частоти, Гц: 100-10000
  • Чутливість *-1 dBV/Pa: 44
  • Вага, м: 16
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельM2 IEI BLACK
Типгарнітура
КолірЧорний
Вага16 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser M2 IEI Black

Внутрішньоканальний представник лінійки Momentum. Поєднує мініатюрність, стильний дизайн, гарну шумоізоляцію та «фірмове» звучання Momentum – енергійне, з потужним басом та широкою сценою

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ