Акустична система Yamaha NS-B500
Акустична система Yamaha NS-B500 Акустична система Yamaha NS-B500

Акустична система Yamaha NS-B500

  • ID товару: 2593

Новий товар

Поличні акустичні системи з чудовим звуком, які можна використовувати навіть як основні колонки

Більше деталей

19 266 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Серед моделей японського гіганта моніторам NS-B500 відведено роль універсальних, здатних озвучувати навіть передні канали. Системи мають оригінальну конструкцію закритого корпусу, що формою нагадує усічену піраміду зі згладженими кутами. За словами інженерів фірми, подібне рішення гарантує максимально достовірне звучання без сторонніх призвуків на будь-якій гучності. Як випромінювачі в гучномовцях використовуються новаторські головки, аналоги яких можна знайти навіть у топових моделях Yamaha.

Наприклад, мембрана твітера виготовлена з алюмінієво-магнієвого сплаву, тому відрізняється надмалою вагою за дуже високої жорсткості. А запатентована технологія DC-Diaphragm, суть якої полягає в тому, що каркас звукової котушки та купол пищалки складають єдине ціле, сприяє більш рівному звучанню в широкому діапазоні частот. Дифузор басового драйвера зроблений із фірмового білого композиту A-PMD та закріплений на хитрому підвісі з монолітної гуми. Спільно з потужною магнітною системою це дозволяє помітно знизити нелінійні спотворення на середніх і низьких частотах.

NS-B500 не претендують на відтворення глибоких басів (тут їм допоможе хороший сабвуфер), але у своїй робочій смузі поводяться просто зразково. Серед головних переваг вражаюче натуральні високі частоти і коректна середина. Звукова роздільна здатність дуже висока - легко прослуховуються навіть найменші деталі фонограми. При цьому АС продовжують звучати чисто навіть на значній гучності. Простір сформований гранично точно і непогано збудований у глибину. Особливо порадував значний масштаб сцени та найточніше позиціонування в ній уявних джерел.

Напишіть відгук

Акустична система Yamaha NS-B500

Поличні акустичні системи з чудовим звуком, які можна використовувати навіть як основні колонки

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ