Акустична система Sonus Faber Sonetto Wall
Акустична система Sonus Faber Sonetto Wall Акустична система Sonus Faber Sonetto Wall Акустична система Sonus Faber Sonetto Wall

Акустична система Sonus Faber Sonetto Wall

  • ID товару: 4539

Новий товар

Ціна за штуку

Навісна акустична система, 2-смугова, пасивний радіатор, серія: Sonetto Collection, потужність: 30 - 150 Вт, діапазон частот: 60 Гц - 25 кГц, чутливість: 89 дБ, опір: 4 Ом, габарити: 500 x 291 , Вага: 4,8 кг.

Більше деталей

34 600 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Італійці завжди асоціювали свої моделі зі справжньою музикою та мистецтвом. Серія Sonetto не стала винятком, адже в її назві – поезія, а простіше кажучи – сонет. Для тих, хто не знайомий із музичними термінами, сонет - це одинадцятискладний вірш із сюжетно-емоційним переломом. Не дарма Sonus Faber є законодавцем у сегменті luxury High End – італійці роблять продукти, які гарно виглядають, звучать і навіть називаються! І поки інші бренди прагнуть переносити на свої продукти концепції болідів «Формули 1», Sonus Faber слід, швидше, філософії Бентлі, де їздові характеристики лише частина преміальних відчуттів.

Нова лінійка позиціонується виробником у нішу між Olympica і Venere і стає найдоступнішою серією «Made in Italy», тому що повністю збирається у Віченці на заводі Sonus Faber.

Корпуси колонок Sonetto мають традиційну для SF форму лютні, яка не лише елегантно виглядає, а й допомагає боротися із внутрішніми резонансами, покращуючи звучання. Причому передня панель плавно переходить у бічні стінки, покращуючи сприйняття цілісного образу колонок. Ще один традиційний штрих до образу преміальних АС – верхня панель, обтягнута шкірою ручного вироблення з логотипом компанії. Є речі, які руки так і тягнуться доторкнутися, саме таким елементом колонок є передня панель з шикарною шкірою, яку хочеться відчути подушечками пальців. З таких дрібних елементів і створюється аура володіння преміальним продуктом.

Але не тільки дизайном славляться твори італійських майстрів, Sonetto є чим похвалитися і з технологічної точки зору. У всіх моделях застосовуються фірмові твітери DAD із шовковим куполом, НЧ-динаміки з алюмінієвим дифузором, а також середньочастотники з дифузором із целюлози та інших натуральних волокон. Колонки (навіть поличкові) стало простіше розміщувати з портом фазоінвертора, встановленому на підставі АС. Усі моделі випускаються у трьох кольорах: білий матовий, чорний лак та «дерево».

Sonetto Wall
Стильні, універсальні, компактні - це все про навісні стовпчики Sonetto Wall! Вони оригінально виглядають, повторюючи концепцію інших АС лінійки, можна використовувати як у двоканальної музичної системі, і у системі домашнього кінотеатру. Їхні компактні корпуси можна легко розмістити на стіні, в кутку і при цьому направити точно на слухача завдяки регульованому кронштейну. Ці елегантні стовпчики не займуть ні сантиметра місця на підлозі чи на полиці – сьогодні це дуже актуально, особливо для малогабаритних квартир. Незважаючи на скромні габарити, інженери SF не пішли на компроміси, на відміну від багатьох настінних колонок – у Sonetto Wall солідна потужність (до 150 Вт) та замість фазоінвертора – пасивний радіатор.

Тип пристрою Навісна акустична система
Габарити, мм 500 x 291 x 163
вага, кг 4,8
Гарантія 12 місяців
Основні характеристики
Акустичне оформлення Пасивний радіатор
Потужність номінальна, Вт 30
Потужність максимальна, Вт 150
Чутливість, дБ 89
Опір, Ом 4
Частотний діапазон, Гц – кГц 60 - 25
Кількість динаміків, шт 3
Кількість смуг, шт 2
Динамік ВЧ 1 х 29 мм, High Definition DAD driver. DKM dome
Динамік СЧ 1 х 150 мм, cellulose pulp
Динамік НЧ 1 х 150 мм, passive radiator
Частота розділу кросовера, Гц/кГц 3800
Підключення bi-wiring/ampling Ні

Напишіть відгук

Акустична система Sonus Faber Sonetto Wall

Ціна за штуку

Навісна акустична система, 2-смугова, пасивний радіатор, серія: Sonetto Collection, потужність: 30 - 150 Вт, діапазон частот: 60 Гц - 25 кГц, чутливість: 89 дБ, опір: 4 Ом, габарити: 500 x 291 , Вага: 4,8 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ