Проектор Optoma ProScene ZH510T
Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T Проектор Optoma ProScene ZH510T

Проектор Optoma ProScene ZH510T

  • ID товару: 5935

Новий товар

ZH510T – друге покоління лазерних проекторів від Optoma вперше з технологією DuraCore.

Ціна за шт. Гарантія 36 місяців.

Більше деталей

174 800 грн.

20 Товари(ів)
На замовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Optoma

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Лазерний проектор із роботою до 30 000 годин повної яскравості. Лідуючий у галузі термін служби досягається за рахунок використання нової технології DuraCore від Optoma, впровадження передових технологій охолодження лазерного діода та інноваційної пилостійкої конструкції. 30000 годин забезпечують 20 років звичайного використання або 3,4 року при роботі 24/7. Примітно, що навіть після 5000 годин яскравість ZH510T практично не змінювалася, що є унікальним в індустрії для цього класу проектором.

Яскравіше довше – 30,000 годин повної яскравості

На 50% більше, ніж у аналогів, термін служби джерела світла. Модель ZH510T по праву можна назвати проектором: "встановив та забув".

Лазер DuraCore

Лазерна технологія DuraCore дозволяє ZH510T працювати приголомшливі довго - 30,000 годин у режимі повної потужності та до 40,000 годин у режимі Eco.

Пиленепроникний оптичний блок

Проектор ZH510T пройшов незалежні тести та сертифікований за класом пиленепроникності ІР5Х. Абсолютна надійність. Надійна конструкція забезпечує якісну роботу проектора в найскладніших умовах 24/7 та запобігає попаданню бруду та пилу.

Новий стандарт продуктивності

Широка кольорова гама та приголомшлива продуктивність. Різні налаштування та функції дозволяють користувачам насолоджуватися яскравими та точними кольорами довгі роки.

Режим роботи 24/7

Всі проектори лінійки ProScene розраховані на безперервну роботу в режимі 24/7 (24 години, 7 днів на тиждень). У процесі виробництва використовуються лише перевірені компоненти – максимальний рівень надійності готового пристрою.

Full HD

Дозвіл Full HD (1920 x 1080) більш ніж удвічі більше HD Ready (1280 x 720). Проектор ZH510T сумісний з HDTV та медіаплеєром і здатний відтворювати вражаюче Full 1080p зображення та відео в їхньому оригінальному цифровому блиску.

Лазерні проектори Optoma використовують технологію DLP® мікро-дзеркало, яка забезпечує яскраве зображення з високою контрастністю, зберігаючи точність та реалістичність кольору.

Прецизійна оптика

Асферичні оптичні елементи виробляються з низькодисперсного скла, що дозволяє отримати максимальну різкість і фокус рівномірно по всій площі проекційної поверхні.

Сукупна вартість володіння

Всі проектори Optoma лінійки ProScene потребують лише мінімального технічного обслуговування, конструкція не передбачає наявність будь-яких деталей, що потребують періодичного очищення або заміни. В результаті ми істотно знижуємо час простою пристрою за рахунок чіткого прогнозування сервісних циклів, що, зрештою, зменшує сукупну вартість володіння пристроєм

Компанія-виробник гарантує, що з моменту придбання проектора ZH510T якість передачі кольору буде залишатися незмінною як мінімум протягом 5 років.

Прихований відсік

Дана модель відрізняє третій HDMI вхід у відсіку всередині проектора, забезпечуючи ідеальний дозвіл для безпечного використання Optoma HD Cast Pro, Google Chromecast, Amazon Fire для бездротової потокової передачі даних у вашому проекторі. Вхід HDMI підтримує MHL, тому для MHL сумісних пристроїв MHL живлення не потрібне. Для пристроїв, які не підтримують MHL, всередині відсіку є роз'єм живлення USB.

Поворот осі проектування на 360 та портретний режим

Зображення може бути сформоване під будь-яким кутом до поздовжньої осі проектора - поворот на 360 °, включаючи підлогу і стелю.

Швидкий запуск та завершення роботи

Перевага ZH510T - швидке включення та вимкнення, а також можливість моментального повернення в робочий режим. Завдяки лазерно-фосфорній технології проектору потрібен мінімальний час для охолодження.

Корекція геометрії

Індивідуальна корекція кожного кута тепер Ви зможете створити зображення ідеальної форми. Проектор чудово підійде для складних інсталяцій.

PureShift

Технологія PureShift забезпечує широкий спектр можливостей розміщення проектора. Вертикальний зсув об'єктива: +20% Горизонтальний зсув об'єктива: -10% ~ +10%

Широкий діапазон масштабування

Широкий діапазон зумування дозволяє експериментувати з різними варіантами установки проектора в приміщенні.

HDBaseT™

HDBaseT дозволяє легко передавати аудіо та відеодані високої роздільної здатності без стиснення за допомогою одного кабелю.

Технологія DLP®

Технологія DLP®, розроблена компанією Texas Instruments®, є визнаним гарантом неперевершеного рівня надійності виробів. Очевидний вибір для реалізації найскладніших завдань: високий рівень яскравості та контрастності зображення, що проектується. Незалежні тести показали, що технологія DLP® є найнадійнішою з існуючих на ринку проекційного обладнання. У той час як конкурентні аналоги знижують якісні показники вже після кількох тисяч годин роботи, вироби, створені на базі технології DLP®, показують незмінно чудовий результат і через сотні тисяч годин.

Погодження кольоровості

У проекторі передбачено систему керування кольоровістю для створення безшовних зображень.

Інструменти обробки зображення

Жодні два проектори не є повністю ідентичними. При виконанні складних або навіть простих інсталяцій з використанням кількох проекторів може бути важко досягти хороших результатів, якщо зображення не збігаються. Модель ZH510T включає такі функції для забезпечення високоякісних та послідовних результатів:

Захист проектора

Штанга (security bar) та замок (Kensington lock) забезпечить надійний захист проектора.

Системна інтеграція

Одночасне керування проекторами ZH510T здійснюється через LAN. Передбачена можливість налаштування системи Email-повідомлень (у разі виникнення помилки, відмови лампи або за необхідності заміни лампи). Всі параметри пристрою відображаються у вікні браузера, повна сумісність з IP Link від Extron, AMX dynamic device discovery (динамічний виявлення пристроїв) і з PJ-Link. Повний контроль мережі.

  • Глобальний моніторинг усіх АВ-пристроїв
  • Активний трекінг вироблення ресурсу лампи
  • Система Email-повідомлень та миттєвих повідомлень: необхідне обслуговування, відмова пристрою, псування або крадіжка
  • Планувальник подій

Абсолютний контроль

Автоматичний добовий розклад часу увімкнення/вимкнення проектора допоможе зменшити енерговитрати до 30%.

Службові повідомлення

Інтерактивна функція Help Desk, що працює в режимі реального часу, виводить повідомлення служби оповіщення поверх усіх відкритих вікон. Таким чином з'являється можливість моментального реагування на автоматичні повідомлення системи і на ситуації, що виникають в процесі експлуатації - з докладним описом необхідних до виконання процедур.

Управління енергоспоживанням

Моніторинг стану пристрою: режими увімкнення/вимкнення, подача електроживлення. Відображення гістограми вироблення ресурсу лампи, програмування сервісних повідомлень про термін заміни лампи для запобігання відмови в роботі.

Служби відображення подій

Візуальна індикація джерела світла чи статусу інтервалу обслуговування.

Автоматичний розклад подій

ПЗ RoomView Express дозволяє створити розклад повторюваних або унікальних подій. Наприклад, визначення автоматичного часу вимкнення всіх пристроїв опівночі протягом тижня дозволить суттєво продовжити термін служби ламп, а також допоможе виконати вимоги щодо безпеки об'єкта.

Налаштування відображення: розташування, назва, координати

RoomView Express підтримує функцію одноразового керування до 250 пристроями з відображенням параметрів в одному вікні. Можливість збереження налаштувань користувача: назва, місце розташування, об'єднання в групи.

Журнал подій

Автоматичне створення архівних файлів (журнали подій, звітні файли, графіки), необхідні оцінки рентабельності володіння і ROI. Статистичні дані: трекінг станів, виклики, історія користувача.

"Зелені" технології

Найкращим доказом своєчасності наших інновацій є зменшення виробничого впливу на довкілля. Тому Optoma прагне збільшення терміну роботи виробленої продукції, до скорочення ресурсів і розумної оптимізації конструкції транспортної упаковки. Крім того, ми не використовуємо токсичні речовини. Наші нові виробничі лінії будуються з урахуванням стратегії енергозбереження та вторинної переробки. Компанія "Зелена проТекція" росте з кожним новим продуктом Optoma.

 
Характеристики
ВходиHDBaseT, 3x HDMI, VGA вхід, аудіовхід, Mic In
ВиходиVGA вихід, аудіовиход
живлення100-240 В, 50-60 Гц
Кількість динаміків2
Розширення1080p Full HD (1920x1080)
Шум28 дБ
Робоча вологістьдо 85% відносної вологості
КомплектаціяКабель VGA, Кабель живлення, ІЧ пульт ДК, 2 батареї, посібник користувача на CD, коротка інструкція з експлуатації, карта WEEE
КолірЧорний, Білий
Розміри (В x Ш x Г), мм148 х 403 x 387 мм
Пульт ДУЄ
ДодатковоКонтроль: RJ45, RS232C, пульт управління, 12 В тригер, USB Power, Service Port, 3D Sync
Гарантія36 місяців
Технологія відображенняDLP
Яскравість5400 лм
Контрастність300 000:1
Формат16:9, підтримуваний 4:3
Джерело світлаЛазер
Проекційне відношення1.2:1 - 2.13:1
Гарантія на джерело світла60 місяців/12 000 годин
Зум1.8
Зсув об'єктива (offset)100% - 120%
Корекція трапецеїдальних спотворень±30° вертикальна, ±30° горизонтальна
Термін служби джерела світла (год)30 000
Об'єктиввбудований
Вага без упаковки11 кг
Робоча температура5°C ~ 40°C

Напишіть відгук

Проектор Optoma ProScene ZH510T

ZH510T – друге покоління лазерних проекторів від Optoma вперше з технологією DuraCore.

Ціна за шт. Гарантія 36 місяців.

Напишіть відгук

10 інших товарів в цій категорії:

  • Optoma X319USTir
    35 599 грн. В наявності
    Проектор для освіти Наявність та ціну уточнюйте
  • Panasonic PT-AE8000E
    91 200 грн. В наявності
    3D-проектор для домашнього кінотеатру
  • Проектор Optoma GT1080e
    2 Відгуки
    35 490 грн. Наявність уточнюйте
    Проектор GT1080e може бути розташований всього в метрі від проекційного екрану або стіни, при цьому розмір зображення буде дуже вражаючим: 100 дюймів. Цей компактний Full HD 1080p проектор ідеально підійде для динамічних ігрових програм, а також для перегляду телевізійних програм, спортивних трансляцій та кінофільмів.
  • Проектор Panasonic PT-MZ670E
    336 531 грн. В наявності
    Panasonic PT-MZ670E - проектор для проведення презентацій з високим ступенем деталізації зображення, для відтворення Blu-ray дисків та зображень більш популярної HD-дозвіл. Пропонуючи різноманітні функції, PT-MZ670 та PT-MZ670L готові до безлічі додатків, де потрібна висока точність кольору та відтворення деталей, таких як машинобудування, історія...
  • Проектор Optoma HD28e
    31 200 грн. В наявності
    HD28e випробувати незабутні емоції від перегляду трансляцій спортивних подій на великому екрані. Зручний, компактний і простий в установці цей проектор високої яскравості ідеально підходить для добре освітлених приміщень, тому любителі спорту можуть насолоджуватися прямими трансляціями всією сім'єю або з друзями в будь-який час дня.
  • Проектор Optoma X400LVe
    22 230 грн. В наявності
    Легко створюйте яскраві барвисті презентації будь-якої пори дня. Розроблений для конференц-залів та навчальних аудиторій, проектор X400LVe може похвалитися дивовижною кольоровою гамою, тривалим терміном служби лампи та енергозберігаючими функціями для зниження загальної вартості експлуатації.
  • Проектор Optoma W381
    21 840 грн. В наявності
    Легко створюйте яскраві яскраві презентації у високій роздільній здатності (High Definition) у будь-який час дня. Розроблений для конференц-залів та навчальних аудиторій, проектор W381 може похвалитися дивовижною кольоровою гамою, тривалим терміном служби лампи та енергозберігаючими функціями для зниження загальної вартості експлуатації.
  • Проектор Optoma W340UST
    70 005 грн. Є в наявності
    Ультракороткофокусний проектор З проектором W340UST Ви будете створювати яскраві зображення, що привертають увагу. Цей проектор ідеально підходить для конференц-залів та навчальних аудиторій, його можна використовувати у будь-який час дня за будь-якого освітлення.
  • Проектор Optoma ZH606e
    163 800 грн. Є в наявності
    ZH606e – найкомпактніший проектор у своєму класі. Проектор ZH606e з низькою вартістю обслуговування та тривалим терміном служби лазерного джерела світла має яскравість 6300 люмен і 4K/HDR сумісність, а також включає вертикальний зсув об'єктива та вбудований динамік 10Вт.
  • Проектор Optoma ZU606TSTe-B
    284 700 грн. Є в наявності
    Представляємо ZU606TSTe – найкомпактніший проектор у своєму класі. Проектор ZU606TSTe з низькою вартістю обслуговування та тривалим терміном служби лазерного джерела світла має яскравість 6300 люмен та 4K/HDR сумісність. Модель має проекційне співвідношення 0.79:1, вертикальний зсув об'єктива та вбудовані динаміки 10Вт.

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ