Масло горчичное органическое Elit Phito 250 мл
Масло горчичное органическое Elit Phito 250 мл Масло горчичное органическое Elit Phito 250 мл Масло горчичное органическое Elit Phito 250 мл

Масло горчичное органическое Elit Phito 250 мл

  • ID товару: 24326

Новий товар

Олія гірчична

При зовнішньому застосуванні гірчична олія зігріває шкіру, сприяє поліпшенню кровообігу у місці запального процесу. Це масло має знеболювальні, бактерицидні, протинабрякові, протипухлинні властивості.

Більше деталей

144 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Elit Phito

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Кілька століть тому ця олія подавалася тільки за царського двору і називалася імператорським делікатесом. Сьогодні, незважаючи на доступність, олія з насіння гірчиці для багатьох залишається екзотикою. Воно відноситься до цінних харчових олій і відрізняється високим вмістом біологічно активних речовин, які необхідні людському організму щодня (рослинні гормони - фітостероли). Фітостероли мають бактерицидні та протипухлинні властивості, сприяють зниженню в крові рівня шкідливого холестерину, покращують стан шкіри.

У ньому багато вітаміну А, який сприяє зростанню організму та підвищує імунітет, вітамінів К та Р, які покращують міцність капілярів, а також міститься загально зміцнююча речовина – каротин. Крім того, є вітамін В6, який відіграє важливу роль в обмінних процесах (жировому, вуглеводному, білковому, водно-сольовому), бере участь в утворенні гемоглобіну, покращує роботу центральної та периферійної нервової системи (вітамін В6 є природним антидепресантом).

При зовнішньому застосуванні гірчична олія зігріває шкіру, сприяє поліпшенню кровообігу у місці запального процесу. Це масло має знеболювальні, бактерицидні, протинабрякові, протипухлинні властивості. І саме тому воно є компонентом більшості мазей та кремів, призначених для комплексного лікування подагри, міозитів, ревматизму, радикуліту. Ідеально підходить гірчична олія для заправки салатів та вінегретів, вареної картоплі та холодних страв. Будь-яка випічка і приготовлені страви, м'ясо і риба при додаванні гірчичної олії мають особливо приємний смак.

З обережністю приймати людям із захворюваннями міокарда, при гастритах з підвищеною кислотністю, ентероколітах, виразці шлунка та 12-палої кишки.

Приймати по 1 ч. ложці олії тричі на день.

 
Характеристики
Країна виробникТовар под заказ. Срок доставки до 14 дней.
Матеріал корпусу0.250
Доставка/оплатаТовар под заказ. Срок доставки до 14 дней.
ОсобливостіГорчичное
Кількість в упаковці1
Об `ємСтеклянная
Вид оліїГорчичное
ВиробникElit Phito
ВластивостіВегетарианские, Органические
Тип оліїХолодного отжима
Тип обробки1
УпаковкаСтеклянная
Клас парфумеріїХолодного отжима
ПосадкаВегетарианские, Органические

Напишіть відгук

Масло горчичное органическое Elit Phito 250 мл

Олія гірчична

При зовнішньому застосуванні гірчична олія зігріває шкіру, сприяє поліпшенню кровообігу у місці запального процесу. Це масло має знеболювальні, бактерицидні, протинабрякові, протипухлинні властивості.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ