Масло семян арбуза Elit Phito 100 мл

Масло семян арбуза Elit Phito 100 мл

  • ID товару: 24320

Новий товар

Яку ж величезну силу має маленьке зернятко кавуна, якщо з нього з'являється не тільки сама рослина, а й найбільша ягода у світі – кавун.

Більше деталей

144 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Elit Phito

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Яку ж величезну силу має маленьке зернятко кавуна, якщо з нього з'являється не тільки сама рослина, а й найбільша ягода у світі – кавун! Споконвіку наші прадіди цінували ту величезну енергію, яку насіння кавуна може передати людському організму. Натуральні олії з цих цілющих зерен лікували 100 хвороб!

Цілющі властивості олії насіння кавуна добре відомі. Завдяки олеїновій та лінолевій кислотам, що містяться в олії, воно здатне покращити травлення, обмін речовин, відновити кислотно-лужний баланс, нормалізувати процес утворення підшкірного жиру. Вітаміни (А, В, С, Е) та мінерали (цинк, селен, каротин), що містяться в олії, позитивно впливають на центральну нервову систему, позбавляють безсоння та нервового збудження. Олія чудово очищає печінку та судини, контролює рівень холестерину, попереджає онкологічні захворювання, підвищує імунітет. Особлива властивість олії насіння кавуна впливає на нирки та сечостатеву систему. При регулярному використанні в їжу воно здатне розчинити уратне і кальцієве каміння в нирках, а також усунути причину їх утворення, зняти запалення сечостатевої системи.

Позбавить вугрової висипки і лупи. Протизапальні властивості олії допоможуть впоратися з вуграми. Його наносять на чисту шкіру двічі на день. Селен, що міститься в складі олії, здатний подолати лупу (кілька крапель олії додають до шампуню).

Для чоловіків олія насіння кавуна має особливу цінність, адже вона здатна попередити запалення передміхурової залози, покращити сперматогенез, відновити потенцію.

Застосування: Для профілактики та комплексного лікування хвороб нирок масло кавунового насіння приймають внутрішньо по 1-2 ч. ложки 3 рази на день за 0, 5-1 ч. до їди. Тривалість курсу – 2-4 місяці. При лікуванні інших хвороб його використовують як харчову добавку.

 
Характеристики
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
Кількість в упаковці1
Об `єм0.100
Вид оліїКавунові кісточки
ВиробникElit Phito
ВластивостіВегетаріанські
Тип оліїХолодного віджиму
УпаковкаСкляна

Напишіть відгук

Масло семян арбуза Elit Phito 100 мл

Яку ж величезну силу має маленьке зернятко кавуна, якщо з нього з'являється не тільки сама рослина, а й найбільша ягода у світі – кавун.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ