Активний сабвуфер Behringer B1200D PRO
Активний сабвуфер Behringer B1200D PRO Активний сабвуфер Behringer B1200D PRO Активний сабвуфер Behringer B1200D PRO Активний сабвуфер Behringer B1200D PRO

Активний сабвуфер Behringer B1200D PRO

  • ID товару: 26845
  • Артикул: BE-0035

BE-0035

Новий товар

Активний сабвуфер Behringer B1200D-PRO, 500 Вт, з вбудованим стерео-кросовером і динаміком 12"
Динамік: 12" зі збільшеним ходом звукової котушки
Частотний діапазон: 45Гц-180Гц
SPL max.: 122dB

Більше деталей

18 906 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

EUROLIVE B1200D-PRO – це універсальний та потужний сабвуфер, що володіє декількома ступенями захисту від перевищення сигналу, перегріву та інших проблем, що виникають через неправильний підбір компонентів аудіосистеми, та створений на базі найбільш перевірених технологій Behringer. Ефективний вбудований підсилювач забезпечує соковитість і насиченість низькочастотної компоненти звуку, а якісний і ретельно продуманий з точки зору інженерії випромінювач гарантує хорошу чутність у всьому приміщенні, а не просто перед динаміком.

Посилення та відтворення

Два ключові компоненти EUROLIVE B1200D-PRO – підсилювач та випромінювач. У сабвуфері встановлений підсилювач класу D, який відрізняється лінійністю передавальної функції та високою енергоефективністю. Вбудований лімітер та температурний запобіжник покликані захистити випромінювач у тому випадку, якщо на вхідний роз'єм буде поданий надмірно потужний сигнал або у разі перегріву через надто довгу експлуатацію. Пікова потужність підсилювача складає 500 Вт.

Довгохідний випромінювач із 12-дюймовою мембраною відповідає за відтворення посиленого сигналу. Стереофонічний кросовер вбудований у сабвуфер. При цьому нижня межа частот, що відтворюються, дорівнює 40 Гц, а верхня вибирається вручну в діапазоні 70-130 Гц. Крім того, сабвуфер підтримує функцію Bass Boost – посилення вибраної частоти. У діапазоні від 45 до 90 Гц можна вибрати значення, яке буде посилено на 10 дБ. Також серед контролерів динаміка є перемикач реверсу фази.

Підключення та керування

На корпусі EUROLIVE B1200D-PRO крім балансних основних XLR входів є балансні виходи, а також виходи XLR Thru - для підключення додаткових динаміків. На ці виходи подається сигнал оминаючи кросовера, тобто не позбавлений високочастотної компоненти.

До елементів управління сабвуфером відносяться контролер рівня - для вибору балансу сигналу між сабвуфером і основним динаміком - і індикатори живлення, сигналу та кліпування.

Пристрій укладено в корпус з ДСП, що не породжує паразитарного резонансу і не гасить частоти з діапазону сабвуфером, що підсилюються. Корпус має гніздо для встановлення на стандартну стійку та ручки для зручності ручного транспортування. Механічну захист динаміків з лицьового боку, там, де відсутня захист корпусу, виконує часті сталеві грати.

Напишіть відгук

Активний сабвуфер Behringer B1200D PRO

Активний сабвуфер Behringer B1200D-PRO, 500 Вт, з вбудованим стерео-кросовером і динаміком 12"
Динамік: 12" зі збільшеним ходом звукової котушки
Частотний діапазон: 45Гц-180Гц
SPL max.: 122dB

Напишіть відгук

14 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ