Портативна акустика Behringer C210
Портативна акустика Behringer C210 Портативна акустика Behringer C210 Портативна акустика Behringer C210 Портативна акустика Behringer C210 Портативна акустика Behringer C210 Портативна акустика Behringer C210

Підлогова акустика Behringer C210

  • ID товару: 20291
  • Артикул: BE-0897

BE-0897

Новий товар

C210 має безліч функцій, які зазвичай не зустрічаються в портативних гучномовцях цього класу. Такі функції, як DSP (цифрова обробка звуку) з 3-смуговим еквалайзером, луна та спеціальні передустановки для поп, рок, джаз, класика, кантрі або музики, які можна перемикати між файлами SD, FM-радіо та потоковими треками Bluetooth.

Більше деталей

15 023 грн.

77 Товари(ів)
Передзамовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Завдяки революційній технології підсилювачів класу D Behring можемо надати вам велику потужність та неймовірні звукові характеристики у зручному, ультрапортативному та легкому корпусі. Посилення класу D має вирішальне значення, пропонуючи максимальну енергоефективність та усуваючи необхідність у важких джерелах живлення та масивних радіаторах. Ця дивовижна технологія дозволяє розробляти та створювати надзвичайно потужні продукти, які значно легші за вагою, ніж їх традиційні аналоги, при цьому споживаючи менше енергії та захищаючи навколишнє середовище.

Behring знає, що ваша музика живе на телефоні, комп'ютері або планшеті, тому вони спростили доступ до неї і її відтворення через C210. Одним рухом пальця ви можете миттєво транслювати всю свою улюблену музику з будь-якого пристрою, оснащеного Bluetooth, наприклад комп'ютера, смартфона або планшета. Потокова передача музики за допомогою технології Bluetooth відкриває безліч доступного контенту, такого як практично безмежний набір онлайн-радіоканалів, постачальників мультимедіа та багато іншого. Уявіть собі, що у вас під рукою вся акустична система. Керуйте вечіркою з танцмайданчика або слухайте фонову музику зі свого дивана. Просто, легко і приголомшливо!

C210 має безліч функцій, які зазвичай не зустрічаються в портативних гучномовцях цього класу. Такі функції, як DSP (цифрова обробка звуку) з 3-смуговим еквалайзером, луна та спеціальні передустановки для поп, рок, джаз, класика, кантрі або музики, які можна перемикати між файлами SD, FM-радіо та потоковими треками Bluetooth. Ці налаштування можна регулювати локально, використовуючи інтуїтивно зрозумілий інтерфейс керування з РК-дисплеєм або за допомогою пульта дистанційного керування, що додається, який також виконує функції центру керування для всіх функцій відтворення.

C210 оснащений повністю адресованим вбудованим 3-канальним мікшером з двома входами 1/4 дюйма, які приймають симетричні або несиметричні TRS і TS динамічні мікрофони, і комбінованим роз'ємом 1/4 дюйма/XLR, який приймає симетричні або небалансні підключення динамічних мікрофонів. Простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача складається зі спеціального регулятора рівня для кожного каналу, основної гучності та окремих регуляторів для високих і низьких частот.

Behring ніколи не заощаджує на драйверах (вуферах і твітерах). Драйвери LF (Low Frequency) та HF (High Frequency) розроблені спеціально для кожного пристрою – це те, що відрізняє їх від конкурентів. Придбавши активну акустичну систему Behringer, ви можете бути впевнені, що драйвери всередині сконструйовані таким чином, щоб бездоганно працювати з іншими елементами для досягнення дійсно професійних результатів. C210 відтворює величезну кількість низьких частот із виразними, деталізованими середніми частотами та кристально чистими високими.

Виняткова точність відтворення та частотна характеристика C210 роблять його фаворитом ораторів, вокалістів та музикантів. Налаштування та керування не можуть бути простішими, просто підключіть мікрофон та живлення - і нехай шоу почнеться. Додаткові гучномовці можна з'єднати разом через вихідне гніздо XLR на задній панелі.


Характеристики

  • Складається з колонок з колонками з 8-дюймовим сабвуфером і 4х 2.75 "твітерами"
  • Підсилювач: класу D 200 Вт
  • Змішувач: 3-канальний
  • Ефект: світлодіодний
  • Потокову передачу аудіо: Bluetooth 4.2
  • MP3-програвач: USB та SD/MMC на картці
  • Лінійний вхід: комбінований роз'єм XLR/jack
  • 2 Мікрофонні входи: 6. 3 мм роз'єм збалансований
  • Діапазон частот: 55-17000 Гц
  • Максимальний рівень: 106 дБ
  • Розміри (В х Ш х Г): 330 x 440 x 1385 мм
  • Вага: 13.9 кг
  • Пульт: дистанційного керування включений

 
Характеристики
БрендBEHRINGER
МодельC210
ТипПортативна акустика
Частотний діапазон55 -17000 Гц
Кількість смуг3
Динаміки8-дюймовим сабвуфером і 4х 2.75" твітерами
Розміри (В x Ш x Г), мм330 x 440 x 1385
Вага без упаковки13.9 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика Behringer C210

C210 має безліч функцій, які зазвичай не зустрічаються в портативних гучномовцях цього класу. Такі функції, як DSP (цифрова обробка звуку) з 3-смуговим еквалайзером, луна та спеціальні передустановки для поп, рок, джаз, класика, кантрі або музики, які можна перемикати між файлами SD, FM-радіо та потоковими треками Bluetooth.

Напишіть відгук

2 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ