Полочна акустика Monitor Audio Silver 50
Полочна акустика Monitor Audio Silver 50 Полочна акустика Monitor Audio Silver 50 Полочна акустика Monitor Audio Silver 50 Полочна акустика Monitor Audio Silver 50 Полочна акустика Monitor Audio Silver 50 Полочна акустика Monitor Audio Silver 50

Знятий з виробництва

Полочна акустика Monitor Audio Silver 50

  • ID товару: 2787

Новий товар

Компактна акустична система поличного типу, НЧ динамік: 5,25”, ВЧ-динамік: 1”, імпеданс 8 Ом, чутливість 87 дБ, діапазон частот (± 6 дБ): 52 Гц – 35 кГц, габарити 165 x 270 x 240 мм , вага 6 кг.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис


Акустичні системи Monitor Audio Silver 50 мають дуже компактні розміри і їх можна легко розмістити навіть у невеликому приміщенні. Однак завдяки висококласній конструкції та добірним комплектуючим, у тому числі і фірмовим динамікам, колонки забезпечують насичений та збалансований звук у широкому діапазоні частот. Корпус колонки виготовлений з 20-мм MDF та посилений внутрішніми стяжками для гасіння вібрацій стінок. Зовнішнє оздоблення Monitor Audio Silver 50 виконується кількома сортами натурального дерева, а також може бути чорного (як у даному випадку) або білого кольору. Захисна сітка кріпиться до АС за допомогою невидимих магнітних фіксаторів і завдяки невеликій висоті виглядає дуже акуратно.

Колонка оснащена низькочастотним динаміком з дифузором діаметром 5,25 дюймів, у якому реалізовано одразу кілька запатентованих технологій. Діафрагма басовика має комбіновану структуру з кераміки та металу C-CAM, у її профіль RST забезпечує додаткову жорсткість. Звукова котушка з'єднується з дифузором таким чином, щоб унеможливити спотворення звуку при будь-якій амплітуді переміщення, і таке рішення отримало назву DCF. Басовик змонтований на литому полімерному шасі, що має високу міцність і стійкий до резонансів. Низькочастотний динамік навантажений на фазоінвертор HiVe II, який забезпечує проходження повітряного потоку без турбуленцій та чутних акустичних шумів. Твітер у Monitor Audio Silver 50 також обладнаний куполом C-CAM, що має додаткове золоте покриття. Для усунення небезпеки механічного пошкодження, особливо у разі зняття гриля колонки, пищалка закрита акустично прозорою сіточкою. Кріплення динаміків за допомогою сталевих болтів-розпірок усередині корпусу підвищує жорсткість усієї конструкції колонки.

У колонках використовується проводка з кабелю з посрібленим провідником із високочистої міді, а в розділовому фільтрі встановлені добірні комплектуючі аудіофільського класу. У вхідному блоці Monitor Audio Silver 50 встановлені гвинтові клеми, які забезпечують максимально точну і стабільну передачу сигналу від підсилювача.


Особливості поличної акустики Monitor Audio Silver 50

  • Компактні розміри та насичений звук
  • НЧ-динаміки C-CAM
  • Позолочений купол твітера C-CAM
  • Фірмовий фазоінвертор HiVe II

Напишіть відгук

Полочна акустика Monitor Audio Silver 50

Компактна акустична система поличного типу, НЧ динамік: 5,25”, ВЧ-динамік: 1”, імпеданс 8 Ом, чутливість 87 дБ, діапазон частот (± 6 дБ): 52 Гц – 35 кГц, габарити 165 x 270 x 240 мм , вага 6 кг.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ