Акустика підлогова Fyne Audio F703 Piano Gloss Black
Акустика підлогова Fyne Audio F703 Piano Gloss Black Акустика підлогова Fyne Audio F703 Piano Gloss Black Акустика підлогова Fyne Audio F703 Piano Gloss Black Акустика підлогова Fyne Audio F703 Piano Gloss Black

Акустика підлогова Fyne Audio F703 Piano Gloss Black

  • ID товару: 26506
  • Артикул: F80000211

F80000211

Новий товар

Акустика Fyne Audio F703 поєднує 250-міліметровий драйвер точкового джерела IsoFlare та 250-міліметровий мультиволоконний басовий драйвер у налаштованому корпусі з двома резонаторами та дифузором BassTrax LF, вбудованим у порт спрямованого вниз. Цей флагман відтворює воістину захоплюючі враження від прослуховування.

Ціна вказана за пару.

Більше деталей

576 000 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Fyne Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Витончена, елегантна та потужна серія Fyne Audio F700 встановлює нові стандарти якості акустики та естетичного дизайну. Створені у Великобританії з інноваційними драйверами Fyne IsoFlare та системою дифузора BassTrax tractrix, три потужні моделі F700 втілюють технологію просочування з флагманської акустичної системи Fyne Audio F1 у більш доступний дизайн для сучасного будинку.

Ізотропно випромінюючі енергію точкові драйвери, магнієві компресійні твітери, неодимові двигуни та кросовери з глибокою кріогенною обробкою натякають на цілу низку екстремальних технологій, що працюють усередині. Вигнуті корпуси з подвійною порожниною, виготовлені з найтоншої березової фанери, масивні суцільнометалеві цоколі з вбудованими дифузорами з трактрисним профілем та розкішний рояльний лак завершують вишукану розкіш зовні.

Акустика Fyne Audio F703 втілює в собі найкраще з нових технологій та досвіду Fyne Audio у підлоговій конструкції середнього розміру. Створений у Великій Британії, Fyne Audio F703 поєднує 250-міліметровий драйвер точкового джерела IsoFlare і 250-міліметровий мультиволоконний басовий драйвер у налаштованому корпусі з двома резонаторами та дифузором BassTrax LF, вбудованим у порт направленого. Артикулований, потужний і здатний забезпечити приголомшливу динаміку та реальну гучність, флагман серії відтворює воістину захоплюючі враження від прослуховування.

особливості:

Портова система BassTrax. Флагманська система передачі басів дифузора BassTrax Tractrix від Fyne Audio інтегрована у всі моделі F700. Використання великого низхідного порту з конічним дифузором з математично визначеним профілем трактриси створює справжній 360-градусний НЧ хвильовий фронт. Результатом є неперевершена інтеграція басів у будь-якій кімнаті, що забезпечує глибину та масштаб великого кабінетного гучномовця з портами без потенційного розмиття басів, викликаного типовою взаємодією порту/кімнати. Завдяки продуманому дизайну серія F700 набагато менш чутлива до положення в кімнаті, ніж традиційні колонки, що дозволяє легко розмістити їх у приміщенні з естетичних чи практичних міркувань.

Кросовер. Кросовер серії F700 є результатом закупівлі найкращих аудіокомпонентів з усього світу та великого досвіду Fyne у проектуванні мереж. Результатом є кросовер з неймовірною нейтральністю, що поєднує в собі індуктивності з низькими втратами, високоякісні конденсатори Claritycap і срібло внутрішню проводку Van den Hul високої чистоти для створення максимально чистого шляху проходження сигналу. Кожен кросовер F700 піддається глибокій кріогенній обробці. Цей процес суперзаморожування та повільного розморожування знімає мікронапруги в компонентах, проводці та паяних з'єднаннях, максимізуючи передачу сигналу та забезпечуючи більшу прозорість звуку. У двопровідній клемній панелі використовуються позолочені з'єднувальні кабелі та позолочені клеми преміум-класу. П'ятий термінал призначений для заземлення, що додатково запобігає маскуванню дрібних деталей радіочастотними перешкодами.

Корпус. Корпус ручної роботи серії F700 мають унікальну скульптурну форму, яка сподобається як вухам, так і очам. Вигин кожної панелі точно розрахований для розсіювання стоячих хвиль, дозволяючи просвічувати найдрібніші музичні деталі, а великі внутрішні розпірки посилюють звукову нейтральність корпусу. Виготовлений з березової фанери високої щільності, вибраної через її надзвичайно низьке звукове забарвлення, конструкція корпусу оснащена складною системою налаштування з двома резонаторами. Кожен корпус ретельно побудований відповідно до строгих стандартів якості всередині та зовні. Розкішний глянсовий рояльний лак, доступний у чорному, білому або горіховому шпоні, є завершальним штрихом розкішної естетики F700.

Драйвер технології. Драйвери точкового джерела IsoFlare є основою кожної моделі F700. Використовуючи технологію Fyne Flagship серії F1, блоки IsoFlare оснащені 25-міліметровим ВЧ-динаміком з магнієвою діафрагмою, встановленим коаксіально у центрі потужного СЧ/НЧ динаміка з жорстким багатоволоконним дифузором та підвісом FyneFlute™. Висока потужність та висока ефективність – відмінні риси точкового джерела IsoFlare. Потужні 200- та 250-міліметрові драйвери IsoFlare серії F700 з комфортом забезпечують динаміку живої музики та реальні рівні звукового тиску у всьому діапазоні.

Плінтус. Вражаючий цоколь F700 на підлогових моделях, виготовлений з алюмінієвих заготовок, забезпечує неперевершену стійкість, легке вирівнювання та міцну платформу для дифузора BassTrax LF Fyne, на який подано заявку на патент. Подвійні пластини товщиною 8 мм розділені алюмінієвими цангами, які утворюють важкі вежі для шипів кріплення підлоги та їх великих стопорних кілець із накаткою. Для захисту дерев'яної підлоги передбачені оброблені алюмінієві чашки. Нижня пластина підтримує дифузорну частину конічного дифузора Fyne запатентованої системи перенесення BassTrax. Плінтус F700, виконаний з матового чорного кольору та полірованого алюмінію, доповнює всі три варіанти обробки колонок, сам по собі є витвором мистецтва.

Характеристики:

  • Тип акустичної системи: акустика підлоги
  • Опис: пасивна, спрямована вниз порт, з дифузором BassTrax Tractrix
  • Потужність підсилювача: 30 Вт – 250 Вт на канал
  • Кількість смуг: 2.5
  • Чутливість: 94 дБ
  • Частота поділу кросовера: 200 та 850 Гц
  • Опір: 8 Ом
  • Частотний діапазон: 26 Гц – 26 кГц
  • Конструктивні особливості: фазоінвертор
  • Кількість динаміків: 3
  • ВЧ динамік: 1 х 75 мм titanium dome
  • СЧ динамік: 1 х 250 мм IsoFlare multi-fibre, FyneFlute
  • НЧ динамік: 1 х 250 мм multi-fibre, FyneFlute
  • Вхідні роз'єми: гвинтові клеми
  • Склад комплекту: 2 колонки
  • Розміри (Ш х В х Г): 430 мм x 1176 мм x 465 мм
  • Матеріал: дерево/MDF
  • Оздоблення корпусу: рояльний лак
  • Вага: 48.3 кг кожна
  • Колір чорний
  • Країна (головний офіс): Шотландія
 
Характеристики
БрендFyne Audio
МодельF703 Piano Gloss Black
ТипПасивна акустика
Тип колонкиПідлогова
Рекомендована потужність підсилювача30 Вт – 250 Вт на канал
Частотний діапазон26 Гц – 26 кГц
Імпеданс8 Ом
Країна виробникШотландія
Кількість смуг2.5
ДинамікиВЧ динамік: 1 х 75 мм titanium dome, СЧ динамік: 1 х 250 мм IsoFlare multi-fibre, FyneFlute, НЧ динамік: 1 х 250 мм multi-fibre
Чутливість94 дБ
Частота кросовера200 та 850 Гц
Матеріал корпусудерево/MDF
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм430 мм x 1176 мм x 465 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Акустичне оформленняфазоінвертор
Вага без упаковки48.3 кг кожна

Напишіть відгук

Акустика підлогова Fyne Audio F703 Piano Gloss Black

Акустика Fyne Audio F703 поєднує 250-міліметровий драйвер точкового джерела IsoFlare та 250-міліметровий мультиволоконний басовий драйвер у налаштованому корпусі з двома резонаторами та дифузором BassTrax LF, вбудованим у порт спрямованого вниз. Цей флагман відтворює воістину захоплюючі враження від прослуховування.

Ціна вказана за пару.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ