Акустична система KEF Hi-Fi R50
Акустична система KEF Hi-Fi R50 Акустична система KEF Hi-Fi R50 Акустична система KEF Hi-Fi R50 Акустична система KEF Hi-Fi R50

Знятий з виробництва

Акустична система KEF Hi-Fi R50

  • ID товару: 2301

Новий товар

Ціна вказана за штуку

Колонки KEF R50 призначені для відтворення формату Dolby Atmos, встановлюються над існуючими фронтальними та тиловими колонками. Вертикальний вимір - найважливіша складова захоплюючих ефектів, якого Dolby досягла в кінотеатрах.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Завдяки багатьом останнім інноваціям компанії KEF в галузі технологій акустичних систем класу преміум hi-fi та акустики для домашніх кінотеатрів, абсолютно нова серія R робить справжні аудіофільні стандарти розваги більш доступними, ніж будь-коли раніше. Нові випромінювачі Uni-Q у поєднанні з новими потужними низькочастотними випромінювачами та багатьма іншими удосконаленнями дозволяють створювати багатий, об'ємний звуковий образ такої точності, що він наближається до стандартів легендарної серії Reference.

R50 - найновіші колонки для формату Dolby Atmos

Нові колонки KEF R50 призначені для відтворення формату Dolby Atmos, встановлюються над фронтальними і тиловими колонками. Знаючи особливості сприйняття звуку людським вухом, інженери KEF змогли досконало відтворити вертикальний вимір ефектів Dolby Atmos, використовуючи відбитий від стелі звук. Модуль UNI-Q, розроблений для нових Blade, оформлений закритим корпусом та ідеально поєднується з колонками Q, R та Reference серій, як естетично, так і за звуковим почерком. Складний 25 мм твітер у центрі 130 мм середньо-низькочастотного драйвера, хвилевід "tangerine" для рівномірного розсіювання звуку, створюють точну, швидку та чисту середньочастотну смугу, ідеально узгоджену з новітніми серіями колонок KEF.

Новий СЧ/ВЧ-випромінювач Uni-Q – справжній шедевр. Завдяки дифузорам з магнієво-алюмінієвого сплаву середньочастотна характеристика напрочуд швидка та чиста. Розроблений компанією KEF підвіс Z-Flex створює гладкий перехід на передню панель, а міцний литий алюмінієвий кошик запобігає передачі резонансу на корпус. Вентильований високочастотний динамік складної конструкції встановлений в акустичному центрі середньочастотного дифузора, що забезпечує таку надзвичайно чисту високочастотну характеристику моделі KEF Blade. Завдяки великому неодимовому магніту та оптимізованому за допомогою комп'ютера купольному дифузору, який утворює настільки жорстку конструкцію, що вона працює як єдиний поршень у всьому робочому діапазоні, верхні регістри відтворюються з бездоганною точністю. Встановлюваний на випромінювач Uni-Q розроблений компанією KEF хвилевід у формі «мандарина» допомагає рівномірно розсіювати високочастотне звучання під ширшим кутом, щоб дозволяє заповнювати все приміщення детальним і природним звучанням. Працюючи як одне чудово інтегроване джерело звуку, випромінювач Uni-Q створює приємне, точне звучання безпрецедентної чистоти.

Таке ж сильне враження справляє і новий низькочастотний випромінювач. Поєднання потужного вентильованого магнітного вузла з великою, але легкою алюмінієвою звуковою котушкою, що приводять в рух легкий, жорсткий і міцний дифузор з гібридного матеріалу, забезпечує відтворення чистих і глибоких басів з чудовою динамікою і високою максимально допустимою потужністю.

Усередині корпусу (на вибір класичного чорного кольору Piano Black та з обробкою натуральним шпоном палісандра чи горіха) кожен окремий компонент підтверджує технологічне лідерство компанії KEF. Розраховані на комп'ютері кросовери дозволяють точно налаштувати рівень кожного випромінювача для більш рівної частотою характеристики. Панелі демпфування за допомогою пов'язаних шарів дозволяють запобігти вібрації корпусу та її негативному впливу на якість звучання середніх та низьких частот. Навіть потоки повітря через порти фазоінвертора розраховані з використанням обчислювальної гідродинаміки, що дає змогу зберегти акустичну цілісність звучання.

Лінійка з десять привабливих моделей включає три солідні акустичні системи для підлоги, дві поличкові акустичні системи, дві спеціалізовані акустичні системи центрального каналу, дипольні акустичні системи просторового звучання і узгоджений з ними сабвуфер, і R50 -НОВІШІ колонки для формату Dolby Atmos. Серія R є вирішальним кроком уперед до високоякісного відтворення музики або звукових доріжок кінофільмів. Об'єднання передових технологій KEF Blade у класичний елегантний формат дарує серйозним аудіофілам можливість феноменально точного відтворення, що нічим не відрізняється від оригінального запису. Відтворення вишуканого, об'ємного та надзвичайно детального. Це ідеальне придбання для тих, чиє прагнення отримання дійсно досконалого звуку перевищує суму на банківському рахунку.

Модель

R50

Конструкція

Закритий корпус

Динаміки

Uni-Q модуль:
ВЧ: 25мм вентильований, алюмінієвий купол
НЧ/СЧ: 130 мм алюмінієвий

Діапазон відтворюваних частот (- 6 дБ)

96Гц - 19.5kГц

Діапазон відтворюваних частот (±3 дБ)

105Гц - 18.5кГц

Частоти кросовера

2.5кГц

Рекомендована потужність підсилювача

25 – 100 Вт

Чутливість (2,83 В/1 м)

85дБ

Гармонічні спотворення 2 та 3 гармоніки (90 дБ, 1 м)

<0.4% 200Гц-20kГц

Максимальний звуковий тиск

106дБ

Опір

8Ω (мін. 4.8Ω)

Вага

4.5кг

Габаритні розміри (ВxШxГ) (з декоративними гратами та клемами)

174 x 180 x 255 мм

Оздоблення

Чорний полірований лак

Напишіть відгук

Акустична система KEF Hi-Fi R50

Ціна вказана за штуку

Колонки KEF R50 призначені для відтворення формату Dolby Atmos, встановлюються над існуючими фронтальними та тиловими колонками. Вертикальний вимір - найважливіша складова захоплюючих ефектів, якого Dolby досягла в кінотеатрах.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ