8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-80MK2 Tascam
8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-80MK2 Tascam 8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-80MK2 Tascam 8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-80MK2 Tascam 8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-80MK2 Tascam

8-канальний конвертер лінійних сигналів TascamLA-80MK2

  • ID товару: 8263

Новий товар

8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-80MK2 Tascam - це один з найкращих однонаправлених перетворювачів від найвідомішого бренду в цій серії, основною метою якого є конвертація небалансних сигналів у балансні, а також інтеграція різнотипних пристроїв (підключення профі обладнання до непрофесійного) у вас вдома.

Більше деталей

18 249 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

LA-80MK2 Tascam - це свого роду підсилювач сигналу з можливістю монтування в річку (висота становить 1U), завдяки якому відбувається процес конвертації одного сигналу в інший, а саме небалансного в балансовий.

Ця модель є професійним пристроєм, який забезпечує можливість комутації між різним обладнанням. Для досягнення цієї мети розробники забезпечили LA-80MK2 вісьмома вхідними роз'ємами RCA (незбалансовані) та вісьмома вихідними роз'ємами типу XLR (збалансовані) .

А завдяки тому, що пристрій обладнано матрицею, що перемикається, яка може лінкувати сигнали, можливо проводити маршрутизацію цих же сигналів або, наприклад, ділити ці сигнали для того, щоб писати їх відразу на кілька пристроїв.

Важливими особливостями цієї моделі є можливість вибирати номінальний рівень у заявлених межах +4 dBu або –20 dBu для роз'ємів XLR, а також наявність спецперемикань (±12 dB) для того, щоб користувач міг набагато детальніше налаштовувати рівні. До того ж, у цьому пристрої передбачені індикатори-світлодіоди для додаткового відображення сигналу в каналах.

Для того, щоб розімкнути контакти "землі" на всіх каналах даного перетворювача, розробники оснастили його спеціальними перемиканнями "ground lift" і об'єднали їх у систему з найголовнішим загальним перемикачем. Це зроблено з метою, щоб максимально уникнути сторонніх шумів і спотворених звуків, які можуть бути викликані тим, що з'явилася замкнута петля.

Для LA-80MK2 Tascam відсутня необхідність підключення мережного адаптера живлення, тому що модель має власний блок живлення.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельLA-80MK2
Тип8-канальний конвертер лінійних сигналів (небалансний-балансний)
Частотний діапазон20 Гц – 100 кГц, ± 3 дБ
Вхідний рівеньномінальний рівень сигналу –10 дБВ, ± 1 дБ та максимальний +4,8 дБВ
Входи8 роз'ємів RCA (незбалансовані)
Виходи8 роз'ємів типу XLR (збалансовані)
Співвідношення сигнал/шум90 дБ (A) (20 кГц ФНЧ) або 87 дБ (A) (20 Гц HPF та 20 кГц LPF)
живлення100–240 В змінного струму, 50/60 Гц
Імпедансвихідний імпеданс 94 Ом
Вихідний рівеньномінальний +4 дБн, ± 1 дБ (перемикач на +4 дБ) або -20 дБн, ± 1 дБ (перемикач на -20 дБ), максимальний +23 дБн
Гармонічні спотворення0,005% або менше
споживана потужність6 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм483 мм х 44 мм х 280 мм
Вхідний імпеданс23 кОм (всі перемикачі INPUT LINK вимк.) або 5,7 кОм (всі перемикачі INPUT LINK вкл.)
Вага3 кг
Опір навантаженняномінальне 10 кОм, мінімальне 600 Ом

Напишіть відгук

8-канальний конвертер лінійних сигналів TascamLA-80MK2

8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-80MK2 Tascam - це один з найкращих однонаправлених перетворювачів від найвідомішого бренду в цій серії, основною метою якого є конвертація небалансних сигналів у балансні, а також інтеграція різнотипних пристроїв (підключення профі обладнання до непрофесійного) у вас вдома.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ