Портативна акустика Yamaha WX-030 White
Портативна акустика Yamaha WX-030 White Портативна акустика Yamaha WX-030 White Портативна акустика Yamaha WX-030 White

Знятий з виробництва

Портативна акустика Yamaha WX-030 White

  • ID товару: 6527
  • Артикул: YZR99050

YZR99050

Новий товар

Ця Wi-Fi-сумісна АС для відтворення потокового сигналу настільки компактна, що її можна поставити куди завгодно. Крім того, вона сумісна з MusicCast.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ця Wi-Fi-сумісна АС для відтворення потокового сигналу настільки компактна, що її можна поставити куди завгодно. Крім того, вона сумісна з MusicCast — новою технологією для підключення AV-ресиверів, настільних аудіосистем та інших пристроїв бездротової домашньої мережі для прослуховування музики в будь-якій кімнаті.

Система MusicCast

MusicCast - це нова революція в області передачі мережного аудіоконтента, що дозволяє використовувати апарати цієї категорії разом або окремо. Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого та простого у використанні програмної програми. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу HiFi - те, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з часом. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне у будь-який час.

Все включено

Слухайте музику з будь-якого MusicCast-сумісного пристрою, або підключеного до нього Blu-ray або CD-плеєра в будь-якій кімнаті свого будинку. Для прослуховування музики з комп'ютера або сервера NAS можна скористатися стандартом DLNA.

Слухайте музику по Bluetooth® із потокових сервісів

Ви можете відтворювати потокову музику безпосередньо зі смартфона або планшета по Bluetooth або AirPlay, так само як і необмежений контент комерційних потокових сервісів. Для увімкнення/зупинення відтворення та налаштування гучності з мобільного пристрою користуйтеся програмою MusicCast CONTROLLER.

Bluetooth-вихід для зручного потокового відтворення музики

WX-030 оснащений новітньою технологією Bluetooth, що робить роботу в бездротовому режимі зручніше, ніж будь-коли. Можна здійснювати потокову передачу музики з WX-030 на Bluetooth-сумісні навушники для індивідуального прослуховування або на Bluetooth-сумісні акустичні системи.

Режим стереопари (при використанні двох WX-030)

Два пристрої WX-030 можуть працювати в режимі стереопари, керовані програмою MusicCast, як гучномовці лівого та правого каналів, забезпечуючи стереозвук для озвучування великих приміщень.

Насичений звук та глибокий бас із компактного корпусу

Напрочуд потужне звучання досягається завдяки 3-смуговій конструкції акустичної системи в поєднанні з форменим DSP-процесором. Секретом глибокого басу, що виходить з такого компактного пристрою, є використання великого пасивного випромінювача, а вбудована функція Music Enhancer допомагає вирівняти верхи, що випирають, і каламутну середину, характерні для перекомпресованих МР3-файлів. Повністю підтримуються також високоякісні формати WAV, FLAC і ALAC. Будь-яка музика — і піп, і рок — звучить саме так, як і винна.

Простий дизайн та зручність у використанні

Завдяки компактності та простому, лаконічному дизайну акустичну систему можна встановити в будь-якому місці, хоч у кухні, хоч у спальні – і скрізь вона прийде до місця. Її можна навіть прикріпити до стіни. Єдина сенсорна кнопка служить для увімкнення бездротового пристрою, відкриваючи нескінченні можливості для прослуховування музики.

Просте налаштування за допомогою смартфона або планшета

З легкістю використовуйте смартфон або планшет із програмою MusicCast CONTROLLER для керування аудіосистемою та зміни налаштувань. Ті ж функції програми ви можете використовувати для віддаленого управління всіма вашими MusicCast-сумісними пристроями.

Характеристики:

Загальні

Тип Портативна акустика
Країна Японія
Колір Білий
Потужність, Вт 10 Вт
Потужність в режимі очікування, Вт 2,1 Вт
Загальні розміри (В х Ш х Г), мм 157 х 243 х 113
вага, кг 2,2 кг
Розмір НЧ динаміка, в дюймах 3.6
Розмір ВЧ динаміка №1, у дюймах 1,125
Частотний діапазон, Гц 60 - 20000
Кількість смуг 2
Wi-Fi Є
AirPlay Є
Bluetooth Є
Кількість входів Ethernet (RJ-45) 1

 
Характеристики
БрендYamaha
ТипАкустична система
Частотний діапазон60Гц-20кГц (±2dB)
BluetoothЄ
ВходиEthernet (RJ-45)
Кількість смуг2
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка3,6 дюйми
Твіттер1,125 дюйма
споживана потужність10 Вт
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм157 х 243 х 113
Вага без упаковки2,2 кг

Напишіть відгук

Портативна акустика Yamaha WX-030 White

Ця Wi-Fi-сумісна АС для відтворення потокового сигналу настільки компактна, що її можна поставити куди завгодно. Крім того, вона сумісна з MusicCast.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ