USB конвертер Aurender UC100
USB конвертер Aurender UC100 USB конвертер Aurender UC100 USB конвертер Aurender UC100

USB конвертер Aurender UC100

  • ID товару: 7329
  • Артикул: AUR_UC100

AUR_UC100

Новий товар

Конвертер асинхронного сигналу Aurender UC100 (USB-Audio — S/PDIF) є висококласним прецизійним перехідником-адаптером, який дозволяє вирішити проблему відсутності цифрового коаксіального виходу в джерелі сигналу, зокрема, в аудіо-сервері.

Більше деталей

36 670 грн.

Дивитись всі товари бренду: Aurender

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Конвертер асинхронного сигналу Aurender UC100 (USB-Audio — S/PDIF) є висококласним прецизійним перехідником-адаптером, який дозволяє вирішити проблему відсутності цифрового коаксіального виходу в джерелі сигналу, зокрема, в аудіо-сервері. Пристрій також дозволяє підключитися до зовнішнього ЦАП, в якому відсутній USB-вхід. Однак компанія Aurender рекомендує використовувати конвертер тільки у зв'язці з музичними серверами власного виробництва, а саме: з моделями X100L і N100H, не оснащеними S/PDIF-роз'ємами і не потребують інсталяції драйверів для вбудованих асинхронних USB-виходів.

Конвертер має довгастий алюмінієвий міні-корпус з ребристими сторонами, який відрізняється високою надійністю і захищає внутрішні елементи від зовнішніх перешкод. На одному з його торців знаходиться асинхронний порт USB (тип B) версії Audio 2.0, який дозволяє передавати цифровий аудіосигнал у форматі PCM з роздільною здатністю 24 біт/192 кГц і підтримує трансляцію аудіо у форматі DSD64 за допомогою DoP. При такому способі передачі сигналу упаковки DSD використовуються PCM-фрейми. На цьому ж торці знаходяться два світлодіодні індикатори: синій світлодіод Power LED вказує на підключення конвертера до музичного сервера Aurender, а зелений Lock LED сигналізує про те, що аудіосигнал подається і відтворюються файли. Конвертер Aurender UC100 отримує живлення USB-шиною безпосередньо від сервера. На протилежному торці його корпусу знаходиться високоякісний вихідний коаксіальний роз'єм, який служить для підключення зовнішнього цифро-аналогового перетворювача.

Конвертер Aurender UC100 також стане в нагоді в тих випадках, коли під'єднаний до сервера ЦАП не має вхідного USB-порту версії 2.0 або коли ЦАП потребує спеціального драйвера для свого асинхронного USB-входу. Ще одна корисна функція такого конвертера полягає в тому, що він ізолює чутливі ланцюги ЦАП від проникнення шумів при USB-підключенні. Модель відрізняється підвищеною надійністю та забезпечує високу якість звучання.

Пристрій також забезпечить можливість приєднання фірмових музичних серверів Aurender до активних моніторних акустичних систем останніх поколінь, які мають на борту цифро-аналоговий перетворювач, коаксіальний вхід, DSP та підсилювач.


Особливості Aurender UC100

  • Надійний алюмінієвий корпус, асинхронний вхід USB Audio 2.0
  • Високоякісний коаксіальний вихід
  • Призначений для серверів Aurender X100L та N100H без S/PDIF-виходів
  • USB-вхід підтримує PCM до 24 біт/192 кГц та DSD64 (DoP)

Характеристики Aurender UC100

Входи високошвидкісний порт USB 2.0 (USB Audio Class 2.0)
Виходи S/PDIF (коаксіальний RCA, 75 Ом)
Підтримувані формати PCM (24 біт/192 кГц), DSD64 (DoP)
живлення по шині USB VBUS 5 В/200 мА
Габарити (ШхВхГ) 145x30x54 мм
Вага 280 г
 
Характеристики
БрендAurender
МодельUC100
ТипUSB конвертер
Входивисокошвидкісний порт USB 2.0 (USB Audio Class 2.0)
ВиходиS/PDIF (коаксіальний RCA, 75 Ом)
живленняпо шині USB VBUS 5 В/200 мА
Підтримувані форматиPCM (24 біт/192 кГц), DSD64 (DoP)
Розміри (Ш х В х Г), мм145 x 30 x 54
Вага без упаковки280 г

Напишіть відгук

USB конвертер Aurender UC100

Конвертер асинхронного сигналу Aurender UC100 (USB-Audio — S/PDIF) є висококласним прецизійним перехідником-адаптером, який дозволяє вирішити проблему відсутності цифрового коаксіального виходу в джерелі сигналу, зокрема, в аудіо-сервері.

Напишіть відгук

18 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ