Сабвуферний кабель AudioQuest sub Black Lab 5 м
Сабвуферний кабель AudioQuest sub Black Lab 5 м Сабвуферний кабель AudioQuest sub Black Lab 5 м

Сабвуферний кабель AudioQuest sub Black Lab 5 м

  • ID товару: 17638
  • Артикул: BLAB05

BLAB05

Новий товар

AudioQuest sub Black Lab 5 м – це високоякісний сабвуферний аудіокабель. Провідники виготовлені з довгозернистої цільної міді. Ізоляція з повітронаповненості спіненого поліетилену. Для сполук позитивної полярності та заземлення використовуються одні й самі провідники. Штекер ретельно приєднується з використанням найкращого припою.

Більше деталей

3 442 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

AudioQuest sub Black Lab 5 м - це високоякісний сабвуферний аудіокабель від американської компанії та провідного виробника професійних кабелів на ринку аудіо та відео обладнання класу Hi - Fi та High - End .

У кабелі AudioQuest sub Black Lab 5 м провідники виготовлені з довгозернистої цільної міді, яка забезпечує більш плавне і чисте звучання порівняно з кабелями, в яких використовується звичайна мідь високої провідності (БМВП).

Крім цього, в кабелі AudioQuest sub Black Lab 5 м для з'єднань позитивної полярності та заземлення використовуються одні й ті самі провідники. Під поверхнею, що охоплює, на 100% екраном з фольги знаходиться неізольований провідник – такий самий, як ізольований центральний. Провідник під екраном – подвійного призначення: він виконує функції аудіосполуки з малим рівнем спотворень та дренажного дроту, що з'єднує екран із «землею».

На провідниках AudioQuest sub Black Lab 5 м використовується ізоляція з повітронаповненості спіненого поліетилену, так як повітря майже не поглинає енергію, а поліетилен не створює великих втрат і має профіль спотворень, що «щадить». Завдяки наявності повітря у спіненому поліетилені, останній викликає набагато менший ефект розфокусованості порівняно з іншими матеріалами.

Виготовлений з високою точністю штекер позолочений ретельно приєднується з використанням кращого припою. Припій від AudioQuest не містить багато срібла, тому що чим більше його в припої, тим складніше отримати якісне з'єднання.

особливості:

  1. Розсіювання шуму металевим шаром. Розсіювання шуму «екранує екран», поглинаючи і відбиваючи більшу частину цього шуму/радіочастотної енергії, перш ніж досягне шару, прикріпленого до землі.
  2. Симетрична геометрія коаксіального кабелю. Ідентичні позитивний (+) і негативний (-) провідники запобігають використанню екрана як нижчий провідник звуку.
  3. Зварені, позолочені клеми. Така конструкція штекера дозволяє використовувати з'єднання без припою, що є звичайним джерелом спотворень. Замість паяння у цьому процесі використовується техніка високого тиску. Оскільки шліфовані оболонки штампуються, а не піддаються механічній обробці, метал може бути обраний з низьким рівнем деформації замість оброблюваності.
  4. Тверді довгозернисті мідні (LGC) провідники. Тверда довгозерниста мідь (LGC) забезпечує більш плавний і чистіший звук, ніж кабелі, в яких використовується звичайна мідь OFHC (безкиснева високої провідності). Суцільні провідники запобігають взаємодії жил, що є основним джерелом спотворень. LGC має менше оксидів у провідному матеріалі, менше домішок, менше меж зерен та значно кращі характеристики.
  5. Пінополіетиленова ізоляція. Будь-який твердий матеріал, прилеглий до провідника, є частиною недосконалого ланцюга. Ізоляція проводів та матеріали друкованої плати поглинають енергію. Частина цієї енергії зберігається, а потім вивільняється як спотворення. Оскільки повітря практично не поглинає енергію, а поліетилен має низькі втрати та хороший профіль деформації, пінополіетилен з високим вмістом повітря викликає набагато менше ефекту розфокусування, характерного для інших матеріалів.

Характеристики:

  • Тип: кабель сабвуферний, аналоговий
  • Серія: Star - Quad Series
  • Роз'єм: 1 х RCA - 1 х RCA, позолочені
  • Довжина: 5 м
  • Матеріал провідника: довгозерниста цільна мідь
  • Матеріал ізоляції: спінений поліетилен
  • Екранування: фольга
  • Колір чорний
  • Країна (головний офіс): США
 
Характеристики
БрендAudioQuest
Модельsub Black Lab 5 м
Тип кабелюСабвуферний
Тип шнураRCA - RCA
Довжина шнура5 м
Матеріал провідникадовгозерниста цільна мідь
Зовнішня оболонкаспінений поліетилен
Екрануванняфольга
КолірЧорний

Напишіть відгук

Сабвуферний кабель AudioQuest sub Black Lab 5 м

AudioQuest sub Black Lab 5 м – це високоякісний сабвуферний аудіокабель. Провідники виготовлені з довгозернистої цільної міді. Ізоляція з повітронаповненості спіненого поліетилену. Для сполук позитивної полярності та заземлення використовуються одні й самі провідники. Штекер ретельно приєднується з використанням найкращого припою.

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ