Акустична система Yamaha VXS3F Black
Акустична система Yamaha VXS3F Black Акустична система Yamaha VXS3F Black Акустична система Yamaha VXS3F Black

Настінна акустика Yamaha VXS3F Black

  • ID товару: 3986
  • Артикул: ZQ46390

ZQ46390

Новий товар

Настінні акустичні системи відіграють важливу роль у створенні бажаної атмосфери у комерційному просторі. Завдяки елегантній формі, привабливому мінімалістському дизайну моделі Yamaha VXS3F можуть бути легко адаптовані до будь-якого дизайну приміщення, являючи собою оригінальне, хоч і майже непомітне доповнення до загальної естетики.

Більше деталей

4 836 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Настінні акустичні системи відіграють важливу роль у створенні бажаної атмосфери у комерційному просторі. Завдяки елегантній формі, привабливому мінімалістському дизайну моделі Yamaha VXS3F та VXS3FT можуть бути легко адаптовані до будь-якого дизайну приміщення, являючи собою оригінальне, хоч і майже непомітне доповнення до загальної естетики. Вражає також звучання з високою роздільною здатністю, що досягається за рахунок ретельного заводського налаштування. А гнучка функціональна конструкція залишає задоволеними буквально всіх: і власників, і установників, і кінцевих користувачів – простий та зручний пристрій дозволяє доповнити високоякісним звуком атмосферу ресторанів, магазинів, громадських закладів. Завдяки здатності поєднувати привабливий дизайн і високу якість звуку, яка допомогла набути компанії Yamaha світової популярності, моделі VXS3F і VXS3FT вкотре доводять, що форма і зміст нерідко становлять єдине ціле.

Полірований корпус моделей VXS3F та VXS3FT надає своєрідний стиль будь-якому оточенню. Відрізняючись малою монтажною глибиною, вони ніби ширяють у просторі і чудово вживаються в будь-якому інтер'єрі. Максимально зменшена конструкція та плавно закруглені лінії корпусу надають колонкам справжньої вишуканості.

Моделі VXS3F і VXS3FT видають витончене і водночас природне звучання. Щоб забезпечити насичене та виразне звучання навіть за малої гучності, Yamaha використовувала свій багатий досвід, налаштувавши акустичні системи на максимально природне відтворення звуку музичних інструментів та людського голосу. Ретельний відбір випромінювачів та компонентів також сприяв підвищенню загальної якості звуку.

VXS3F та VXS3FT призначені для забезпечення однакової видатної продуктивності в різних встановлених налаштуваннях *. VXS3F ідеально підходить для невеликих установок, таких як роздрібні магазини, де для покриття зони обслуговування використовуватиметься лише кілька динаміків. Широка дисперсія забезпечує ефективне покриття із мінімальною кількістю динаміків. VXS3FT кращий, коли для охоплення великої або складної області знадобиться велика кількість динаміків. Мітчики підключення дозволяють регулювати гучність (вихідний ват) після встановлення для додаткової гнучкості. * VXS3F та VXS3FT мають однаковий корпус, але поставляються з різними монтажними кронштейнами.

Компактні моделі VXS3F та VXS3FT відрізняються елегантним дизайном, який візуально виражає видатну якість та чіткість їх звучання. Плавні витончені вигини від задньої панелі до передньої представляють напрямок звуку, а трикутний профіль дозволяє раціонально використовувати простір між стінами та стелею для забезпечення цілісності та ефективності інсталяції. Завдяки особливостям конструкції, коли колонки виглядають не як ящики, прикріплені до стіни, а ніби ширяють у просторі, ці колонки ідеально підходять для власників та власників приміщень, які бажають мати високу якість звуку, але не хочуть порушувати дизайн інтер'єру. - Такенорі Омачі, лабораторія дизайну Yamaha

Характеристики:

  • Пік. (розрах.): 105 дБ
  • Чутливість (1 Вт; 1 м по осі): 86 дБ SPL*1
  • НЧ-ВЧ3,5 дюйма, конічний
  • Пік номінальної потужності: 80Вт
  • Програмна номінальна потужність: 40Вт
  • Шум: 20 Вт
  • Висота: 150 °
  • По вертикалі: 160 °
  • Номінальний імпеданс: 8
  • Сертифікація:UL1480, NFPA70, CE, RoHS
  • Тип акустичних систем: Широкосмугова конструкція, акустичний підвіс
  • Частотний діапазон (-10дБ): 130 Гц – 20 кГц
  • Габарити (Ш x В x Г): 184 мм * 2 х 130 мм * 2 х 94 мм * 2, 134 мм * 2, * 3
  • Входи/Виходи: 1x Euroblock (4 конт.) (вх.: +/-, наскріз: +/-)

Ціна вказана за 1 шт

 
Характеристики
БрендYamaha
МодельVXS3F Black
Тип колонкиНавісна
КолірЧорний
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт

Напишіть відгук

Настінна акустика Yamaha VXS3F Black

Настінні акустичні системи відіграють важливу роль у створенні бажаної атмосфери у комерційному просторі. Завдяки елегантній формі, привабливому мінімалістському дизайну моделі Yamaha VXS3F можуть бути легко адаптовані до будь-якого дизайну приміщення, являючи собою оригінальне, хоч і майже непомітне доповнення до загальної естетики.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ