Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX
Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX

Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX

  • ID товару: 8070

Новий товар

Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX – це незамінна річ не тільки для професійних музикантів, але й для аматорського користування, адже натхнення може прийти будь-якої миті. А з цією портастудією Ви зможете записувати власні композиції, перебуваючи будь-де.

Більше деталей

12 857 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Портастудія Tascam DP-008EX ідеально підходить для запису Ваших композицій, при цьому треки, що Ви записуєте, будуть збережені на карти SD до 2 Гб або SDHC до 32 Гб.

Пристрій оснащений: збалансованими входами A і B (XLR-3-31), входами A і B (6,3-мм телефонні роз'єми), 2 вбудованими мікрофонними/лінійними входами (комбіновані роз'єми XLR/TS), лінійним виходом (RCA роз'єм) та виходом на навушники 3,5-мм стерео міні-джек. Передбачено USB інтерфейс Class 2.0 High Speed, який дозволяє імпортувати або експортувати Wav-файли (стерео і моно), а також необхідний високошвидкісного з'єднання з комп'ютером (наприклад, перенесення файлів безпосередньо на ПК).

Є круті додаткові функції для редагування: Copy paste & insert, Move paste & insert, Open, Cut, Silence, Clone track, Clean out. Також передбачені такі ефекти, як еквалайзер, компресор, деесер, ексайтер. А для забезпечення високої якості мастерингу є цікавий інструмент Auto Analysis Mastering та багато іншого.

Для того, щоб ефективно працювати з даною моделлю, розробники передбачили весь необхідний базовий функціонал управління, а також є матричний РК-дисплей із заднім підсвічуванням та роздільною здатністю 128 на 64. В арсеналі цього рекордера є повнофункціональний вбудований хроматичний тюнер, а також метроном, який допомагає вдосконалити роботу. Завдяки використанню додаткових функцій Undo та Redo можна скасовувати або повторювати останню дію.

Живлення походить від чотирьох батарейок типу АА або за допомогою адаптера змінного струму PS-P520 (купується окремо). Якщо необхідно, щоб пристрій працював більш тривалий проміжок часу, то передбачена можливість підключення USB до зовнішнього джерела живлення Tascam BP-6AA (придбати можна окремо).

 
Характеристики
БрендTascam
МодельDP-008EX
Тип8-канальна цифрова портастудія з процесором ефектів
Частотний діапазон20 Гц – 20 кГц, +1 дБ / −3 дБ
Входизбалансовані входи A та B (XLR-3-31); входи A та B (6,3-мм телефонні роз'єми)
Вхід USBUSB Mini-B 4-контактний (формат Mass Storage Class USB 2.0 High Speed)
Мікрофонний вхід2 вбудовані мікрофонні/лінійні входи (комбіновані роз'єми XLR/TS)
Виходилінійний вихід (RCA роз'єм); вихід на навушники 3,5-мм стерео міні-джек
Співвідношення сигнал/шумбільше 81 дБ
живлення4 батареї АА або адаптер змінного струму TASCAM PS-P520 (продається окремо)
Спотворенняменше 0,05%
споживана потужність2,4 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм221 мм x 44 мм x 127 мм
Вага610 г
Робоча температура5-35 ° C

Напишіть відгук

Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX

Цифрова 8-канальна портастудія Tascam DP-008EX – це незамінна річ не тільки для професійних музикантів, але й для аматорського користування, адже натхнення може прийти будь-якої миті. А з цією портастудією Ви зможете записувати власні композиції, перебуваючи будь-де.

Напишіть відгук

2 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ