Bose SoundLink Micro Bluetooth speaker, Black
Bose SoundLink Micro Bluetooth speaker, Black Bose SoundLink Micro Bluetooth speaker, Black

Портативний стовпчик Bose SoundLink Micro Bluetooth speaker, Black

  • ID товару: 7407

Новий товар

Мініатюрна портативна Bluetooth-акустика із захистом від води.

Більше деталей

3 999 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Bose

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Bose SoundLink Micro – мініатюрна портативна Bluetooth-акустика із захистом від води. Soundlink Micro – ідеальний супутник у подорожах. Вологозахист SoundLink Micro відповідає стандарту IPX7 внаслідок того, що колонка захищена від вологи не лише зовні, а й зсередини – чутливі до вологи елементи системи також ізольовані. Міцний та зносостійкий силіконовий ремінь дозволяє надійно закріпити систему на одязі чи спорядженні або, наприклад, велосипеді. Можливий режим стерео при підключенні двох колонок Soundlink Micro. Потужний та якісний звук. Підтримка голосових команд Google та Siri. Режим гучного зв'язку. Голосові підказки. До 6 години безперервної роботи від однієї зарядки.

Потужний звук із мініатюрної колонки

Міні-система Bose SoundLink Micro настільки мала, що її без проблем можна взяти будь-куди. При цьому стовпчик дивує потужним звучанням. Кожна деталь SoundLink Micro - від спеціально розробленого динаміка до силіконової пасивної низькочастотної мембрани - вирішують головне завдання: створювати потужніший і якісніший звук, ніж інші міні-системи такого ж розміру.

Готова до екстремальних умов

Soundlink Micro - ідеальний супутник у подорожах, її можна взяти із собою, не турбуючись за її стан. Система стабільно працює в екстремальних умовах, наприклад після падіння в басейн або морську воду. Вологозахист SoundLink Micro відповідає стандарту IPX7 внаслідок того, що колонка захищена від вологи не лише зовні, а й зсередини – чутливі до вологи елементи системи також ізольовані.

Корпус SoundLink Micro виготовлений із міцного пластику з еластичним силіконовим покриттям. Конструкція дозволяє звести кількість швів до мінімуму і досягти стійкості поверхні до утворення подряпин та тріщин.

Міцний та зносостійкий силіконовий ремінь дозволяє надійно закріпити систему на одязі чи спорядженні.

6 годин автономної роботи

Акумулятор забезпечує 6:00 безперервної роботи від однієї зарядки. Можливо, інші системи працюють трохи довше, але не мають такого ж потужного, насиченого низькими частотами звуку, як SoundLink Micro.

Функціональність

Підтримка голосових команд Google та Siri. Голосові команди активуються натисканням та утримуванням багатофункціональної кнопки.

Режим гучного зв'язку. Приймайте дзвінки на SoundLink Micro.

Голосові підказки спрощують підключення Bluetooth та перемикання між пристроями. Система запам'ятовує вісім останніх підключень.

Керуйте SoundLink Micro за допомогою програми Bose Connect. Підключивши другий Bluetooth пристрій, ви зможете швидко та зручно перемикатися між ними. Коли потрібний потужніший звук, дві системи SoundLInk Micro можуть програвати музику одночасно. Можливий режим стереопідключення, коли два SoundLink Micro працюють як лівий та правий канали стереосистеми.

Характеристики

Розміри: 9,8 x Ш 9,8 x Г 3,5 см (290 г)

Радіус дії бездротового підключення: до 9 м

Час роботи від однієї зарядки акумулятора: до 6 годин

Комплект поставки:
Міні-система SoundLink Micro
Кабель USB

Напишіть відгук

Портативний стовпчик Bose SoundLink Micro Bluetooth speaker, Black

Мініатюрна портативна Bluetooth-акустика із захистом від води.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ