Кабель міжблочний оптичний цифровий Atlas Mavros Glass Optical (Toslink-Toslink) 1.0 м
Кабель міжблочний оптичний цифровий Atlas Mavros Glass Optical (Toslink-Toslink) 1.0 м Кабель міжблочний оптичний цифровий Atlas Mavros Glass Optical (Toslink-Toslink) 1.0 м

Знятий з виробництва

Кабель цифровий оптичний Atlas Mavros Glass Optical (Toslink-Toslink) 1м

  • ID товару: 3943

Новий товар

Ціна за штуку

Справжній референсний оптичний кабель із широкою смугою пропускання.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Atlas Cable

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Найкращий оптичний кабель Atlas, спроектований навколо сердечника з 280 ниток ультрачистого боросилікатного скла і прецизійних металевих роз'ємів Toslink. Розроблений для мінімізації джиттера (цифрового шуму), Mavros Optical призначений для hi-end аудіосистем, де основним критерієм є якість звуку, наприклад між медіа-плеєром високої роздільної здатності і ЦАП або цифровим підсилювачем.

Toslink (оптичні) з'єднання стають все більш популярними у зв'язку з появою персональних аудіопристроїв з подвійним призначенням та ЦАПами, багато з яких також використовуються як компоненти у високоякісних домашніх системах. Нове покоління високоякісного потокового аудіообладнання означає, що Toslink вже не є просто універсальним варіантом у цифрових інтерфейсах, якщо розглядати це з "негативної сторони".

Базові комплектні кабелі Toslink страждають від низки проблем, які погіршують продуктивність системи. Зазвичай ці проблеми полягають у низькоякісних матеріалах сердечника, поганій стиковці провідника з конекторами та незадовільному підключенні кабелю до роз'ємів обладнання. Ці недоліки зазвичай виливаються в дуже суттєвий "джиттер", який дає зернистий, тонально бляклий звук, характерний низькоякісного цифрового звуку.

Кабель Atlas Mavros Glass Optical розроблений спеціально для вирішення цих проблем, використовуючи референсний сердечник, що легко проводить світло, з ультрачистого боросилікатного скла в поєднанні з прецизійно обробленими і мікрополірованими металевими конекторами для забезпечення максимальної ефективності передачі. Кабель сконструйований з використанням світлопровідного осердя, оточеного матеріалом з нижчим показником заломлення (ФЕП), ніж матеріал осердя, і все це укладено в м'який захисний чохол ПВХ з бавовняною тканиною зверху. ФЕП (фторований етиленпропілен) має велику перевагу перед ПТФЕ (тефлоном) у тому, що його можна наносити на складні провідники за більш низьких температур, зберігаючи цілісність основного матеріалу.

Конектор представляє собою повністю металевий корпус з литим металевим роз'ємом Toslink для точного припасування з мінімальною помилкою вирівнювання і мікрополірованим світловодом для максимального конусного кута прийому. Точне вирівнювання та стикування компонентів кабелю та конекторів означає, що кабель оптимізований для роботи з низьким джиттером, що забезпечує чіткий, але однорідний звук, що ідеально підходить для цифрових пристроїв. Доступні адаптери Mini Toslink.

Технічні характеристики

  • Тип: міжблочний цифровий оптичний кабель
  • Матеріал провідника: 280 ниток боросилікатного скла
  • Зовнішня ізоляція: ФЕП/ПВХ
  • Зовнішнє обплетення: тканина
  • Конектори: Toslink - Toslink
  • Форма перерізу: круглий
  • Зовнішній переріз (Ш х В): 6.0 мм
  • Довжина кабелю: 1.0 м
 
Характеристики
БрендAtlas
Тип кабелюОптичний
Тип шнураTosLink - TosLink
Довжина шнура1 м
КолірЧорний

Напишіть відгук

Кабель цифровий оптичний Atlas Mavros Glass Optical (Toslink-Toslink) 1м

Ціна за штуку

Справжній референсний оптичний кабель із широкою смугою пропускання.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ