Акустична система Harman/Kardon HKCITAONEMKIIGRYEU
Акустична система Harman/Kardon HKCITAONEMKIIGRYEU Акустична система Harman/Kardon HKCITAONEMKIIGRYEU Акустична система Harman/Kardon HKCITAONEMKIIGRYEU Акустична система Harman/Kardon HKCITAONEMKIIGRYEU Акустична система Harman/Kardon HKCITAONEMKIIGRYEU Акустична система Harman/Kardon HKCITAONEMKIIGRYEU

Акустична система Harman/Kardon Citation ONE MKII Grey

  • ID товару: 8661
  • Артикул: HKCITAONEMKIIGRYEU

HKCITAONEMKIIGRYEU

Новий товар

Harman/Kardon Citation ONE MKII Grey (HKCITAONEMKIIGRYEU) - це чудовий динамік з дуже багатим звуком та компактним дизайном. Простий у використанні Citation ONE MKII поєднує інновації домашнього аудіо з особливим зовнішнім виглядом у компактному пристрої. Любителі музики оцінять якісний звук та отримають доступ до більш ніж 300 сервісів та відтворення потокового аудіо завдяки Chromecast.

Більше деталей

8 549 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Harman/Kardon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система Harman/Kardon Citation ONE MKII Grey (HKCITAONEMKIIGRYEU )

Harman Kardon Citation ONE MKII – це інтелектуальний динамік нового покоління з багатим звуком та універсальним компактним дизайном. Простий у використанні Citation ONE MKII поєднує інновації домашнього аудіо з особливим дизайном, що забезпечує вишуканий зовнішній вигляд та дивовижний звук у компактному пристрої. Любителі музики оцінять звук, що заповнює кімнату, і отримають доступ до більш ніж 300 музичних сервісів і високоякісного відтворення потокового аудіо завдяки вбудованій технології Chromecast.

Пристрій також має AirPlay 2, тому ви можете легко підключити його до пристроїв Apple. Для зручнішого користування керуйте пристроєм голосом за допомогою Google Assistant. Ставте запитання та отримуйте відповіді, відтворюйте музику, організовуйте свій день, керуйте розумним будинком, розважайтеся – і все це за допомогою голосу!

Промисловий дизайн преміум-класу. Акустика Citation ONE MKII – це інновації у домашньому звуку з вишуканим, красивим дизайном. Високоякісна тканина з домішкою вовни виробництва Kvadrat відштовхує бруд і є вогнестійкою.

Найвища якість звуку. Ось уже 65 років компанія Harman Kardon дарує розкішний звук, який дозволяє слухачеві моментально поринати у музику. Citation – це неймовірна експресія та перший продукт преміум-класу у своєму роді.

Музика всюди. Акустична система Citation ONE MKII дозволяє слухати музику в кількох кімнатах шляхом додавання додаткових динаміків Citation для заповнення музикою всього будинку. Ви можете відтворювати однакову або різну музику в різних кімнатах та керувати нею з планшета чи смартфона.

Голосовий помічник Google Assistant Google Assistant дозволяє керувати бездротовою домашньою аудіосистемою Citation голосом. Ставте запитання та отримуйте відповіді, відтворюйте музику, плануйте свій день, розважайтеся, керуйте розумним будинком – і все це за допомогою голосу!

Відтворюйте та контролюйте музику голосом. За допомогою голосу ви можете запитувати улюблені пісні та насолоджуватися бездротовим відтворенням потокового аудіо у високій якості з хмари.

Трансляція аудіо Wi-Fi з доступом до більш ніж 300 музичних сервісів
Слухайте улюблені треки, подкасти та радіо онлайн високою роздільною здатністю за допомогою вбудованої технології Chromecast.

Чим більше тим краще. Підключіть два динаміки Citation ONE MKII в одній кімнаті, щоб отримати стереозвук.

Тільки між нами. Для додаткової безпеки та конфіденційності мікрофони динаміка можуть вимикатися. Різнокольорові індикатори показують стан мікрофонів.

Все саме найкраще. Завдяки автоматичним оновленням програмного забезпечення музика та голосові можливості завжди працюватимуть на піку продуктивності.

Просте налаштування за допомогою Google Home на iOS та Android. Завдяки безкоштовній програмі Google Home для iOS та Android ви можете з легкістю налаштовувати будь-які динаміки Citation та керувати ними. Всі динаміки підтримують підключення Wi-Fi 2.4 ГГЦ і 5 ГГЦ.

Бездротова трансляція через Bluetooth. Бездротова трансляція музики зі смартфона або планшетного ПК.

Характеристики:

  • Перетворювач: 1 x 20 мм високочастотний динамік, 1 x 89 мм сабвуфер
  • Вихідна потужність: 40 Вт RMS
  • Співвідношення сигнал/шум: > 80 дБ
  • Потужність: 100 - 240 В - 50/60 Гц
  • Бездротова мережа: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 ГГц/5 ГГц)
  • Частотний діапазон передавача 2.4G Wi-Fi: 2412 – 2472 МГц (2,4 ГГц діапазону ISM, США 11 каналів, Європі та інших країнах 13 каналів)
  • Потужність передавача 2.4G Wi-Fi: < 20 дБм
  • Модуляція 2.4G Wi-Fi: DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
  • Потужність передавача 5G WiFi: < 23 дБм
  • Модуляція 5G Wi-Fi: QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
  • Частотний діапазон передавача 5G Wi-Fi: 5.15 – 5.35 ГГц, 5.470 – 5.725 ГГц, 5.725 – 5.825 ГГц
  • Підтримка аудіоформатів: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
  • Версія Bluetooth: 4.2
  • Частотний діапазон Bluetooth-передавача: 2402 – 2480 МГц
  • Потужність Bluetooth-передавача: < 5 дБм
  • Модуляція Bluetooth-передавача: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
  • Сірий колір
  • Розміри: 140 x 188 x 140 мм
  • Вага: 2 кг
 
Характеристики
БрендHARMAN MULTIMEDIA
МодельCitation ONE MKII
ТипАкустична система
Тип установкиПоличний
Кількість каналів1.0
Вихідна потужність40 Вт RMS
Bluetoothверсія 4.2
Співвідношення сигнал/шумбільше 80 дБ
живленнявід мережі
Кількість смуг2
Матеріал корпусупластик, тканина
споживана потужність100-240 В - 50/60 Гц
КолірСірий
Розміри (Ш х В х Г), мм140 x 188 x 140 мм
Додатковобездротова мережа: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 ГГц/5 ГГц); перетворювач: 1 x 20 мм високочастотний динамік, 1 x 89 мм сабвуфер
Тип підключенняБезпровідне
Підтримка аудіоформатівHE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Вага2 кг

Напишіть відгук

Акустична система Harman/Kardon Citation ONE MKII Grey

Harman/Kardon Citation ONE MKII Grey (HKCITAONEMKIIGRYEU) - це чудовий динамік з дуже багатим звуком та компактним дизайном. Простий у використанні Citation ONE MKII поєднує інновації домашнього аудіо з особливим зовнішнім виглядом у компактному пристрої. Любителі музики оцінять якісний звук та отримають доступ до більш ніж 300 сервісів та відтворення потокового аудіо завдяки Chromecast.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ