Студійні навушники TH-02 Tascam
Студійні навушники TH-02 Tascam Студійні навушники TH-02 Tascam Студійні навушники TH-02 Tascam Студійні навушники TH-02 Tascam

Студійні навушники TascamTH-02

  • ID товару: 8367

Новий товар

Tascam TH-02 – це моніторні студійні навушники закритого типу. Модель оснащена плюшевими амбашюрами та м'яким підголів'ям, що дозволяє тривалий час у них працювати. Виробнику вдалося досягти чіткої та якісної звукопередачі. А також модель можна безперешкодно брати із собою усюди.

Більше деталей

1 505 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники TH-02

TH-02 – це моніторні студійні навушники закритого типу. Модель оснащена плюшевими амбашюрами та м'яким підголів'ям, що дозволяє тривалий час у них працювати. Завдяки збалансованим характеристикам навушників, виробнику вдалося досягти чіткої та якісної звукопередачі. А завдяки складаній конструкції і чашкам, що повертаються на 90 градусів, модель можна безперешкодно брати з собою всюди.

У навушниках Tascam TH-02 можна комфортно працювати протягом кількох годин. Складаний дизайн дозволяє носити навушники із собою всюди.

Чутливість та частотні характеристики Tascam TH-02 забезпечують ясний та збалансований звук, незалежно від жанру музики чи додатків. Ці потужні навушники передають неспотворені верхні, ясні середні та багаті низькі частоти саме там, де більшість інших навушників розчарують Вас.
Tascam розуміє, що крім звуку важливі такі характеристики навушників, як сучасний стильний дизайн та комфорт. Завдяки м'яким плюшевим амбушюрам і м'якому оголов'ю, TH-02 можна використовувати в роботі протягом декількох годин і не відчувати при цьому будь-якого дискомфорту. Обидві чашки здатні повертатися на 90˚, що робить гнучкими навушники при прослуховуванні улюблених альбомів у різних положеннях.

Складаний дизайн Tascam TH-02 дозволяє їм компактно вміститися в сумці для того, щоб брати їх усюди із собою.

Навушники Tascam TH-02 забезпечують комфорт при прослуховуванні музики та аудіо завдяки динамічним драйверам (50 мм.), зручній конструкції оголов'я та малій вазі. Драйвера забезпечують насичене звучання басів та всього спектра звукових частот. Завдяки потужним динамікам Ви можете повністю насолодитися та відчути енергетику будь-якої музичної композиції. Діапазон частот, що відтворюються в діапазоні 18 - 22000 Гц., Імпеданс - 32 Ом., чутливість - 98 дБ/В. У конструкції навушників використовується регульоване оголов'я та повнорозмірні амбушюри, виготовлені з використанням м'якого акустичного поролону.

Навушники Tascam TH-02 сумісні з мобільними пристроями, iPhone, iPad та ін. Для комутації використовується стандартний стерео міні-джек 1.8", довжина кабелю 3 м.

Навушники Tascam TH-02 мають приємний, сучасний стиль, який не залишить нікого байдужим. Завдяки особливій конструкції амбушюр та регульованому оголов'ю користувачі отримують насичене звучання басів та високих частот, комфорт при тривалому використанні.

Характеристики:

  • діаметр динаміків: 50 мм;
  • імпеданс: 32 Ом;
  • чутливість: 98 дБ ± 3 дБ;
  • частотний діапазон: 18 Гц...22 кГц;
  • максимальна вхідна потужність: 600 мВт;
  • адаптер із 1/8" (3,5 мм) на 1/4" (6,3 мм);
  • довжина кабелю: 3 м;
  • вага: 620 р.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельTH-02
ТипСтудійні навушники
максимальна потужністьвхідна 600 мВт
Частотний діапазон18 Гц – 22 кГц
Довжина шнура3 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm
Імпеданс32 Ом
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка50 мм
Чутливість98 дБ ± 3 дБ
Тип адаптераадаптер із 1/8" (3,5 мм) на 1/4" (6,3 мм)
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вага620 г
Кабельдовжина 3 м
Призначення навушниківМоніторні
Опір навушників32 Ом
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Студійні навушники TascamTH-02

Tascam TH-02 – це моніторні студійні навушники закритого типу. Модель оснащена плюшевими амбашюрами та м'яким підголів'ям, що дозволяє тривалий час у них працювати. Виробнику вдалося досягти чіткої та якісної звукопередачі. А також модель можна безперешкодно брати із собою усюди.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ