Плата розширення Behringer X Dante
Плата розширення Behringer X Dante Плата розширення Behringer X Dante Плата розширення Behringer X Dante Плата розширення Behringer X Dante

Плата розширення Behringer X Dante

  • ID товару: 26836
  • Артикул: BE-0707

BE-0707

Новий товар

Behringer X Dante - 32-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера, призначена для збагачення можливостей запису і маршрутизації мікшера з системами Dante Audio over Ethernet.

Більше деталей

21 185 грн.

77 Товари(ів)
Передзамовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer X Dante - 32-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера, призначена для збагачення можливостей запису і маршрутизації мікшера з системами Dante Audio over Ethernet. Карта підключається до порту на задній панелі девайсу і забезпечує 32 одночасні канали двонаправленого звуку з малою затримкою та точністю до 100 Мбіт/с або гігабітну мережну інфраструктуру з QoS на основі DSCP.

Передача сигналу та підключення до Ethernet

Карта може передавати сигнал з роздільною здатністю 24 біта 48 кГц і дозволяє аудіо зі змішаними бітами та частотами дискретизації одночасно співіснувати в мережі. Також можна настроїти підключення до вторинного порту Ethernet для резервної аудіосітки.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Гнучкий робочий процес у поєднанні з цілком зрозумілим інтерфейсом користувача забезпечує легке знайомство і вселяє впевненість. Передова інженерія та ретельно продуманий дизайн гарантують чудову якість звуку за надзвичайно доступною ціною, повністю змінюючи правила гри.

У ваших руках грандіозна можливість

Співвідношення ціни та якості однозначно вас потішить, оскільки філософією компанії є пропозиція професійних продуктів за цінами, які може дозволити кожен музикант. Це сформувало мантру компанії «подвайте можливості за половину ціни», яка буквально створила новий ринок «Prosumer» для домашнього звукозапису, чого раніше не було.

ПЗ

Використовуючи програмне забезпечення Audinate Dante Controller і вбудований комутатор Ethernet, користувач може використовувати Mac або ПК для керування маршрутизацією звуку і віддаленого керування цифровим мікшером X32 по мережі. Купуючи програму Dante Virtual Soundcard для вашого гаджета, користувач також може записувати і відтворювати до 64 каналів звуку в багатодорожній DAW.

Характеристики:

Введення/виведення: 32 двонаправлених аудіоканалу через Dante

Рознімання: 1x основний роз'єм Ethernet, 1x вторинний роз'єм Ethernet

Пропускна здатність: 100 Мбіт/с або гігабітна мережна інфраструктура з QoS на основі DSCP

Роздільна здатність: 24 біти при 48 кГц

Розміри: не вказано виробником

Вага: не вказано виробником

32-канальна плата розширення для цифрової мікшерної консолі Behringer X Dante

Напишіть відгук

Плата розширення Behringer X Dante

Behringer X Dante - 32-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера, призначена для збагачення можливостей запису і маршрутизації мікшера з системами Dante Audio over Ethernet.

Напишіть відгук

2 інших товарів в цій категорії:

  • Стейджбокс Midas DL32
    80 406 грн. Передзамовлення
    Цифровий стейджбокс MIDAS DL32 – інструмент для зв'язку Front Of House зі сценою. Прилад включає 16 симетричних XLR-виходів та 32 мікрофонних передпідсилювача. Одним кабелем підключають до трьох пристроїв, значно збільшивши кількість вхідних та вихідних каналів.
  • Плата розширення Behringer X-MADI
    21 178 грн. Передзамовлення
    Плата розширення Behringer XMADI призначена для встановлення в слот розширення цифрової консолі мікшера Behringer X32. Цей пристрій забезпечує гнучке та розширюване підключення для безлічі різних програм. Разом із платою X-MADI, встановленою в X32, ви будете готові до інтеграції до мережі MADI.

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ