Полочна акустика Acoustic Energy AE 300

Полочна акустика Acoustic Energy AE 300 White

  • ID товару: 28943
  • Артикул: AE50-01PW

AE50-01PW

Новий товар

Acoustic Energy AE 300 – це новий компактний гучномовець, що підходить для невеликих та середніх приміщень. Доступні варіанти обробки: Piano Gloss Black, Piano Gloss White, Walnut wood veneer.

Ціна за пару.

Більше деталей

30 800 грн.

144 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Acoustic Energy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

AE 300 – це новий компактний гучномовець, що підходить для невеликих та середніх приміщень. Слідом за AE 100, який отримав нагороди, він значно покращує якість звуку, матеріали та оздоблення корпусу.

Відстежуючи свою лінійку назад до оригінального AE1, AE 300 використовує новітнє покоління 130 мм приводу СЧ-НЧ. Завдяки новому керамо-алюмінієвому сендвіч-конусу з ультра-дрібним профілем та надвисокою силою, приводом з довгим ходом, цей новий драйвер може похвалитися покращеною дисперсією, розширеним басовим відгуком та загальною потужністю.

Для серії 300 було розроблено новий 28-мм алюмінієвий твітер, який забезпечує високу потужність та низький фундаментальний резонанс для зменшення спотворень. Тим не менш, основна перевага цього нового дизайну – чудові дисперсійні характеристики завдяки хвилеводам Wide Dispersion Technology. Хвильоводи формують акустичний вихід високочастотного динаміка відповідно до сабвуфера та забезпечують ширший відтінок у середовищі прослуховування.

Інертний 18-міліметровий корпус MDF із високою щільністю використовує пропрієтарну технологію кріплення, отриману з удостоєної нагород серії Reference, для зменшення забарвлення корпусу та дозволяє новим перетворювачам вільно дихати у середовищі прослуховування. Отвір каналу на задній стороні гучномовця розширює вихід басу і ретельно розроблено, щоб зменшити ефект повітряної турбулентності з чистими неспотвореними характеристиками баса.

 
Характеристики
Рекомендована потужність підсилювача100 Вт
Частотний діапазон45 Гц-30 кГц
Імпеданс6 Ом
Кількість смуг2
Чутливість86 дБ
Частота кросовера2.8 кГц
Розміри (В x Ш x Г), мм300 x 175 x 260 мм
Акустичне оформленняфазоінвертор
Вага без упаковки6,5 кг

Напишіть відгук

Полочна акустика Acoustic Energy AE 300 White

Acoustic Energy AE 300 – це новий компактний гучномовець, що підходить для невеликих та середніх приміщень. Доступні варіанти обробки: Piano Gloss Black, Piano Gloss White, Walnut wood veneer.

Ціна за пару.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ