Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black
Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black

Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black

  • ID товару: 6330
  • Артикул: 1066255

1066255

Новий товар

По-справжньому потужний, компактний музичний монстр, оснащений фірмовими технологіями від Klipsch із вбудованим підсилювачем потужності та бездротовою технологією Bluetooth. Стінки колонок мають характерний малюнок, що нагадує текстуру дерева. Впізнаваним дизайн акустики роблять ті самі кріпильні деталі і захисний гриль на магнітах.

Ціна за пару

Більше деталей

23 200 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Klipsch Reference R-51PM Black – багатоцільова активна акустика формату all in one, виконана в оригінальному дизайні. Примітно, що такий добротний та функціональний продукт є доступним за відносно демократичною вартістю.

Основні параметри

У ролі матеріалу виготовлення кабінетів виступив шпонований "під чорне дерево" MDF, покритий захисною вініловою плівкою, що протистоїть появі подряпин та потертостей. На окрему увагу заслуговують міцні гнучкі грилі, що встановлюють на кабінети за допомогою магнітів. Схема елементів кооперації з АС представлена невеликою ручкою регулювання гучності, що відпрацьовує натискання, та перемикачем режимів роботи лінійного входу. Більш предметне "спілкування" з девайсом відбувається за допомогою компактного пульта дистанційного керування, що йде в комплекті поставки. Набір інтерфейсів підключення (у свою чергу) має порт USB type-B для проводового підключення до ПК, роз'єм Тослінк для підключення, наприклад, до телевізора, коаксіальним виходом на сабвуфер, а також 3.5-мм входом AUX і класичною RCA-парою, яка може або приймати лінійний аудіосигнал, або працювати як вхід фонокорректора. Крім того, акустика може декодувати цифрові файли і по каналу Bluetooth, без якого вже важко собі уявити сучасну мультимедійну систему.

Звучання

Обидва сателіти оснащені парою динаміків, що об'єднала 5.25" вуфер з обмеженого ливарного графіту, а також 1" алюмінієвий LTS-твітер рупорного типу; в наявності та порти фазоінвертерів. Зсередини начинка спікерів захищена магнітним екрануванням, що практично виключає присутність у звуковому сигналі сторонніх акустичних артефактів, що викликаються, наприклад, мережею WiFi. Важливо згадати і про підсилювальному тракті, побудованому на базі шимівських схем, що забезпечують завидну потужність, що видається, в 120 Вт (сумарно). Що стосується безпосередньо сигнатури звучання стереопари, то тут спостерігається ситуація, характерна і для інших продуктів виробництва Кліпш. Насамперед, йдеться про музичну аудіоподачу з помірним ухилом у світлу сторону. Бас відтворюється щільно, розбірливо та енергійно; СЧ, будучи частково відведеними на бекграунд, звучать чисто, інформативно та емоційно, тоді як ВЧ відтворюються дзвінко, детально та експресивно, в цілому не страждаючи від зайвої різкості. Завершує розповідь про аудіопотенціал R-51PM їхнє вміння будувати масштабну стереопанораму з правильним позиціонуванням окремих сценічних планів.

Klipsch Reference R-51PM – активна акустика з американським шармом, якою під силу замінити ряд застарілих габаритних підсилювачів та ресиверів без втрати якості звучання. А завдяки наявності модуля Bluetooth, "сусідство" з ПК зовсім не обов'язково.

Характеристика:

  • Вид акустики: Полочна акустика
  • Призначення: Для дому та офісу
  • Формат акустики: 2.0
  • Інтерфейси підключення: Bluetooth, RCA, USB, Оптичний (Toslink), Дротовий
  • Потужність, Вт:м 140
  • Вага, кг: 4,8
  • Габарити (ВхШхГ): 33.8 x 17.78 x 23.16 (см)
  • Особливості: Пульт ДК
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендKlipsch
МодельReference R-51PM Black
ТипАктивна акустика
Тип колонкиПолочна
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм338x178x232 мм
Вага9.6 кг

Напишіть відгук

Активні полочні колонки Klipsch Reference R-51PM Black

По-справжньому потужний, компактний музичний монстр, оснащений фірмовими технологіями від Klipsch із вбудованим підсилювачем потужності та бездротовою технологією Bluetooth. Стінки колонок мають характерний малюнок, що нагадує текстуру дерева. Впізнаваним дизайн акустики роблять ті самі кріпильні деталі і захисний гриль на магнітах.

Ціна за пару

Напишіть відгук

 
Comments(1)
2021-07-27

Звук шикарнейший

120 ватт в пике, встроенный шикарный ЦАП. Куча входов. Кабеля все в наличии. Звук шикарнейший, что на высоких, что на низких. От басов грудная клетка начинает резонировать. Доволен покупкой.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

29 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ