Навушники FIIO FB1 White
Навушники FIIO FB1 White Навушники FIIO FB1 White Навушники FIIO FB1 White Навушники FIIO FB1 White

Навушники FIIO FB1 White

  • ID товару: 9580
  • Артикул: 5570013

5570013

Новий товар

Бездротові навушники-вкладиші FIIO FB 1 White з гарнітурою, Bluetooth 4.1 з кодеком AAC, діаметр драйвера 13 мм, імпеданс 32 Ом, діапазон частот 20 Гц – 20 кГц, час роботи до 8 год, вага 20 г.

Більше деталей

1 986 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники FIIO FB 1 White

FIIO FB1 White – стильні Bluetooth вкладки з підтримкою AptX, SDC, AAC, великими динамічними драйверами та батареєю до 8 годин!

Нехай ритм рухає вами. FIIO FB1 White – Bluetooth гарнітура, яка підтримує аудіокодеки aptX, SBC та AAC бездротового з'єднання. Дозвольте ритму вашої музики вразити вас FB1 здатністю створювати високоякісне бездротове аудіо, яке дійсно емоційно захоплює.

Великий 13-мм динамічний драйвер - секретна зброя FIIO FB1 White. 13-міліметровий динамічний драйвер, спеціально налаштований для популярної музики, щоб ви могли повною мірою насолодитися «смачними» високими частотами та чудовим басом, об'ємною звуковою сценою та приголомшливою емоційністю.

Миттєво перемикайтеся між завданнями. Що робити, якщо вам зателефонують, коли ви занурені в музику? Немає проблем — одним натисканням кнопки можна переключитися з відтворення на голосовий дзвінок протягом секунди. Вбудований мікрофон високої чіткості FIIO FB1 White гарантує, що людина на іншому кінці чує кожне ваше слово.

* Функції головної кнопки (●): увімкнення/вимкнення, перехід у режим сполучення, відтворення/пауза, підключення (після відключення від Bluetooth пристрою натисніть цю клавішу (●) один раз, щоб підключитися до раніше сполученого пристрою). Функції клавіш регулювання гучності: збільшення/зменшення гучності, перехід до наступної доріжки та перехід до попередньої доріжки.

Справжня свобода від кабельних ланцюгів. Використовуйте FIIO FB1 White, щоб відчути, як це — відчути музику, не відволікаючись на проводи, що звисають. Відрегулюйте вушний гачок і робіть вправи так, як завгодно, не побоюючись, що вам заважають дроти!

Слухайте додатково годину музики лише за 10 хвилин заряджання. З літій-полімерним акумулятором 110 мА, дві години для повного заряджання акумулятора дозволяє слухати музику безперервно до 8 годин. Безперервне відтворення до 8 годин, «глибоке очікування» до 200 годин, час до повної зарядки 2 години (* Вказаний час ґрунтується на результатах випробувань у типових умовах. Фактичний термін роботи батареї залежить від гучності відтворення та сценаріїв використання.)

Слуга двох панів. FIIO FB1 White підтримує одночасне підключення до двох пристроїв, що дозволяє витрачати менше часу на перемикання та сполучення з ними знову і знову.

Вушні гачки розроблені спеціально для вас. FiiO створила спеціальні вушні гачки, так що FIIO FB1 White затишно та зручно підходить для ваших вух.

Легкі, стильні та зручні. Компактний і легкий корпус, створений для FIIO FB1 White, дозволив знизити вагу навушників всього до 20 г, що значно знижує навантаження на вуха при носінні і дозволяє легко надягати щось таке, що підкреслює вашу стильну індивідуальність.

Сприятливий для шкіри і легко очищується. Корпус FIIO FB1 White покритий спеціальним нано-спреєм, який забезпечує більш приємне відчуття при носінні, а також підвищує стійкість до подряпин і плям. Це покриття нано-спрей дозволяє просто протерти навушники, щоб очистити FIIO FB1 White від забруднень.

Простий, але зручний для користувача індикатор стану. Одиночний індикатор FIIO FB1 White розповідає все, що вам потрібно знати з першого погляду.

Заряджання: червоний індикатор блимає до завершення заряджання. Робота: синій індикатор блимає. Поєднання: червоний і синій по черзі блимають. Низький заряд батареї: блимає червоний.

Видимий індикатор батареї з iOS. Якщо FIIO FB1 White підключено до пристрою iOS, ви можете відстежувати, скільки заряду батареї залишилося у ваших бездротових навушниках, за допомогою вимірювача заряду батареї, щоб ви знали, коли потрібно заряджати, і ніщо не заважало веселощів.

Аксесуари на усі випадки. У комплект FIIO FB1 White входять 3 пари вушних вкладишів (маленький, середній та великий), 3 пари вушних гачків та сумка для зберігання. Ви можете використовувати різні розміри вушних вкладок залежно від ситуації.

Характеристики навушників FIIO FB 1 White :

  • Вага : 20 г ;
  • Bluetooth 4.1 ;
  • Кодеки : aptX, SBC, AAC ;
  • Чіп CSR8645 ;
  • Дистанція : 20 м ;
  • Драйвер : Динамічний 13 мм ;
  • Частотний діапазон : 20 - 20.000 Гц ;
  • Чутливість : 109 дБ/мВт ;
  • Імпеданс : 32 Ом ;
  • Час роботи : 8 годин ;
  • Час зарядки : 2 год ;
  • Порт для заряджання : Micro-USB ;
  • Колір: Білий .

Напишіть відгук

Навушники FIIO FB1 White

Бездротові навушники-вкладиші FIIO FB 1 White з гарнітурою, Bluetooth 4.1 з кодеком AAC, діаметр драйвера 13 мм, імпеданс 32 Ом, діапазон частот 20 Гц – 20 кГц, час роботи до 8 год, вага 20 г.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ