Сабвуфер Earthquake Supernova MKVI-12 PIANO
Сабвуфер Earthquake Supernova MKVI-12 PIANO Сабвуфер Earthquake Supernova MKVI-12 PIANO Сабвуфер Earthquake MKVI-12 PIANO Сабвуфер Earthquake MKVI-12 PIANO Сабвуфер Earthquake MKVI-12 PIANO Сабвуфер Earthquake Supernova MKVI-12 PIANO Сабвуфер Earthquake Supernova MKVI-12 PIANO

Сабвуфер Earthquake Supernova MKVI-12 PIANO

  • ID товару: 5675

Новий товар

Серія Supernova MKVI уособлює сучасний стан у дизайні сабвуфера. Серія MKVI - безкомпромісна продуктивність та чудова технологія у поєднанні з найтоншим низькочастотним відгуком у світі. MKVI визначає новий стандарт у своєму класі.

Більше деталей

169 650 грн.

20 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: EarthQuake

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Маючи більш запатентовані технології та нагороди, ніж будь-який інший сабвуфер, MKVI продовжує спадщину легендарної серії MKV. MKVI відрізняється від свого попередника впровадженням революційного підсилювача класу IQ600 та повного DSP з контролем фази та часу. Запатентовані технології, такі як технології підсилювачів класу J, SLAPS і Magma-X, забезпечують відмінну продуктивність MKVI.

Також включає цифровий підсилювач 600 Ватт RMS,c запатентованою схемою «J» класу. Якщо ви мрієте про безкомпромісну продуктивність LFE з чудовою динамікою та ефективністю, у поєднанні з швидкою та точною артикуляцією, MKVI є очевидним вибором. MKVI може легко виробляти нижчі октави у високоякісній стереосистемі або додавати ефекти LFE у великих системах об'ємного звучання.

Технологія SLAPS є ключовим гравцем у перекладі потужної підсилювача IQ600 на домінуючий LFE. SLAPS – це запатентована система, яка значно підвищує ефективність та здатність сабвуфера для наднизької частоти відтворення. SLAPS означає симетричну завантажену аудіо пасивну систему. Як бачимо з назви, SLAPS побудований симетрично, що відрізняє його від традиційних пасивних пристроїв. SLAPS поєднує ідентичні компоненти у своїй підвісці та дизайні, гарантуючи, що пристрій рухається однаково в обох напрямках. Революційна ефективність та продуктивність є результатом зв'язку між SLAPS та активним драйвером Magma-X. SLAPS долає обмеження, відомі із звичайних закритих та портованих конструкцій. Унікальна конструкція дозволяє активному руху без стиснення, що призводить до глибокого, динамічного та жорсткого басу.

 
Характеристики
ТипСабвуфер активний
Потужність500 Вт RMS, 1500 Вт MAX
Частотний діапазон15 – 130 Гц
Динаміки12 ″
Роз'ємиRCA (лінійний), Балансний XLR, Високоврівневий (гвинтові клемми)
Розміри (В x Ш x Г), мм413 x 394 x 495 мм
Пульт ДУЄ
Акустичне оформленняз пасивним випромінювачем 12″
Частота зрізу40 – 200 Гц
Room CorrectionЄ, 20 Гц+-6 дБ, 30 Гц+-6 дБ, 40 Гц+-6 дБ
Вага без упаковки36 кг

Напишіть відгук

Сабвуфер Earthquake Supernova MKVI-12 PIANO

Серія Supernova MKVI уособлює сучасний стан у дизайні сабвуфера. Серія MKVI - безкомпромісна продуктивність та чудова технологія у поєднанні з найтоншим низькочастотним відгуком у світі. MKVI визначає новий стандарт у своєму класі.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ