Цифровий оптичний кабель CHORD C-lite Toslink to Toslink 1m

Цифровий оптичний кабель CHORD C-lite Toslink to Toslink 1 м

  • ID товару: 18600
  • Артикул: CLT2700

CLT2700

Новий товар

Міжблочний цифровий оптичний кабель Chord C-lite Toslink призначений для точної передачі сигналу в сучасних AV-системах. Конструкція роз'ємів кабелю була виконана таким чином, щоб забезпечити зручне підключення до будь-яких цифрових пристроїв, у тому числі портативних.

Ціна за шт.

Більше деталей

3 120 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Chord Company

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Міжблочний цифровий оптичний кабель Chord C-lite Toslink призначений для точної передачі сигналу в сучасних AV-системах. Конструкція роз'ємів кабелю була виконана таким чином, щоб забезпечити зручне підключення до будь-яких цифрових пристроїв, у тому числі портативних. Оптичне цифрове з'єднання Toslink, як і раніше, затребувані в AV-техніці, а також у багатьох меломанів. Однак збільшені вимоги до цифрових з'єднувачів через появу нових аудіоформатів High-Resolution вимагають від виробників оптичних з'єднувачів забезпечити їхню відповідну пропускну здатність.

Кабель Chord C-lite Toslink/Toslink повністю відповідає цим вимогам. У ньому використовується високоякісне світлопровідне волокно на основі синтетичного матеріалу PMA, за рахунок чого забезпечуються мінімальні втрати сигналу навіть за великої довжини з'єднання. Торці роз'ємів ретельно поліруються для щільної та точної стикування з гніздом та виключення паразитних відбитків світлового потоку.

Для захисту світловода від пошкоджень він має двошарове зовнішнє покриття. Його внутрішня частина виконана з м'якого ПВХ, що демпфує вібрації, зовнішня - більш жорсткого, що захищає від механічних навантажень при вигинах і розтягах. Тим не менш, Chord C-lite Toslink/Toslink має гарну гнучкість для зручної прокладки в різних умовах. Корпуси роз'ємів мають зручну для захоплення пальцями форму та виконані із щільного ABS.

Цей з'єднувач випускається у варіантах довжини 1, 2, 3, 5, 8 або 10 метрів, що робить його універсальним рішенням практично для будь-яких систем. З'єднувачі Toslink забезпечують гальванічну розв'язку між джерелом та приймачами сигналу, виключаючи перетікання перешкод по лінії загального дроту. Крім того, при великій довжині з'єднання оптичний цифровий кабель може виявитися кращим, ніж коаксіальний, за рахунок меншого джитера, що наводиться. Chord C-lite Toslink/Toslink має вигідне співвідношення якості та ціни і є відмінним вибором для меломанів, які використовують цей тип з'єднання.

Особливості

  • Оптичний світловод підвищеної проникності
  • Двошаровий захист
  • Високоякісні роз'єми

Характеристики

  • Провідник: світловолокно підвищеної проникності PMA
  • Захисне покриття: внутрішній шар – м'який PVC, зовнішній шар – жорсткий PVC
  • Рознімання: Toslink з полірованими роз'ємами
  • Довжина: 1 м
 
Характеристики
БрендChord
МодельC-lite Toslink to Toslink 1 м
Тип кабелюОптичний
Тип шнураTosLink - TosLink
Довжина шнура1 м
Матеріал провідникаШирокосмугове PMA волокно
КолірБілий
ДодатковоМатеріал екрану Фольга високої щільності

Напишіть відгук

Цифровий оптичний кабель CHORD C-lite Toslink to Toslink 1 м

Міжблочний цифровий оптичний кабель Chord C-lite Toslink призначений для точної передачі сигналу в сучасних AV-системах. Конструкція роз'ємів кабелю була виконана таким чином, щоб забезпечити зручне підключення до будь-яких цифрових пристроїв, у тому числі портативних.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ