Підсилювач Soundaware P1 Grey
Підсилювач Soundaware P1 Grey Підсилювач Soundaware P1 Grey

Підсилювач та підсилювач для навушників Soundaware P1 Grey

  • ID товару: 7347
  • Артикул: 12464

12464

Новий товар

P1 спроектований як флагманський балансовий підсилювач та підсилювач для навушників із незалежним джерелом живлення. Ключова частина преміальних компонентів включає високоефективну схему фільтрів, аналогічну до тієї, що була на A300.

Більше деталей

42 000 грн.

Дивитись всі товари бренду: Soundaware

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У 2011 році компанія Soundaware випустила музичний плеєр A100, який був розроблений спеціально для навушників з високим та середнім опором. Пізніше архітектура була оптимізована в моделях A200, A280 і повністю перетворена на версію з балансним виходом в A300.

Вбудований інтерфейс підсилювача для навушників розроблений переважно для простого використання, не для hi-end. На численних виставках електроніки розробники випробували різні комбінації Hi-Fi, у тому числі референтні підсилювачі з власними плеєрами, але якість звуку цих підсилювачів не виправдали очікування. Щоб вирішити цю дилему, компанія вирішила розробити власний балансний флагманський підсилювач. Метою розробки було покращене поєднання референтного звучання Soundaware.
Говорячи про підсилювачі , Soundaware перепробували багато пристроїв. Підсилювач , що функціонує як вхідний підсилювач, може більшою мірою зберегти дані джерела з низьким електричним рівнем, і в той же час знизити спотворення і виводити більше антиінтерференції , високої напруги та аналогових аналогових сигналів. Він також вимагає точного керування гучністю, різноманітного захисту, колокації та сумісності з різними аудіовиходами .

Фактично, незалежний підсилювач для навушників повинен забезпечити нижче спотворення, потужний вихід, хорошу систему демпфування для полегшення відтворення з різним опором, акумулювати чутливість всіх типів навушників за будь-яких обставин. У такому разі, підсилювач знаходиться на рівні для відновлення реальних даних моделювання. Звичайна інтегральна схема призначена для застосування з більшістю HIFI обладнання, її продуктивності буде недостатньо для роботи з флагманськими навушниками. У результаті перед виробником постало завдання розробити пропрієтарний, дискретний підсилювач.

Преміум матеріали для ключових компонентів
P1 спроектований як флагманський балансовий підсилювач та підсилювач для навушників із незалежним джерелом живлення. Ключова частина преміальних компонентів включає високоефективну схему фільтрів, аналогічну тій, що була на A300, hi-end трансформатори Talema, чотири LT ULTRA Low Noise, потужні вторинні регулятори і кращі HIFI аудіоконденсатори , такі як Nichicon FG, MUSE з 30 000 . У режимі попереднього підсилювача P1 забезпечує лише живлення до передпідсилювача , а потім застосовує вторинний регулятор LT ULTRA Low Noise, відключаючи загальне джерело живлення підсилювача навушників. Таким чином, він збагачує виключно режим попереднього підсилювача місткістю майже 30 000 uf для фільтрації шумоподавлення. В результаті отримуємо попередній підсилювач з чистою і потужною якістю вихідного сигналу.

Режим попереднього посилення
Підсилювач P1 утилізує балансні і небалансові вхідні інтерфейси на додаток до одного аналогового входу спеціально для Soundaware MR1 - SAW_link. Два режими посилення підтримують: 1) низьковольтний лінійний вхід від AUX та мобільних плеєрів; 2) вхідна напруга високого рівня, 4В RMS для небалансового та 6В RMS балансного режиму. У той же час P1 використовує еталонні конденсатори з високопродуктивних розряду, високоточний буфер і схему підсилювача, кастомний потенціометр ALPS 5%, що свідчить про те, що P1 можна зіставити з С 290 М при роботі в режимі чистого попереднього підсилювача. Hi-end конденсатори німецького виробництва забезпечують чудове відтворення музики.

Режим підсилювача для навушників
Коли P1 працює в режимі підсилювача для навушників, вихід підсилювача буде неактивним. Попередня ампліфікація, зв'язок та регулювання гучності знаходяться у робочому режимі тільки для вихідної буферної схеми. Таким чином, попереднє посилення, регулювання гучності та вибір посилення, як і раніше, поділяють більшість частин схеми підсилювача , що дозволяє вивести звучання на той самий рівень, що і з підсиленням . Розробка підсилювача для навушників P1 була зосереджена на пошуку прозорості, високої якості, глибини, коефіцієнта демпфування та низького спотворення. Після 4-х кратного відбору проб, кожна з яких складалася з більш ніж 20 зразків, Soundaware нарешті вибрали схему Class A, яка має повний поділ каналів, високу напругу (майже +-30 В), великий коефіцієнт демпфування, триступеневий підсилювач та повний баланс . Збалансована схема підсилювача для навушників використовує диференціальний вхід типу PNP для досягнення високого вхідного імпедансу, низького рівня шуму та більшої динаміки. Крім того, фільтрація першого порядку та фазова компенсація сприяють збереженню інформації, допомагають позбутися позасмугового шуму та ефективно пригнічують активний фазовий зсув. Спотворення кросовера вдалося видалити за допомогою двох наборів високошвидкісних джерел струму та динамічних схем управління RBE. Додавання дегенеративної та провідної схеми компенсації фази призводить до зниження перехідних та інтермодуляційних спотворень. Завдяки 60В джерелу живлення і 4А вихідному струму на не балансному виході, більше демпфування дозволяє P1 максимально легко тягнути всі види навушників флагманських з високою і низькою чутливістю, не кажучи вже про звичайні моделі.

Прослуховування ранніх прототипів P1 розпочалося на різних аудіовиставках у квітні 2017 року. Попри хороші відгуки, виробництво починалося, т.к. Soundaware вважали, що пристрій не відповідає всім критеріям флагманського продукту. Процес виготовлення передпідсилювача P1 запустився набагато пізніше, після безлічі модифікацій і тестування.

Витративши стільки часу на розробку P1, налаштування підсилювача , посилаючись на Accuphase C290V, представляє найкращий музичний вираз, працюючи незалежно від динаміків монітора або домашніх акустичних систем HIFI.
Лінійна вихідна потужність з низьким рівнем шуму
Вбудований у USB-вихід , малошумне лінійне джерело живлення від силового ланцюга FPGA D300REF вирішує проблему обмеженої ємності мобільних плеєрів. Підключіть лінійне джерело живлення MR1 до USB, і ви отримаєте ясніше та прозоріше звучання. Якщо ви підключаєте MR1 через SAW-link безпосередньо, а інші плеєри через 3.5 мм інтерфейс RCA до P1, продуктивність підсилювача буде такою ж ефективною, як і настільного комп'ютера. Флагманські портативні плеєри MR1, підключені P1, можуть виконувати функцію настільного плеєра за допомогою Wi-Fi.

Характеристики:

Вага: ~ 4 кг
Кольори: синій, сріблястий
Напруга: 115, 230 В
Розмір: 22*20*5,5 см
Загальні вбудовані засоби захисту:
1. Вимкнено вхід постійного струму
2. Вимкнення високої температури
3. Захист від короткого замикання на виході
Параметри інтерфейсу:

  • Вихідний вихід для навушників з роз'ємом 6,35 мм
  • Вихід для чотириядерних XLR-навушників
  • Вибір входу
  • Перемикач підсилювача / навушників
  • Кнопка гучності

Аналоговий вхід:

  • XLR збалансований аналоговий вхід
  • Аналоговий вхід RCA
  • Аналоговий вхід Saw_Link

Аналоговий вихід:

  • Аналоговий вихід RCA
  • XLR збалансований аналоговий вихід

Кнопка увімкнення-вимкнення:
Вимикач посилення
Інтерфейс USB: з лінійним живленням
Ac Input: SOUNDAWARE Індивідуальний запобіжник HIFi в гнізді живлення
Параметри (перевірено на зразках):
Режим попереднього підсилювача:
(XLR ≈ RCA)
THD+N: 0,001%
SNR: 126db
Динамічне співвідношення: 121db
Режим підсилювача навушників:
(Single-end ≈ збалансований
THD+N: 0.0007x%
SNR: 128 дБ


 
Характеристики
ТипПідсилювач та підсилювач для навушників
ВходиXLR, RCA, Saw_Link
ВиходиRCA, XLR
Співвідношення сигнал/шум126 дБ
Вага без упаковки4 кг

Напишіть відгук

Підсилювач та підсилювач для навушників Soundaware P1 Grey

P1 спроектований як флагманський балансовий підсилювач та підсилювач для навушників із незалежним джерелом живлення. Ключова частина преміальних компонентів включає високоефективну схему фільтрів, аналогічну до тієї, що була на A300.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ