Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black
Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black Портативний динамік з Bluetooth JBL MULTIMEDIA Charge 4 Black

Портативний динамік із Bluetooth JBL Multimedia Charge 4 Black

  • ID товару: 9380
  • Артикул: JBLCHARGE4BLK

JBLCHARGE4BLK

Новий товар

JBL Multimedia Charge 4 Black (JBLCHARGE4BLK) - це портативний динамік з Bluetooth, потужним звуком та вбудованим акумулятором для заряджання пристроїв. Запатентований JBL динамік та 2 випромінювачі НЧ наповнюють звук чистими басами. Літій-іонний акумулятор (7500 мАг) забезпечує можливість відтворення музики до 20 годин. Колонка має вбудований USB-роз'єм для заряджання інших пристроїв.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

4 499 грн.

4 999 грн.

-500 грн.

222 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: JBL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Портативний динамік JBL Multimedia Charge 4 Black (JBLCHARGE4BLK) – це портативна бездротова колонка з функцією Bluetooth, потужним звуком та вбудованим акумулятором для заряджання пристроїв. Запатентований JBL динамік та два випромінювачі низьких частот наповнюють звук чистими басами. Потужний літій-іонний акумулятор ємністю 7500 мАг забезпечує безперервне відтворення музики до 20 годин. Колонка має зручний вбудований USB-роз'єм для заряджання інших пристроїв, наприклад, смартфона.

Колонка Charge 4 має міцний корпус зі ступенем захисту від води IPX7 ( занурення у воду на глибину до 1 м та на час до 30 хв ). За допомогою технології JBL Connect+ можна об'єднати понад 100 акустичних систем із підтримкою JBL Connect+ бездротовою мережею для збільшення потужності звуку.

Особливості портативної акустичної системи:

1. Музичний захват. Оновлена версія найпопулярнішої бездротової акустичної системи JBL Charge 4 тепер здатна ще більше захопити вас своїм звучанням. Нова електроніка, покращений дизайн та бездротові технології, а також збільшена автономність стануть гарантією того, що ви полюбите нову акустичну систему JBL Charge 4 .

2. Надайте потужності звуку. Використовуючи нову акустичну систему JBL Charge 4 у повсякденному житті, ви будете захоплені тим об'ємним і басистим звучанням, яке вона здатна видати. Тепер будь-який перегляд роликів, фільмів на вашому смартфоні або планшеті, а також прослуховування музики стануть справжньою подією, до якої обов'язково захочуть приєднатися всі друзі, що вас оточують. Використовуйте бездротове з'єднання Bluetooth для найбільшої свободи, а також можна підключати відразу два пристрої до акустики, щоб відтворювати музику по черзі.

3. Створено для активного відпочинку. Отримуйте небувалу автономність завдяки потужному акумулятору на 7500 мАг та можливості підзарядки вашого смартфона через USB-порт акустики JBL Charge 4 . Або ж насолоджуйтесь музикою та чудовим звучанням до 20 годин без перерви. Нова JBL Charge 4 здатна змінити ваш погляд на те, якою має бути бездротова акустика, а тепер вона стала ще гучнішою та потужнішою, зберігши свій феноменальний час роботи від акумулятора.

4. Розважайтеся на повну. Щоб не перейматися збереженням вашої улюбленої бездротової акустичної системи Charge 4 в компанії JBL створили для неї вологозахищений корпус. Відповідний міжнародному стандарту IPX7 захист, який забезпечує збереження всіх електронних компонентів пристрою, гарантує повноцінну та надійну роботу JBL Charge 4 незалежно від зовнішніх погодних умов. Ви можете використовувати її в дощ, біля басейну або будинку у ванній кімнаті. Вона буде в нормі, навіть якщо випадково порине у воду, так що використовувати її в подібних умовах стане ще простіше.

5. Зносостійкий корпус. Як чудова бездротова акустика для активного відпочинку JBL Charge 4 також оснащена прогумованими елементами корпусу та високоякісним матеріалом, що покриває більшу частину її поверхні. Завдяки цим факторам вона може витримувати різні поштовхи, тертя та навіть невеликі удари, які можуть супроводжувати її під час перенесення чи використання. Ну а то поєднання надійності та прекрасного зовнішнього вигляду, якого вдалося досягти інженерам компанії, напевно приковуватиме погляди до неї під час усієї подорожі.

6. Керуйте без дротів. Нова технологія JBL Connect+, завдяки якій ви зможете об'єднувати в цілі системи різні пристрої компанії, дозволить звучати вашій вечірці в унісон. Завдяки різним налаштуванням ви завжди можете вибрати - створити приголомшливе стереозвучання з двох однакових пристроїв JBL Charge 4 або об'єднати безліч різних продуктів компанії, що підтримують JBL Connect +, в одну мережу. Всі вони будуть звучати одночасно, створюючи колосальний об'єм та звуковий потік, а якщо врахувати, що кількість таких пристроїв може досягати 100 штук, то навіть важко уявити звук.

 
Характеристики
БрендJBL MULTIMEDIA
МодельCharge 4 Black
ТипПортативний динамік з Bluetooth
Тип колонкипортативна
Потужність30 Вт
Частотний діапазон60 Гц – 20 кГц
Кількість каналів1.0
Вихідна потужність30 Вт
Bluetoothверсія 4.2
ВходиВхід для аудіокабелю - mini-jack 3.5 мм, AUX IN
Вхід USBUSB-C
Співвідношення сигнал/шумбільше 80 дБ
живленнявбудований акумулятор
Сумісністьзі смартфонами, iPhone, iPad, iPod
Вбудована ємність акумулятора7500 мАг
Час роботидо 20 годин
Матеріал корпусутканина та прогумований пластик
Комплектаціяколонка, кабель USB, документація
Колірчорний
Розміри (Ш х В х Г), мм220 х 95 х 93 мм
Додатковосмарт-функції, можливість заряджання смартфона
Вага0,96 кг
ВологозахистIPX7
ФункціїJBL Connect+, Powerbank, автовимкнення
Час зарядки5,5 годин

Напишіть відгук

Портативний динамік із Bluetooth JBL Multimedia Charge 4 Black

JBL Multimedia Charge 4 Black (JBLCHARGE4BLK) - це портативний динамік з Bluetooth, потужним звуком та вбудованим акумулятором для заряджання пристроїв. Запатентований JBL динамік та 2 випромінювачі НЧ наповнюють звук чистими басами. Літій-іонний акумулятор (7500 мАг) забезпечує можливість відтворення музики до 20 годин. Колонка має вбудований USB-роз'єм для заряджання інших пристроїв.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ