Акустична система Klipsch R-15PM
Акустична система Klipsch R-15PM Акустична система Klipsch R-15PM

Знятий з виробництва

Акустична система Klipsch R-15PM

  • ID товару: 2881

Новий товар

Ціна за пару

Активна акустична система, колір: чорний, макс. потужність підсилювача: 85 Вт, фазоінвертор, магнітне екранування, MDF, частотний діапазон: 62 Гц - 24 кГц, місце встановлення: полиця, розміри (ШхВхГ): 178x318x206 мм, вага 4,67 кг (1 шт)

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустика Klipsch R-15PM має можливість підключення кількох джерел сигналу і якістю стереокартини, порівнянним з компонентними системами, і в той же час проста в установці, як саундбар. Якість звуку у неї приблизно така сама, як у Audioengine A5+, однак Klipsch комплектується пультом дистанційного керування і має вхід для підключення програвача вінілу, що виправдовує різницю у вартості.

Акустика Klipsch R-15PM виконана на базі пасивної моделі R-15PM, зовні ці колонки практично однакові і виготовлені з використанням тих самих фірмових технологій.

Найбільш помітною відмінністю між цими двома АС є габарити. RP-15PM є поличниками середніх розмірів (370 мм заввишки, 195 мм завширшки і 271 мм завглибшки), тоді як висота R-15PM становить лише 317 мм, а ширина – 178 мм. У колонках встановлений фірмовий НЧ-динамік з покритим міддю комбінованим дифузором IMG діаметром 133 мм і пищалка з 25-мм куполом, навантажена на запатентований рупор Tractrix, однак RP-15PM високочастотник оновленої конструкції. Обидві моделі виготовлені у корпусах, оброблених чорною текстурною плівкою – такою самою, як у ELAC Debut або колонок Uni-Fi. Варто зауважити, що на такому покритті сліди пальців та інші забруднення набагато помітніші, ніж на обробці під дерево. АС R-15PM комплектується невеликим пультом дистанційного керування, з якого можна регулювати гучність звуку та перемикати входи.

Порівняно з аналогічними моделями від Audioengine або Emotive, колонки Klipsch мають істотно ширший набір функцій за своєї вартості. Найцікавішим тут є наявність вбудованого фонокоректора, що дозволить підключити до колонок безпосередньо будь-який програвач вінілу, оснащений MM-звукоснімачем.

Хоча ця модель відноситься до класу Hi-Fi-акустики Klipsch, набір наявних у неї варіантів підключення характерний швидше для АС, призначених для використання спільно з ПК. R-15PM має USB-вхід і Bluetooth-приймач, а також два аналогових входи (один з яких перемикається, і може працювати як Phono або лінійний), а також цифровий оптичний вхід.

Вбудований підсилювач R-15PM розвиває потужність 50 Вт на канал та, за заявою Klipsch, нижня робоча частота АС становить 54 Гц. На відміну від більш дорогих моделей конкурентів, наприклад Yamaha NX-N500, вся електроніка системи R-15PM зосереджена в одній колонці пари, тоді як друга пасивна і підключається за допомогою звичайного акустичного кабелю. Для порівняння, у Yamaha до кожної колонки треба підключити три кабелі, у тому числі мережний.

R-15PM мають невеликі розміри, проте мають потужний і динамічний звук, характерний для акустики Klipsch. Більшість колонок аналогічних розмірів не можуть забезпечити по-справжньому ударний звук, але Klipsch не з-поміж них.

Потужний і динамічний звук R-15PM відмінно підходить і для перегляду кінобойовиків, хоча ті, хто надає перевагу по-справжньому бронебійним басам, напевно вирішать доповнити колонки сабвуфером.

Загальні

Тип акустичної системи: Полочна акустика, Активна акустика
Опис: полична, активна, фазоінверторного типу
Колірна група: Чорний
Точний колір: Чорний
Площа озвучування (підлогова, полична, настінна, всепогодна): від 15 до 19,99 м2
Склад комплекту: 2 колонки
Акустичне оформлення: фазоінвертор
Країна (Головний офіс): США

Потужність

Максимальна потужність підсилювача: 50 Вт на канал

Технічні характеристики

Кількість смуг: 2
Частота поділу кросовера: 1800 Гц
мін. частота відтворення: 62 Гц
Макс. частота відтворення: 24 кГц

Конструктивні особливості

Конструктивні особливості: фазоінвертор, магнітне екранування
Опис фазоінвертора: один порт у тильній частині корпусу

Динаміки

Кількість динаміків: 2
ВЧ динамік: 1 х 25 мм, алюмінієвий компресійний динамік з квадратним рупором Tractrix
СЧ/НЧ динамік: 1 х 133 мм, магнітоекранований динамік з омедненим дифузором IMG

Фізичні характеристики

Ширина колонки: 178 мм
Висота колонки: 318 мм
Глибина колонки: 206 мм
Вага: 4,67 кг (1 шт)

Корпус

Матеріал корпусу: дерево/MDF
Оздоблення корпусу: вініл

Роз'єми

Вхідні роз'єми: RCA PHONO, 3.5mm mini jack, USB, оптичний
Вихідні роз'єми: одна пара гвинтових клем, RCA сабвуфер

Встановлення акустики

Місце встановлення: полиця

Додатково

Комплект поставки: колонка, пульт дистанційного керування, інструкція

Напишіть відгук

Акустична система Klipsch R-15PM

Ціна за пару

Активна акустична система, колір: чорний, макс. потужність підсилювача: 85 Вт, фазоінвертор, магнітне екранування, MDF, частотний діапазон: 62 Гц - 24 кГц, місце встановлення: полиця, розміри (ШхВхГ): 178x318x206 мм, вага 4,67 кг (1 шт)

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ