Портативна акустика Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R]
Портативна акустика Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R] Портативна акустика Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R] Портативна акустика Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R] Портативна акустика Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R] Портативна акустика Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R]

Знятий з виробництва

Портативна колонка Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R]

  • ID товару: 9272
  • Артикул: SRSXB21R.RU2

SRSXB21R.RU2

Новий товар

Портативні бездротові колонки Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R] обладнані режимом LIVE SOUND , функціями EXTRA BASS ™ , Party Booster та пульсуючим підсвічуванням.

Ціна вказана за одиницю товару.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R]

Музичний фестиваль будь-де. Киньте SRS - XB 21 у сумку та сміливо вирушайте з друзями на відпочинок. Технологія EXTRA BASS , режим LIVE SOUND та підсвічування дозволять створити власний музичний міні-фестиваль у будь-якому місці.

Пориньте у світ відчуттів. SRS XB 21 – справжнє джерело позитивних емоцій. Залишилося покликати друзів!

Більш потужне звучання із EXTRA BASS. Технологія EXTRA BASS посилює баси та надає вечірці неймовірну атмосферу.

Враження, як від живого концерту. Подаруйте нове звучання улюбленим композиціям у режимі LIVE SOUND . Оживіть вечірку завдяки унікальному тривимірному звуку, який створить святкову атмосферу у будь-якому місці.

Принцип роботи режиму LIVE SOUND Динаміки акустичної системи SRS - XB 21 спеціально розроблені для створення живого тривимірного звуку. Сині лінії показують, як похилі динаміки з технологією DSP передають музику у ширшій області, створюючи атмосферу вечірки у всіх частинах приміщення.

Компактний розмір, яскраві враження. Компактна акустична система SRS - XB 21 легко поміститься в сумці. Її можна навіть встановити на велосипеді, щоб музика супроводжувала вас всюди.

Нічний клуб у вас удома. Жодна вечірка не може обійтися без підсвічування! SRS - XB 21 обладнана новим лінійним підсвічуванням, яке синхронізується з ритмом ваших улюблених композицій.

Надайте своїй вечірці потужності з технологією Party Booster. Торкайтеся акустичної системи у різних частинах, щоб відтворювати різні ефекти: скретч, каубелл, звуки малого та бас-барабану. Контролюйте гучність, застосовуючи різні зусилля: легкий торкання забезпечить м'який звук, а сильна бавовна – потужне звучання.

Party Chain : нехай музика наповнить ваш будинок. Функція бездротового підключення Party Chain дозволяє об'єднати до 100 бездротових акустичних систем з підтримкою BLUETOOTH , щоб програвати один і той же плейлист і синхронізувати підсвічування на системах у всьому будинку.

Керуйте вечіркою за допомогою програми Sony | Music Center. Керуйте вечіркою з танцполу за допомогою програми Sony | Music Center : вибирайте улюблені плейлисти, встановлюйте порядок відтворення, перемикайте світлові ефекти та режими звуку.

Повний захист від корозії SRS - XB 21 захищена від корозії, так що з нею нічого не станеться, навіть якщо впустити її в морську воду.

Пристрій водостійкий, і його можна мити. Захист класу IP 67 дозволяє занурювати акустичну систему у воду, а завдяки високоякісному матеріалу, який виробляється тільки в Японії, жодних проблем із миттям не виникне.

Повний захист від попадання пилу. Завдяки захисту за класом IP 67 акустичну систему можна брати на пляж, у ліс, у пустелю і взагалі куди завгодно, адже SRS XB 21 працюватиме навіть у дуже запиленому місці.

Свобода від проводів із технологіями BLUETOOTH та NFC. Завдяки потоковій передачі через BLUETOOTH з використанням технології NFC можна без проблем програвати свої плейлисти.

Просте керування за допомогою кнопок. Управління SRS - XB 21 можна взяти на себе, не покладаючись на жодні пристрої. Керуйте всіма функціями за допомогою кнопок на акустичній системі.

Характеристики:

  • Тип: Портативна;
  • Колір червоний;
  • Потужність: 16 Вт;
  • Додаткові інтерфейси: NFC;
  • Роз'єми: AUX IN , USB;
  • Час автономної роботи: 12 год;
  • Вага: 640 р.

Напишіть відгук

Портативна колонка Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R]

Портативні бездротові колонки Sony SRS-XB21 Red [SRS-XB21R] обладнані режимом LIVE SOUND , функціями EXTRA BASS ™ , Party Booster та пульсуючим підсвічуванням.

Ціна вказана за одиницю товару.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ