Акустична система Sonus Faber ELECTA AMATOR III
Акустична система Sonus Faber ELECTA AMATOR III Акустична система Sonus Faber ELECTA AMATOR III Акустична система Sonus Faber ELECTA AMATOR III Акустична система Sonus Faber ELECTA AMATOR III

Акустична система Sonus Faber ELECTA AMATOR III

  • ID товару: 4526

Новий товар

Ціна за пару

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Цього року італійський бренд Sonus Faber відзначає 35-річчя, і одним із святкових релізів стане полична акустика Electa Amator III. Перша версія Electa Amator вийшла 1987 року, друга — 1989-го, і нинішнє оновлення увібрало в себе особливості цих моделей, які принесли бренду світовий успіх.

Кабінет акустики виготовлений із горіха, він кріпиться до бази з мармуру Каррара через латунні проставки. Фронтальна та задня панелі вручну оформлені шкірою, а комплектні алюмінієві стійки анодовані чорним. Мармурова основа акустики та стійки також ізольовані один від одного шаром латуні.

У колонках встановлені два динаміки - фірмовий твітер DAD з м'яким куполом діаметром 28 мм та 6,5-дюймовий СЧ/НЧ-динамік. Кросовер побудований за технологією Paracross з конденсаторами Clarify Cap ESA, і, як сказано в прес-релізі, за рахунок цього колонки звучать «солодше» і нагадують моделі 90-х років.

Акустика грає в діапазоні від 40 Гц до 35 кГц, має чутливість до 88 дБ.

У Європі вартість ювілейної Electa Amator III становитиме 10 000 євро разом із стійками. Старт продажів намічено на листопад.

Напишіть відгук

Акустична система Sonus Faber ELECTA AMATOR III

Ціна за пару

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ