Конвертер лінійних сигналів LA-40MK3 Tascam
Конвертер лінійних сигналів LA-40MK3 Tascam Конвертер лінійних сигналів LA-40MK3 Tascam Конвертер лінійних сигналів LA-40MK3 Tascam

Конвертер лінійних сигналів TascamLA-40MK3

  • ID товару: 8262

Новий товар

LA-40MK3 Tascam - це двонаправлений восьмиканальний лінійний підсилювач від найвідомішого бренду, основною метою якого є одноразова конвертація балансних сигналів у небалансні та навпаки, а також інтеграція різнотипних пристроїв (підключення профі обладнання до непрофесійного).

Більше деталей

18 249 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Конвертер лінійних сигналів LA-40MK3 Tascam - це свого роду підсилювач сигналу з можливістю монтування в річку (висота становить 1U), завдяки якому відбувається процес конвертації одного сигналу в інший, а саме балансного в небалансний і назад.

Ця модель є професійним пристроєм, який забезпечує можливість комутації між різним обладнанням. Для досягнення цієї мети розробники забезпечили LA-40MK3 4-ма вхідними роз'ємами RCA (незбалансовані) та 4-ма типу XLR (збалансовані), а також 4-ма вихідними роз'ємами типу XLR (збалансовані) та 4-ма роз'ємами RCA (несиметричні).

А завдяки тому, що пристрій обладнано перемикається матрицею, яка може лінкувати сигнали, можливо проводити маршрутизацію цих сигналів. Також для того, щоб розімкнути контакти "землі" на всіх каналах, розробники оснастили конвертер спеціальними перемиканнями "ground lift" і об'єднали їх у систему з найголовнішим перемикачем. Це зроблено з метою, щоб максимально уникнути зайвих шумів, які можуть бути викликані тим, що з'явилася замкнута петля.

Важливими особливостями цієї моделі є можливість вибирати номінальний рівень у межах +4 dBu або –20 dBu для роз'ємів XLR , а також наявність спеціальних перемикань (±12 dB) для того, щоб користувач міг детальніше налаштовувати рівні. До того ж, у цьому пристрої передбачені індикатори-світлодіоди для відображення сигналу в каналах.

Для LA-40MK3 Tascam відсутня необхідність підключення мережного адаптера живлення, тому що модель має власний блок живлення.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельLA-40MK3
ТипКонвертер лінійних сигналів (4 балансних/4 небалансних, двонаправлений)
Частотний діапазон20 Гц – 100 кГц, ± 3 дБ
Входи4 роз'єми RCA (незбалансовані), 4 роз'єми типу XLR (збалансовані)
Виходи4 роз'єми типу XLR (збалансовані), 4 роз'єми RCA (несиметричні)
Співвідношення сигнал/шум90 дБ (A) (LPF 20 кГц) або 87 дБ (A) (20 Гц HPF та 20 кГц LPF)
живлення100–240 В змінного струму, 50/60 Гц
Гармонічні спотворення0,005% або менше
споживана потужність6 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм483 мм х 44 мм х 280 мм
Додаткововибір номінального рівня сигналу на роз'ємах XLR між +4 dBu та –20 dBu, індивідуальні перемикачі ±12 дБ, світлодіодні індикатори присутності сигналу
Вага3 кг

Напишіть відгук

Конвертер лінійних сигналів TascamLA-40MK3

LA-40MK3 Tascam - це двонаправлений восьмиканальний лінійний підсилювач від найвідомішого бренду, основною метою якого є одноразова конвертація балансних сигналів у небалансні та навпаки, а також інтеграція різнотипних пристроїв (підключення профі обладнання до непрофесійного).

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ