Карта розширення Behringer X-USB
Карта розширення Behringer X-USB Карта розширення Behringer X-USB Карта розширення Behringer X-USB Карта розширення Behringer X-USB

Карта розширення Behringer X-USB

  • ID товару: 26838
  • Артикул: BE-0757

BE-0757

Новий товар

Behringer X-USB - 32-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера, призначена для збагачення можливостей запису і маршрутизації мікшера.

Більше деталей

6 022 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer X-USB - 32-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера, призначена для збагачення можливостей запису і маршрутизації мікшера. Карта підключається до порту на задній панелі девайса і забезпечує одночасне використання 32 вхідних та вихідних каналів для автономних записуючих пристроїв, робочих станцій цифрового звуку, обладнання для обробки сигналів або інших цифрових мікшерів.

Передача сигналу

Крім того, карта може передавати сигнал з роздільною здатністю 24 біта 48 кГц і дозволяє аудіо зі змішаними бітами та частотами дискретизації одночасно співіснувати в мережі.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Гнучкий робочий процес у поєднанні з цілком зрозумілим інтерфейсом користувача забезпечує легке знайомство і вселяє впевненість. Більше того, передова інженерія та ретельно продуманий дизайн гарантують чудову якість звуку за надзвичайно доступною ціною, повністю змінюючи правила гри.

У ваших руках грандіозна можливість

Співвідношення ціни та якості однозначно вас потішить, оскільки філософією компанії є пропозиція професійних продуктів за цінами, які може дозволити кожен музикант. Це сформувало мантру компанії «подвайте можливості за половину ціни», яка буквально створила новий ринок «Prosumer» для домашнього звукозапису, чого раніше не було. Модель чорного кольору також не відволікатиме вашу увагу і займатиме багато місця.

ПЗ

На додаток до всього перерахованого вище, його можна використовувати з популярним програмним забезпеченням DAW, яке включає віддалений HUI і емуляцію Mackie Control.

Характеристики:

Призначення: для мікшера Behringer X32

Входи/виходи: 32/32

АЦП/ЦАП: 24 біт/48 кГц

Затримка: >12 мс

MIDI: MIDI-over-USB

Інтерфейс підключення: USB-B 2.0

Колір чорний

Розміри: 30 х 165 х 138 мм

Вага: 140 г

В комплект входить: 32-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера Behringer X-USB

Напишіть відгук

Карта розширення Behringer X-USB

Behringer X-USB - 32-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера, призначена для збагачення можливостей запису і маршрутизації мікшера.

Напишіть відгук

3 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ