Проектор Optoma EH340UST
Проектор Optoma EH340UST Проектор Optoma EH340UST Проектор Optoma EH340UST Проектор Optoma EH340UST Проектор Optoma EH340UST Проектор Optoma EH340UST Проектор Optoma EH340UST

Проектор Optoma EH340UST

  • ID товару: 29536

Новий товар

Full HD 1080p на проекторі EH340UST дозволяє створювати яскраві зображення, що привертають увагу. Цей проектор ідеально підходить для конференц-залів та навчальних аудиторій, його можна використовувати у будь-який час дня за будь-якого освітлення.

Більше деталей

106 722 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Optoma

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ультракороткофокусний Full HD 1080 проектор. Full HD 1080p на проекторі EH340UST дозволяє створювати яскраві зображення, що привертають увагу. Цей проектор ідеально підходить для конференц-залів та навчальних аудиторій, його можна використовувати у будь-який час дня за будь-якого освітлення.

Використання ультракороткофокусного об'єктива означає, що він може проектувати зображення розміром 100 дюймів з відстані менше 0,5 м. А установка проектора так близько до стіни дозволяє уникнути попадання на екран тіней від доповідачів. Встановлення та налаштування з корекцією зображення по чотирьох кутах.

Крім того, він надає повний пакет для захоплюючого навчання з безліччю нових функцій, включаючи два входи HDMI, USB порт з живленням, вбудовану програму перегляду для офісу і потужний вбудований динамік потужністю 16 Вт.

Ультракороткофокусний об'єктив. З ультракороткофокусним об'єктивом Ви можете проектувати вражаюче зображення розмірів 100” з відстань менше ніж метр. Це дозволяє встановити проектор ближче до стіни, зменшуючи тінь. Ідеально для інтерактивних програм.

Full HD 1080p. Роздільна здатність 1080p дає чіткі та детальні зображення з HD контенту без масштабування або стиснення; ідеально підходить для перегляду фільмів Blu-ray, HD-мовлення та відтворення відеоігор.

Дивовижні кольори. Насолоджуйтесь якістю кольору довгі роки; Компанія Optoma гарантує незмінно високу якість роботи протягом п'яти років від дня покупки проектора.

Висока контрастність. Висока контрастність дозволяє додати більше глибини у зображення, яскраві білі та насичені чорні кольори. Текст відображається чітко та ясно - ідеальне рішення для бізнес-додатків та ринку освіти.

Власний Office Viewer. Показуйте презентації безпосередньо з проектора без ноубука або ПК, використовуючи вбудований Office viewer. Просто скопіюйте файли Word, Excel, PowerPoint, PDF або JPEG на USB-накопичувач, SD-карту або microSD (залежно від входу проектора) та відобразіть їх на великому екрані.

USB-дисплей. Підключіть проектор безпосередньо до ноутбука та відобразіть робочий стіл за допомогою кабелю USB. Немає потреби в громіздкому проводі VGA.

Управління. Ви можете дистанційно керувати проектором за допомогою додаткових опцій.

  1. RS232. Передбачено набір команд (RS232), що робить керування проектором легким та зручним – незалежно від типу інтегрованої системи керування.
  2. Сумісний з протоколом AMX Dynamic Discovery (Динамічне виявлення пристроїв), що дозволяє легко інтегрувати проектор в систему керування AMX.
  3. LAN контроль. За допомогою програмного забезпечення RoomView можна налаштувати інтерфейс користувача так, щоб дистанційно керувати та відстежувати стан пристроїв (до 250) у будь-який час із будь-якого комп'ютера.
  4. Автоматичний графік увімкнення/вимкнення.
  5. Процес керування та зміни настройок відображається у веб-браузері у спеціальному меню.
  6. Система миттєвих екранних повідомлень
  7. Автоматичні сповіщення про стан лампи.

LAN дисплей. Відтворення екрана комп'ютера або ноутбука через підключення до мережі.

Бездротові презентації. Миттєво підключайтеся бездротовою мережею до ПК, Mac або мобільного пристрою, використовуючи безкоштовний додаток HDCast Pro (Доступно на Windows, MacOS, Android та iOS) та додатковий бездротовий USB-ключ. Додаток дає вам свободу бездротового обміну та подання документів, фотографій та камери вашого пристрою, перетворюючи його на документ-камеру.

Корекція геометрії. Корекція горизонтальних спотворень і індивідуальна корекція кожного кута. Тепер Ви зможете створити зображення ідеальної форми. Проектор чудово підійде для складних інсталяцій.

Вбудований динамік. Потужний вбудований динамік забезпечує виняткову якість звуку, простота підключення та налаштування, скорочення витрат: немає необхідності купувати дорогі зовнішні гучномовці.

Повна підтримка 3D. Проектори Optoma відтворюють 3D контент в оригінальній якості практично з будь-якого 3D джерела, включаючи 3D Blu-ray та інші новітні консолі. Підтримка формату 144 Гц (швидкість оновлення інформації на екрані) забезпечує рівне та гладке зображення без ефекту мерехтіння.

Живлення від USB. Роз'єм USB, розташований на комутаційній панелі, призначений для живлення адаптерів HDMI, таких як Google Chromecast.

Пульт із вбудованою мишкою та лазерною указкою. Фіксуйте увагу аудиторії на потрібних речах, використовуючи простий, але потужний пульт дистанційного керування з функцією миші та лазерної указки.

Eco+. Технологія Eco+, що реалізується компанією Optoma, знижує рівень промислового впливу на довкілля та збільшує термін служби лампи.

Енергоспоживання. Можна зменшити споживання електроенергії до 70%. Ця функція збільшує термін служби лампи при одночасному зниженні сукупної вартості володіння та витрат на експлуатацію.

Режим Еко AV Mute. Цікава функція: під час проведення презентацій у режимі Eco AV mute… відключіть зображення! Відверніть слухачів від проекційного екрану, зосередивши їхню увагу на тому, що Ви збираєтесь сказати. Ця функція вмить знизить енергоспоживання на 70% від заявленого значення, продовжуючи термін служби лампи.

Миттєве повернення до робочого стану. Функція моментального включення проектора дозволить заощадити час. Якщо вимкнено пристрій, проектор може бути вмикається знову.

Автоматичне вимкнення. У випадку, якщо проектор залишено увімкненим, але не використовується, він вимикається автоматично - якщо протягом заданого періоду часу не отримує сигнал ззовні. Ця функція допомагає знизити витрати на споживання енергії.

Пряме включення живлення. Миттєвий запуск проектора при подачі живлення на пристрій унеможливлює використання пульта керування або кнопкової панелі при включенні. Ідеальне рішення для приміщень з головним вимикачем.

Пряме відключення живлення. Вимкнення проектора відбувається безпосередньо від мережі. Це означає, що вам не потрібно чекати, поки проектор охолоне, перш ніж його вимикати.

Робота у режимі 24/7. Проектори Optoma призначені для роботи 24 години на добу у стандартному режимі. Ідеально підходять для використання тривалі часи.

Стандартна гарантія на лампу поширюється на роботу проектора у режимі 24/7. Гарантія на проектор заснована на стандартному робочому годиннику використання. Для досягнення оптимальної продуктивності Optoma рекомендує вимикати проектор або перевести його в режим очікування кожні 24 години на 30 хвилин, щоб продовжити термін служби лампи.

Змінний адаптер EPSON. Поновіть свій ультракороткофокусний проектор EPSON на проектор ультракороткофокусний Optoma UST без зміни існуючого кріплення або білої дошки.

особливості:

  1. Яскравий проектор DuraCore Full HD 1080p – 4000 ANSI люмен.
  2. Ультракороткофокусний об'єктив - зображення розміром 100" всього з півметра.
  3. Неперевершене управління - Crestron, Extron, AMX, PJ-Link та управління Telnet по локальній мережі.
  4. Функції – корекція зображення по чотирьох кутах, програма перегляду Office, додаткові можливості бездротових презентацій.

Характеристики:

Дисплей/Зображення:

  • Технологія відображення DLP
  • Роздільна здатність 1080p Full HD (1920x1080)
  • Яскравість 4 000лмн
  • Контрастність 22 000:1
  • Співвідношення сторін 16:9
  • Співвідношення сторін - підтримуване 4:3,16:9
  • Корекція трапецеїдальних спотворень - горизонтальна +/-4°
  • Корекція трапецеїдальних спотворень - вертикальна +/-4 °
  • Горизонтальна розгортка 15.375 ~ 91.147кГц
  • Вертикальна розгортка 24 ~ 85 (120 for 3D) Гц
  • Рівномірність світлового потоку 80%
  • Розмір екрану 2.03m ~ 2.54m (80" ~ 100") діагональ (Діагональ)

Характеристики лампи:

  • Джерело світла Лампа
  • Тип лампи, Вт 240
  • Термін служби лампи (годинник) 4000 (Яскравість), 12000 (Dynamic), 10000 (Eco), 15000 (Eco+)

Оптичні характеристики:

  • Проекційне відношення 0.25:1
  • Проекційна відстань (м) 0.45m - 0.56m
  • Тип зуму Фіксований
  • Фокусна відстань (мм) 3.72mm/0.146"
  • Зсув об'єктива (offset) 118%

Підключення:

  • Входи 1 x HDMI 1.4a підтримка 3D + MHL, 1 x HDMI 1.4a підтримка 3D, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x Композитне відео, 1 x Аудіо 3.5мм, 2 x USB-A зчитувач/бездротове підключення
  • Виходи 1 x VGA, 1 x Аудіо 3.5мм
  • Контроль 1 x RS232, 1 x RJ45
  • LAN контроль Так
  • LAN дисплей Так
  • LAN бездротова мережа Так (опціонально)

Загальне:

  • Рівень шуму (звичайний) 26дБ
  • Рівень шуму (макс.) 28дБ
  • Сумісність з комп'ютером FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
  • 2D сумісність NTSC M/J, 3.58MHz, 4.43MHz PAL B/D/G/H/I/M/N, 4,43MHz SECAM B/D/G/K/K1/L, 4.25/4.4MHz 480i/p , 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz)
  • 3D сумісність Side-by-Side:1080i50/60, 720p50/60 Frame-pack: 1080p24, 720p50/60 Over-Under: 1080p24, 720p50/60
  • 3D Full 3D
  • Безпека Security bar, Kensington Lock, Інтерфейс захищений паролем
  • Меню / мови дисплея 25 мови: Арабська, Чеська, Датська, Голландська, Англійська, Перська, Фінська, Французька, Німецька, Грецька, Угорська, Індонезійська, Італійська, Японська, Норвезька, Польська, Португальська, Румунська, Російська, Китайська (спрощена) Іспанська, Шведська, Китайська (традиційна), Турецька, В'єтнамська
  • Умови експлуатації 5 ° C ~ 40 ° C, max altitude 3000 м, max humidity 85%
  • Пульт керування Пульт ДК з функцією миші та лазерною указкою
  • Динаміки 1
  • Вт на динамік 16Вт
  • В комплекті Шнур живлення Пульт дистанційного керування 2 батарейки типу x AAA Посібник з експлуатації
  • Сумісність операційної системи Windows 7/8/8.1/10, MacOSX 10.9+, Android 4.0+, iOS 8+
  • Optional wireless models HDCast Pro, QuickCast Bundle, QuickCast starter kit, WHD200, WUSB

Живлення:

  • Живлення 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
  • Потужність (standby) 0.5W
  • Потужність (min) 200W
  • Потужність (max) 275W

Вага та габарити:

  • Розміри (Ш x Г x В) (мм) 343 x 383 x 112
  • Вага з упаковкою 5.7 кг
  • Вага без пакування 3.9 кг
  • Колір білий
 
Характеристики
Типпроектор
ЗастосуванняДля домашнього кінотеатру
Входи1 x HDMI 1.4a підтримка 3D + MHL, 1 x HDMI 1.4a підтримка 3D, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x Композитне відео, 1 x Аудіо 3.5мм, 2 x USB-A зчитувач/бездротове підключення
Виходи1 x VGA, 1 x Аудіо 3.5мм
живлення100-240 В, 50-60 Гц
Кількість динаміків1
Розширення1080p Full HD (1920x1080)
Шум26 дБ (звичай.), 28 дБ (макс.)
Робоча вологістьдо 85% відносної вологості
КомплектаціяШнур живлення Пульт дистанційного керування 2 батарейки типу x AAA Посібник з експлуатації
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм112 мм х 343 мм х 383 мм
Пульт ДУЄ
ДодатковоКонтроль 1 x RS232, 1 x RJ45; LAN контроль Так; LAN дисплей Так; LAN бездротова мережа Так (опціонально)
Технологія відображенняDLP
Яскравість4 000лмн
Контрастність22 000:1
Формат16:9, підтримуване 4:3,16:9
Джерело світлаЛампа
Проекційне відношення0.25:1
ЗумФіксований
Зсув об'єктива (offset)118%
Корекція трапецеїдальних спотвореньгоризонтальна +/-4°, вертикальна +/-4°
Термін служби джерела світла (год)4000 (Яскравість), 12000 (Dynamic), 10000 (Eco), 15000 (Eco+)
Об'єктиввбудований
Вага без упаковки3.9 кг
Робоча температура5°C ~ 40°C

Напишіть відгук

Проектор Optoma EH340UST

Full HD 1080p на проекторі EH340UST дозволяє створювати яскраві зображення, що привертають увагу. Цей проектор ідеально підходить для конференц-залів та навчальних аудиторій, його можна використовувати у будь-який час дня за будь-якого освітлення.

Напишіть відгук

10 інших товарів в цій категорії:

  • Optoma X319USTir
    35 599 грн. В наявності
    Проектор для освіти Наявність та ціну уточнюйте
  • Panasonic PT-AE8000E
    91 200 грн. В наявності
    3D-проектор для домашнього кінотеатру
  • Проектор Optoma GT1080e
    2 Відгуки
    35 490 грн. Наявність уточнюйте
    Проектор GT1080e може бути розташований всього в метрі від проекційного екрану або стіни, при цьому розмір зображення буде дуже вражаючим: 100 дюймів. Цей компактний Full HD 1080p проектор ідеально підійде для динамічних ігрових програм, а також для перегляду телевізійних програм, спортивних трансляцій та кінофільмів.
  • Проектор Panasonic PT-MZ670E
    336 531 грн. В наявності
    Panasonic PT-MZ670E - проектор для проведення презентацій з високим ступенем деталізації зображення, для відтворення Blu-ray дисків та зображень більш популярної HD-дозвіл. Пропонуючи різноманітні функції, PT-MZ670 та PT-MZ670L готові до безлічі додатків, де потрібна висока точність кольору та відтворення деталей, таких як машинобудування, історія...
  • Проектор Optoma HD28e
    31 200 грн. В наявності
    HD28e випробувати незабутні емоції від перегляду трансляцій спортивних подій на великому екрані. Зручний, компактний і простий в установці цей проектор високої яскравості ідеально підходить для добре освітлених приміщень, тому любителі спорту можуть насолоджуватися прямими трансляціями всією сім'єю або з друзями в будь-який час дня.
  • Проектор Optoma X400LVe
    22 230 грн. В наявності
    Легко створюйте яскраві барвисті презентації будь-якої пори дня. Розроблений для конференц-залів та навчальних аудиторій, проектор X400LVe може похвалитися дивовижною кольоровою гамою, тривалим терміном служби лампи та енергозберігаючими функціями для зниження загальної вартості експлуатації.
  • Проектор Optoma W381
    21 840 грн. В наявності
    Легко створюйте яскраві яскраві презентації у високій роздільній здатності (High Definition) у будь-який час дня. Розроблений для конференц-залів та навчальних аудиторій, проектор W381 може похвалитися дивовижною кольоровою гамою, тривалим терміном служби лампи та енергозберігаючими функціями для зниження загальної вартості експлуатації.
  • Проектор Optoma W340UST
    70 005 грн. Є в наявності
    Ультракороткофокусний проектор З проектором W340UST Ви будете створювати яскраві зображення, що привертають увагу. Цей проектор ідеально підходить для конференц-залів та навчальних аудиторій, його можна використовувати у будь-який час дня за будь-якого освітлення.
  • Проектор Optoma ZH606e
    163 800 грн. Є в наявності
    ZH606e – найкомпактніший проектор у своєму класі. Проектор ZH606e з низькою вартістю обслуговування та тривалим терміном служби лазерного джерела світла має яскравість 6300 люмен і 4K/HDR сумісність, а також включає вертикальний зсув об'єктива та вбудований динамік 10Вт.
  • Проектор Optoma ZU606TSTe-B
    284 700 грн. Є в наявності
    Представляємо ZU606TSTe – найкомпактніший проектор у своєму класі. Проектор ZU606TSTe з низькою вартістю обслуговування та тривалим терміном служби лазерного джерела світла має яскравість 6300 люмен та 4K/HDR сумісність. Модель має проекційне співвідношення 0.79:1, вертикальний зсув об'єктива та вбудовані динаміки 10Вт.

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ