Музичний адаптер INVERY DockLinQ Pro
Музичний адаптер INVERY DockLinQ Pro Музичний адаптер INVERY DockLinQ Pro Музичний адаптер INVERY DockLinQ Pro

Музичний Bluetooth адаптер INVERY DockLinQ Pro

  • ID товару: 16401

Новий товар

Використання DockLinQ для додавання Bluetooth для вашого оригінального Bose SoundDock, Bose SoundDock I, SoundDock II, Portable SoundDock, SoundDock 10 та інших 30-контактних музичних док-станцій. Підключіть та грайте, більше ніяких дій, врятуйте свої старі док-станції, насолоджуйтесь музикою без дротів.

Більше деталей

1 710 грн.

5 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: INVERY

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Використання DockLinQ для додавання Bluetooth для вашого оригінального Bose SoundDock, Bose SoundDock I, SoundDock II, Portable SoundDock, SoundDock 10 та інших 30-контактних музичних док-станцій. Підключіть та грайте, більше ніяких дій, врятуйте свої старі док-станції, насолоджуйтесь музикою без дротів. Підтримка будь-яких версій пристроїв iOS та Andriod, включаючи iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Google Pixel, LG, HTC тощо.

Працює на чіпсеті Qualcomm CSR Premium, забезпечує високоякісний звук, збільшений радіус бездротового зв'язку Bluetooth. Радіус дії Bluetooth DockLinQ складає 70 футів на відкритому повітрі, тоді як у інших виробників – 15-30 футів. DockLinQ підтримує пару 2 пристроїв, що дозволяє одночасно підключати Bluetooth до iPhone і iPad.

Елегантний і простий, міцніший 30-контактний роз'єм. Алюмінієвий корпус забезпечує приємне тактильне відчуття. ВАЖЛИВО, алюмінієвий корпус набагато міцніший, у той час як багато покупців скаржилися, що 30-контактний штекер інших виробників ослаблений, а пластиковий корпус легко зламати під час падіння на землю.

Завдяки вбудованому акумулятору на 5 годин і роз'єму AUX-OUT DockLinQ може врятувати ваші дротові навушники преміум-класу, оскільки iPhone 7 відмовився від 3.5-мм роз'єму aux.

Рекомендоване використання:

  • Музична док-станція для iPod/iPhone з 30 контактами. DockLinQ Pro сумісний з оригінальними док-станціями Bose SoundDock, Bose SoundDock I, SoundDock II, Portable SoundDock, SoundDock 10 та іншими 30-контактними музичними док-станціями для iPod/iPhone. Ідеальне рішення для оновлення бездротового зв'язку Bluetooth для старої док-станції iPod iPhone.
  • Мотоцикли з 30-контактною док-станцією для iPod/iPhone. Сумісність із кабелем iPod мотоцикла Victory.
  • Завдяки вихідному роз'єму 3,5 мм та вбудованому акумулятору досить просто підключити DockLinQ до навушників преміум-класу, а DockLinQ можна використовувати для оновлення Bluetooth у дротових навушниках.

Не працює/не рекомендується для:

  • Не працює для всіх автомобільних док-станцій. Не працює з Audi, VW, Mercedes, BMW, Infiniti, Nissan і т.д. Це залежить від сумісності автомобіля. Не купуйте DockLinQ для автомобільних док-станцій.

особливості:

  • Працює на модулі QUALCOMM CSR Bluetooth 5.0 aptX із низькою затримкою, виводить звук високої якості, збільшений діапазон бездротового зв'язку Bluetooth.
  • Міцний алюмінієвий корпус. Елегантний та простий дизайн. Штекер Better Sturdy 30 pin.
  • Допоміжний роз'єм 3.5 мм. Працює із домашньою аудіосистемою або автомобільною стереосистемою з роз'ємом 3.5 мм.
  • Вбудований акумулятор з кнопкою перемикання Автоматичне визначення напруги. Робота від джерел живлення 5В та 12В.
  • DockLinQ сумісні незалежно від того, старі або нові док-станції iPod. Підтримує будь-які версії пристроїв iOS та Android, включаючи iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Nokia, Google Pixel тощо.

Характеристики:

  • Колір: сріблястий
  • Підключення: Bluetooth, допоміжний
  • Розміри: 45 х 45 х 10 мм
  • Вага: 22 г
 
Характеристики
БрендINVERY
МодельDockLinQ Pro
ТипМузичний адаптер
КолірСріблястий
Розміри (В x Ш x Г), мм45 х 45 х 10
Вага22 г

Напишіть відгук

Музичний Bluetooth адаптер INVERY DockLinQ Pro

Використання DockLinQ для додавання Bluetooth для вашого оригінального Bose SoundDock, Bose SoundDock I, SoundDock II, Portable SoundDock, SoundDock 10 та інших 30-контактних музичних док-станцій. Підключіть та грайте, більше ніяких дій, врятуйте свої старі док-станції, насолоджуйтесь музикою без дротів.

Напишіть відгук

17 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ