Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G]
Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G] Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G] Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G] Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G] Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G] Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G]

Знятий з виробництва

Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G]

  • ID товару: 9298
  • Артикул: SRSXB01G.RU2

SRSXB01G.RU2

Новий товар

Слухайте улюблену музику скрізь із динаміком Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G]. Він зручний для перевезення та забезпечує глибокий потужний звук. Монодинамік – 37.5 мм.

Ціна вказана одну одиницю товару.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G]

Музика завжди з вами . Слухайте улюблені композиції та плейлисти зі смартфона, будь-коли і будь-де. З SRS-XB01 ви зможете завжди насолоджуватися якісною музикою - навіть катаючись на ковзанах або прогулюючись парком.

Зробіть звучання улюблених композицій потужнішим за допомогою функції Extra Bass . Технологія Extra Bass посилює баси та надає вечірці неймовірну атмосферу.

Могутнє звучання улюблених композицій . Додайте життя своїй музиці за допомогою насичених басів та чистого, енергійного звуку. Стильний округлий дизайн акустичної системи та захований пасивний випромінювач забезпечують неперевершене звучання низьких частот.

Просто прикріпіть ремінець і слухайте музику . За допомогою кольорового ремінця акустичну систему можна закріпити, наприклад, на кермі чи рюкзаку, щоб насолоджуватися улюбленою музикою в дорозі.

Музика в русі . В офіс. В парк. На спортивний майданчик. Завдяки маленькому та компактному динаміку SRS-XB01 можна легко взяти музику із собою куди завгодно.

Дощ - не завада . Бездротова акустична система IPX5 захищена від вологи, тому ви можете насолоджуватися улюбленою музикою навіть під дощем.

Музика на кінчиках пальців . На акустичній системі є зручні кнопки, за допомогою яких легко керувати відтворенням та настроювати гучність.

До 6 годин роботи без підзарядки . Завдяки ємному акумулятору ви можете слухати альбом за альбомом, не переймаючись підзарядкою.

Відтворення через аудіовхід . Не вдається використовувати з'єднання Bluetooth? Не проблема. На акустичній системі є аудіовхід, до якого можна підключити музичний плеєр.

Функція hands-free . Вам дзвонять? Спілкуйтесь у режимі hands-free! Перейти з музики на розмову можна за лічені миті.

Характеристики:

  • Тип: Портативна;
  • Колір зелений;
  • Роз'єми : AUX IN, Micro USB ;
  • Час автономної роботи: 6 год;
  • Вага: 160 г .

Напишіть відгук

Портативна акустика Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G]

Слухайте улюблену музику скрізь із динаміком Sony SRS-XB01 Green [SRS-XB01G]. Він зручний для перевезення та забезпечує глибокий потужний звук. Монодинамік – 37.5 мм.

Ціна вказана одну одиницю товару.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ