Підсилювач TAGA Harmony HTA-2000B v.2
Підсилювач TAGA Harmony HTA-2000B v.2 Підсилювач TAGA Harmony HTA-2000B v.2

Підсилювач TAGA Harmony HTA-2000B v.2

  • ID товару: 4667

Новий товар

Нова версія 2018 р. оснащена регулюванням тембру (Bass / Treble) та кнопкою Direct для виключення зі звукового тракту темброблока. Дуже низький струм пульсації змінного струму. Високоякісний підсилювач для навушників. Bluetooth® для відтворення музики з різних гаджетів.

Більше деталей

93 600 грн.

100 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Taga Harmony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

HTA-2000B v.2 - це високопродуктивний гібридний інтегрований підсилювач потужністю 150 Вт, що використовує секцію передпідсилювача 12AX7 зі схемою ампер-катодного типу і ступінь SRPP 12AU7, що служить буферним підсилювачем.
Це рішення забезпечує дуже теплий, лінійний та реалістичний звук із високою динамічною презентацією одночасно.

Високопродуктивні трубки і точне високовольтне транзисторне гібридне джерело живлення забезпечують стабільність напруги і дуже низький струм пульсації змінного струму. Він відображає більш природний і свіжий звук із глибокою багатовимірною звуковою сценою.

Потужні транзистори, що використовуються в ланцюзі посилення струму 0 дБ, показують більше змісту музики, забезпечуючи додаткову чисту енергію та динаміку, щоб керувати навіть дуже вимогливими та потужними динаміками.

Трубчастий ланцюг, з'єднаний з конденсаторами MKP з аудіофільцем, забезпечує стабільне відтворення, покращуючи тон музики та глибину звукового поля.

Японський об'ємний потенціометр Audiophile класу забезпечує мінімальні перешкоди та перехресні перешкоди каналів і має відмінну експлуатаційну якість та обмежує помилки між двома каналами.

Негабаритна алюмінієва система радіатора допомагає розсіювати внутрішнє тепло та забезпечує довготривале відтворення високої потужності з обмеженими спотвореннями.

Високоякісні, позолочені термінали динаміків пропонують практично без втрат аудіосигнал для динаміків.

Аналогові входи з високоякісними латунними роз'ємами RCA високої чіткості можуть вміщувати до 3 стереопристроїв, включаючи програвач (як MM, так і MC-картриджі), щоб ви могли насолоджуватися музикою з ваших улюблених вінілових платівок.

Ви можете підключити ряд цифрових пристроїв, а вбудований високоякісний ЦАП з високою роздільною здатністю 32 біт / 384 кГц завжди забезпечить найкращу продуктивність звуку. USB DAC є ідеальним вибором для відтворення цифрової музики з комп'ютерів, серверів або сумісних смартфонів.


HTA-2000B v.2 також є ідеальним компаньйоном для мобільних пристроїв – потоковою музикою зі смартфонів, планшетів чи комп'ютерів, сумісних із Bluetooth®.

Для тих, хто віддає перевагу дискретному прослуховуванню, ми оснастили HTA-2000B v.2 високоякісним підсилювачем для навушників.

Вихід передпідсилювача призначений для додаткового зовнішнього підсилювача потужності або сабвуфера та динаміків.

HTA-2000B v.2 - це чудова суміш звуку, потужності, точності, чистоти та багатовимірної звукової сцени аналогового звуку!

Напишіть відгук

Підсилювач TAGA Harmony HTA-2000B v.2

Нова версія 2018 р. оснащена регулюванням тембру (Bass / Treble) та кнопкою Direct для виключення зі звукового тракту темброблока. Дуже низький струм пульсації змінного струму. Високоякісний підсилювач для навушників. Bluetooth® для відтворення музики з різних гаджетів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ