Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX5 Blue
Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX5 Blue Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX5 Blue Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX5 Blue Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX5 Blue

Знятий з виробництва

Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX5 Blue

  • ID товару: 10871

Новий товар

Бездротові навушники преміум-класу Bowers & Wilkins PX5 Blue з адаптивним шумозаглушенням та гарнітурою, закрите акустичне оформлення, Bluetooth 5.0 aptX Adaptive, aptX HD, 35,6 мм драйвери, діапазон частот 10 Гц - 30 кГц, вхідний опір середньому рівні гучності до 25 годин, вага 241 г, колір сірий.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротові навушники преміум-класу Bowers & Wilkins PX5 Blue

Бездротові навушники преміум-класу B&W PX5 виконані з використанням першокласних матеріалів та відрізняються бездоганною якістю виготовлення. Оскільки B&W PX5 призначені для використання спільно з портативною технікою в поїздках або під час прогулянок, вони зроблені легкими і в той же час дуже міцними, що не боїться істотних механічних навантажень.

У навушниках B&W PX5 встановлені такі ж динамічні випромінювачі, що і в топової моделі P9, при цьому вони теж розташовані під кутом для отримання більш широкої звукової картини. Амбушюри навушників повністю закривають вуха і завдяки овальній формі сидять на голові дуже надійно та комфортно.

Органи керування навушниками згруповані на торці однієї з чашок, однак у B&W PX5 передбачено і так зване інтелектуальне керування. Варто зняти навушники з голови та відтворення музики перерветься, а після вдягання – продовжиться з того ж місця. Те саме станеться і якщо підняти одну з чашок, коли навушники одягнені на голову.

Крім Bluetooth-технології з підтримкою aptX Adaptive та aptX HD-кодеків, у B&W PX5 є і активна система зниження зовнішніх шумів Adaptive Noise Cancelling. При її розробці інженери компанії провели безліч випробувань і в результаті вдалося створити систему, що не тільки ефективно компенсує навколишні шуми, але і практично не впливають на якість звучання. При цьому алгоритм роботи цієї системи можна змінювати за допомогою додатка, що управляє, залежно від навколишнього оточення. Є в даній моделі функція відповіді на телефонні дзвінки на сполученому смартфоні.

Бездротові навушники преміум-класу Bowers & Wilkins PX5 Blue - це повнорозмірні бездротові навушники накладного типу з адаптивним шумоподавленням і автоматичним вибором кодека в залежності від аудіоконтента, що програється.

Які ж основні відмінні риси цього флагмана від інших:

Дизайн, матеріали. Чаші та кронштейни PX5 виготовлені з вуглецевого волокна. В обробці моделі також застосований пластик. Завдяки використанню легких матеріалів порівняно з попередниками з композиту та алюмінію навушники скинули до 20% маси. Вага PX5 – 241 г. Амбушюри з пінним наповнювачем з ефектом пам'яті.

Технічні особливості. У кожній їх чаші PX5 встановлений широкосмуговий динамік діаметром 35,6 мм і 3 мікрофони. Один голосовий мікрофон задіяний для розмов по телефону, два спеціалізовані мікрофони працюють на систему шумоподавлення - Adaptive Noise Cancellation. Кнопки керування винесені на чаші навушників. PX5 мають вмонтовані датчики (Wear-Detection Sensor): виявивши, що між чашами відсутня голова – слухач зняв навушники або лише підняв одну із чаш – датчик дає команду вимкнути музику. Таким чином оточуючі не будуть оглушені звуками, що вирвалися на волю, та й навушники не будуть розряджатися, граючи в порожнечу.

Система активного шумоподавлення. Залежно від ступеня шуму навколишнього середовища власник навушників вибирає один з чотирьох режимів роботи ANC - Low, High, "Авто" (автовизначення рівня придушення шумів) або "Вимк". Вибір здійснюється послідовним натисканням кнопки "ANC" на чаші "L". Існує режим прозорого звуку Ambient Pass-Through. Налаштувати ANC (функцію прозорості, реакцію датчика позиціонування) під себе можна за допомогою смартфона та програми B&W Headphone App.

Бездротове з'єднання. На борту PX5 встановлений чіп компанії Qualcomm, який підтримує протокол Bluetooth версії 5.0 та aptX Adaptive – аудіокодек нового покоління, здатний автоматично переналаштовуватись, визначивши, з яким контентом він має працювати. Щоб технологія працювала, на пристроях, що сполучаються, повинен бути лого aptX Adaptive.

Дротове підключення. Розряджання батареї не привід відмовлятися від прослуховування музики. B&W PX5 передбачає два способи підключення навушників кабелем. Перший. Комплектним аудіокабелем з'єднати гніздо 3,5 мм на чаші "R" навушників із джерелом звуку. Другий. Комплектним кабелем USB-C з'єднати PX5 із ПК, ноутбуком або планшетом. При цьому способі ви не тільки продовжите аудіосеанс, а й зарядіть навушники.

Час автономної роботи. Час автономної роботи PX5 становить до 25 годин при включеній ANC. Алгоритми швидкого заряджання дозволяють за 15 хвилин, «залити» в батарею заряд, достатній для 5 годин відтворення. На правій чаші знаходиться порт для заряджання USB-C.


Особливості бездротових навушників B&W PX5:

  • Bluetooth 5.0 з підтримкою aptX Adaptive, aptX HD, aptX Classic, AAC, SBC для автоматичного переналаштування залежно від контенту
  • Цей aptX кодек дозволяє передавати аудіосигнал як 16 біт/44.1 кГц при рівні стиснення 4:1 та швидкості передачі даних 352 кбіт/с
  • Активна система шумопониження Adaptive Noise Cancelling дозволяє відсікти зовнішні шуми, залишивши Вас наодинці з музикою
  • Металеві чаші мають величезний запас міцності, зламати такі навушники буде важче
  • Покращені 35,6 мм динамічні випромінювачі для насолоди чистим, детальним та високоякісним звуком
  • Цілих 4 мікрофони для ANC, 2 мікрофони для телефонії
  • Перед Вами не просто товар, а дітище дизайнерської думки, що яскраво виділяє Вас і Ваш смак із натовпу
  • Літій-полімерний акумулятор, який можна перезаряджати


Технічні характеристики бездротових навушників з Bluetooth та шуподавленням B&W PX5:

  1. Тип навушників: повнорозмірні, динамічні, закриті
  2. Тип підключення: комбінований (бездротовий, дротовий)
  3. Форма: овальна
  4. Кріплення: накладні (накладаються на вухо), кріпляться за допомогою дужки
  5. Технічні можливості: адаптивне шумозаглушення (ANC), Ambient PassThrough - система відключення шумозаглушення, сенсор відключення звуку при зніманні навушників, Вluetooth 5.0 з aptX Adaptive, USB-C заряджання та аудіо вхід 3,5
  6. Кодеки Bluetooth: адаптивний aptX, aptX HD, aptX Classic, AAC, SBC
  7. Профілі Bluetooth: A2DP v1.3.1, AVRCP v1.6.1, HFP v1.7.1, HSP v1.2, BLE GATT
  8. Драйвери: 2 x ø 35,6 мм (динамічні), звукова котушка CCAW
  9. Мікрофони: 4 мікрофони для ANC, 2 мікрофони для телефонії технологія CVC2 (Clear Voice Communication v2)
  10. Діапазон частот: від 10 Гц до 30 кГц
  11. Чутливість: 111 Дб
  12. Вхідний опір: 20 кОм
  13. Спотворення: (THD) <0,3% (1 кГц / 10 мВт)
  14. Тип батареї: акумуляторна літій-полімерна
  15. Термін служби батареї та заряджання: до 25 годин Bluetooth з активним шумозаглушенням та Bluetooth, 5 годин роботи з 15-хвилинною зарядкою
  16. Входи: Bluetooth, стерео роз'єм 3,5 мм, аудіо USB-C
  17. Особливості: гучність, перемикання треків, відповідь на телефонні дзвінки, інтелектуальне управління при переміщенні навушників, датчик рухів: Wear-Detection Sensor
  18. Кабель: двосторонній
  19. Матеріал корпусу: вуглецеве волокно, оздоблення - пластик
  20. Матеріал амбушюр: пінний наповнювач з ефектом пам'яті
  21. Комплектація: навушники, стерео аудіо кабель 1,2 м, кабель USB-A-USB-C 1,2 м, кейс для зберігання
  22. Вага: 241 грам
  23. Колір: синій

 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
МодельPX5 Blue
ТипБезпровідні навушники
Частотний діапазонвід 10 Гц до 30 кГц
Довжина шнура1.2 м
Застосуваннядля прослуховування музики
BluetoothBluetooth 5.0
ВходиBluetooth, стерео роз'єм 3,5 мм, аудіо USB-C
Вхід USBUSB-C заряджання
живленняЛітій-полімерний акумулятор
Кріпленнядужка
ПриміткиСенсор відключення звуку під час знімання навушників
Формаовальна
Кількість динаміків2
Динаміки35,6 мм
Чутливість111 дБ
Вхідний опір20 ком
Інтерфейс підключеннябездротовий, дротовий
Час роботи25 годин
Радіус діїдо 10 м для Bluetooth
Матеріал корпусувуглецеве волокно
Комплектаціянавушники, стерео аудіо кабель 1,2 м, кабель USB-A - USB-C 1,2 м, кейс для зберігання
Спотворенняменше 0,3%
КолірСиній
Додатковогучність, перемикання треків, відповідь на телефонні дзвінки, інтелектуальне керування під час переміщення чашок навушників
Тип підключенняПровідне - Безпровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіANC, Ambient PassThrough
Інтерфейс провідного підключення1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм)
Акустичне оформленняЗакриті
Тип конструкціїскладана
Тип випромінювачаДинамічні
Тип кріпленнянакладні
Вага241 г
Форма штекерапрямий
Підключення кабелюзйомний
Тип мікрофонувбудований

Напишіть відгук

Бездротові навушники Bowers & Wilkins PX5 Blue

Бездротові навушники преміум-класу Bowers & Wilkins PX5 Blue з адаптивним шумозаглушенням та гарнітурою, закрите акустичне оформлення, Bluetooth 5.0 aptX Adaptive, aptX HD, 35,6 мм драйвери, діапазон частот 10 Гц - 30 кГц, вхідний опір середньому рівні гучності до 25 годин, вага 241 г, колір сірий.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ