Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR
Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR Акустична система Polk audio MagniFi MAX SR

Саундбар Polk audio MagniFi MAX SR

  • ID товару: 4450
  • Артикул: 236460

236460

Новий товар

Ціна за комплект

Колонки для домашнього кінотеатру; потужність: загальна: 240 (тил 2х30, центр 180) Вт; кількість каналів: 5.1; кількість смуг: 3; частотний діапазон: 35-20000 Гц; Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ас; Bluetooth: Bluetooth

Більше деталей

34 320 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Polk audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

5.1-канальний домашній театр максимально високої якості на базі саундбару Polk MagniFi MAX SR забезпечує більш масштабний і динамічний навколишній звук, ніж традиційні звукові панелі, і оптимізований так, щоб зробити кінофільми, телепередачі, спортивні репортажі та музику ще повнішими за життя. У ньому реалізовано патентовану технологію оточення звуком SDA — для більш масштабних і захоплюючих вражень від прослуховування. Ще одна фірмова технологія Polk – VoiceAdjust дозволяє забезпечити кристальну ясність діалогів, а функція Polk Smart Remote – роботу з пультом від вашого телевізора, причому прямо з коробки.

До складу комплекту входить також бездротовий сабвуфер та дві бездротові тилові колонки Polk SR1 для справжнього навколишнього звуку. Є вхід HDMI (з підтримкою 4К роздільної здатності) та оптичний вхід. Крім того, вбудовані технології Google Chromecast та Bluetooth дозволяють приймати вашу улюблену потокову музику. Система Polk MagniFi MAX SR сумісна з більшістю телевізорів усіх провідних виробників.

Патентована технологія навколишнього звуку SDA
Створює просторе, природне та багатовимірне звукове поле, покращуючи ваші враження, роблячи їх схожими на відчуття від живого концерту — за рахунок усунення проникнення каналів один в одного, що зазвичай спостерігається у звичайних саундбарів та акустичних телевізорів.

Технологія Polk VoiceAdjust
Дозволяє виділити голоси та налаштувати їх гучність так, щоб діалоги стали кришталево ясними та розбірливими, щоб ви не пропустили жодного слова у вашому улюбленому кінофільмі, теле-шоу чи спортивному репортажі.

Вбудований Google Chromecast
Забезпечує стрімінг музики з ваших улюблених програм по мережі Wi-Fi, передачу аудіо на ваші стовпчики, оснащені Google Home, і мовне керування відтворенням музики за допомогою Google Assistant.

5.1-канальний бездротовий навколишній звук
Масив із семи драйверів, плюс бездротовий сабвуфер, що входить в систему, і дві Polk SR1 — бездротові тилові колонки, створюють занурення в багатовимірний звук при декодуванні 5.1-канальних записів в Dolby Digital і DTS. Ексклюзивна технологія Polk SDA забезпечує неймовірно цікаве звучання, що заповнює всю кімнату.

Сумісність із пультами від телевізорів
Ви можете регулювати гучність і відключати звук за допомогою більшості пультів від телевізорів Samsung, LG і Sony (функція працює як при оптичному, так і HDMI з'єднанні), а також для більшості телевізорів, оснащених функціями CEC – для цього не потрібно програмування або навчання.

Невисокий профіль
Саундбар має невелику висоту і тому не затуляє ІЧ-сенсор телевізора.

Ексклюзивна технологія узгоджених глибоких басів
Бездротовий сабвуфер з 8˝ (203-мм) драйвером та фазоінвертором забезпечує нищівний бас, який піднімає на нову висоту враження від перегляду фільмів та музики.

Режими Movie, Music та Sport
Натисканням кнопки можна викликати передустановки еквалайзера EQ для фільмів, музики або спорту, що оптимізують звучання саундбару та сабвуфера так, щоб ви почули найчистіші діалоги, масштабний навколишній звук та глибокі баси – для отримання найкращих вражень від аудіо записів.

Нічний режим - Night Mode
У цьому режимі знижується рівень басів і підвищується для VoiceAdjust, дозволяючи почути діалоги без збільшення загального

Роз'єми та інтерфейси
HDMI
USB
Bluetooth
Wi-Fi
LAN (RJ-45)
Цифровий оптичний вхід
AUX
Кількість акустичних каналів
5.1
Тип
Саундбари
Загальна потужність звуку
400 Вт
Потужність фронтальних динаміків
180 Вт
Потужність тилових динаміків
60 Вт
Потужність сабвуфера
160 Вт
додаткові характеристики
Технологія посилення промови VoiceAdjust. Технологія навколишнього звуку SDA
Потоковий сервіс Google Chromecast. Bluetooth
Декодування 5.1-канальних записів у Dolby Digital та DTS
Сумісність із пультами від телевізорів
Чотири 25 x 75 мм повнодіапазонних драйвера, два 19-мм твітери та один 25-мм драйвер центрального каналу, 8-дюймовий (203 мм) сабвуфер
Три вбудовані входи 4K HDMI, сумісні з HDCP 2.2
Один HDMI (ARC) вихід, оптичний вхід для TV audio, вхід AUX 3.5 мм Ethernet (RJ45) для стримінгу музики
Діапазон частот 35Гц – 20кГц
Комплект поставки
Саундбар
Сабвуфер
Бездротові тилові АС 2 шт
Пульт дистанційного керування з батарейками ААА
Мережевий адаптер саундбару з кабелем
Шнур для сабвуфера.
Високошвидкісний HDMI кабель завдовжки 2 м
Оптичний кабель завдовжки 1.8 м
AUX кабель довжиною 1.8 м із 3.5-мм роз'ємом
Два кронштейни для кріплення на стіну
Шаблони для настінного монтажу, інструкція
Розміри
Саундбар: 1093 x 53 x 96 мм
Сабвуфер: 308 x 369 x 372 мм

Напишіть відгук

Саундбар Polk audio MagniFi MAX SR

Ціна за комплект

Колонки для домашнього кінотеатру; потужність: загальна: 240 (тил 2х30, центр 180) Вт; кількість каналів: 5.1; кількість смуг: 3; частотний діапазон: 35-20000 Гц; Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ас; Bluetooth: Bluetooth

Напишіть відгук

25 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ