Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red
Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red

Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red

  • ID товару: 9506
  • Артикул: JBLGO2RED

JBLGO2RED

Новий товар

JBL Multimedia Go 2 Ruby Red (JBLGO2RED) - це багатофункціональний портативний водонепроникний Bluetooth динамік, який завжди можна взяти. Транслюйте музику за допомогою бездротового з'єднання Bluetooth протягом 5 годин та насолоджуйтесь якісним звуком JBL. Завдяки новій конструкції із захистом від води IPX7 любителі музики можуть взяти свій динамік до басейну чи пляжу.

Більше деталей

899 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: JBL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

JBL Multimedia Go 2 Ruby Red (JBLGO2RED) - це багатофункціональний портативний водонепроникний Bluetooth-динамік, який можна взяти із собою куди завгодно. Транслюйте музику за допомогою бездротового з'єднання Bluetooth протягом 5 годин та насолоджуйтесь якісним звуком JBL.

Завдяки новій конструкції JBL Go 2 зі ступенем захисту від води IPX7 любителі музики можуть взяти свій динамік до басейну або пляжу.

Коли потрібно обзавестися компактним, але якісним джерелом музики, то краще за бренд JBL у цьому питанні ніхто не допоможе. Компанія вже кілька десятків років створює найкращі аудіопристрої, пропонуючи найвищий клас звучання як для кишенькового брелка, так і для найбільших концертних сцен світу. Портативна акустика JBL Go 2 є покращеним варіантом мініатюрної музичної системи.

Техніка JBL відрізняється від будь-якої іншої своїм яскравим та неповторним дизайном. Її копіюють, запозичують її риси і наслідують манеру звуку, але це дуже далеко від оригінальної реалізації. Купуючи JBL Go 2 , ви отримуєте хоч і маленьку, але унікальну портативну акустику, яка створена найкращими інженерами для вас. І повірте, навіть просто побачивши її, більшість будуть у захваті, як і ви самі.

особливості:

1. Бездротове з'єднання Bluetooth. Бездротове потокове передавання високоякісного звуку зі смартфона або планшета. Портативна акустика JBL Go 2 ідеально підходить для бездротового використання з будь-яким гаджетом. Вона оснащена технологією Bluetooth, яка дозволяє працювати на колонці на відстані до 10 метрів від джерела звуку. При цьому створюється стабільне та якісне з'єднання, щоб ніщо не заважало вам насолоджуватися надзвичайно яскравим звучанням.

2. Акумулятор, що перезаряджається. Вбудований літій-іонний акумулятор, що перезаряджається, забезпечує до 5 годин автономної роботи. Тільки уявіть – маленька, акуратна колонка, за допомогою якої ви отримаєте чудове звучання улюблених композицій, та ще й без дротів та розетки.

3. Водонепроникна конструкція. Завдяки корпусу зі ступенем захисту від води IPX7, динамік JBL Go 2 можна без проблем використовувати на пляжі або біля басейну і не боятися бризок. З портативною акустикою JBL Go 2 можна навіть пірнати у воду, не побоюючись за її збереження. Відповідність стандарту захисту IPX7 дозволяє короткочасно занурювати її на глибину до одного метра та на час до 30 хвилин. Таким чином, ви без проблем зможете використовувати її біля басейнів, на пляжі та навіть у дощову погоду – її працездатність буде повністю захищена.

4. Спікерфон. Портативний динамік JBL Go 2 забезпечує кришталево чисте звучання телефонних дзвінків за допомогою вбудованого спікерфону з технологією шумозаглушення. Гучного і дзвінкого звучання портативної акустики JBL Go 2 буде достатньо для чіткого відтворення голосу співрозмовника, при дзвінку. Вона обладнана мікрофоном з функцією шумозаглушення і завдяки цьому вас всі почують чудово. Крім того, функціональні клавіші, на колонці JBL Go 2 , допоможуть зручніше відповісти на дзвінок, скинути його або відрегулювати гучність діалогу.

5. Вхід аудіокабелю 3,5 мм. Якщо з'єднання Bluetooth недоступне, просто підключіть аудіокабель до динаміка та насолоджуйтеся музикою. Кабель дозволяє з'єднати будь-які плеєри, ноутбуки, телевізори та іншу техніку, здатну служити джерелом звуку з портативною акустикою JBL, щоб відчути живіше та гучніше.

Характеристики:

  • Тип: портативна
  • Тип підключення: бездротове
  • Вихідна потужність: 3 Вт
  • Частотний діапазон: 180 Гц – 20 кГц
  • Співвідношення сигнал/шум: 80 дБ
  • Кількість динаміків: 1 х 3 Вт
  • Кількість смуг: 1
  • Діаметр динаміків ( ВЧ + НЧ ) сателітів: 40 мм
  • Версія Bluetooth: 4.1
  • Радіус дії бездротового зв'язку: до 10 м
  • Рознімання: вхід для аудіокабелю 3,5 мм міні джек
  • Функції: автовимкнення, мікрофон з гучномовцем, акумулятор, що перезаряджається, спікерфон, фірмовий звук JBL, USB
  • Вологозахист: IPX7
  • Матеріал корпусу: пластик
  • У комплекті: портативна акустика, кабель для заряджання, документація
  • Місткість акумулятора: 730 мАг
  • Час відтворення музики: 5 годин
  • Час заряду акумулятора: 2,5 години
    Розміри ( Ш × В × Г ): 7.12 x 8.6 x 3.16 см ( 2.8 x 3.38 x 1.24 дюймів )
  • Вага: 0,18 кг (0,41 фунта)
  • Колір червоний
 
Характеристики
БрендJBL Multimedia
МодельGo 2 Ruby Red
Типпортативний водонепроникний Bluetooth-динамік
Тип колонкипортативна
Частотний діапазон180 Гц – 20 кГц
Кількість каналів1.0
Вихідна потужність1 х 3 Вт
BluetoothЄ
Входивхід для аудіокабелю 3,5мм mini Jack
Співвідношення сигнал/шум80 дБ
живленняLithium-ion polymer, 3.7V
Кількість смуг1
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка40 мм
Вбудована ємність акумулятора730 мАг
Інтерфейс підключенняБездротовий
Час роботидо 5 годин
Матеріал корпусуПластик
Комплектаціяпортативна акустика, кабель для заряджання, документація
КолірЧервоний
Розміри (Ш х В х Г), мм7.12 x 8.6 x 3.16 см
Тип підключенняБезпровідне
Особливостіавтовимкнення, мікрофон з гучномовцем, акумулятор, що перезаряджається, спікерфон, фірмовий звук JBL
Вага0,18 кг (0,41 фунта)
Тип підсилювачавбудований
ВологозахистЄ
Ступінь захистуIPX7
ФункціїBluetooth, USB
Час зарядки2,5 години
Тип мікрофонувбудований

Напишіть відгук

Портативний Bluetooth-динамік JBL Multimedia Go 2 Ruby Red

JBL Multimedia Go 2 Ruby Red (JBLGO2RED) - це багатофункціональний портативний водонепроникний Bluetooth динамік, який завжди можна взяти. Транслюйте музику за допомогою бездротового з'єднання Bluetooth протягом 5 годин та насолоджуйтесь якісним звуком JBL. Завдяки новій конструкції із захистом від води IPX7 любителі музики можуть взяти свій динамік до басейну чи пляжу.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ