Audionet DNC
Audionet DNC Audionet DNC Audionet DNC

Мережевий програвач Audionet DNC

  • ID товару: 2031

Новий товар

Мережевий аудіоплеєр вищого класу з цифровими входами та вбудованим FM-тюнером, конструкція подвійне моно, Wi-Fi, виходи: XLR, RCA, габарити 430х70х310 мм, вага 8 кг.
Колір: Black/Silver

Більше деталей

327 096 грн.

Дивитись всі товари бренду: Audionet

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис мережного програвача Audionet DNC

Модель Audionet DNC — це цифровий мережевий клієнт (Digital Network Client), який є універсальним інтерфейсом для будь-якої цифрової музики, отриманої з HDD, флешки, комп'ютера, сервера або Інтернету за допомогою кабельного або бездротового підключення.

У лицьову алюмінієву панель корпусу моделі вбудований інформативний дисплей та 4 клавіші для подачі живлення/переходу у standby, навігації по меню та вибору джерела. У пристрої використовуються добірні комплектуючі, а ланцюги побудовані за принципом подвійне моно для повного поділу каналів. Застосовується зв'язок постійного струму та технологія ультралінійного посилення ULA. Цифрові та аналогові контури розділені та мають власні джерела живлення. Задіяні дискретні ОУ, а сигнальні шляхи максимально скорочені і містять розділових конденсаторів, котушок та інших елементів, негативно які впливають звук.

Аналогова секція отримує харчування від тороїдального трансформатора на 50 ВА і використовує конденсатори загальною ємністю 44000 мкФ. Як опція доступне підключення зовнішніх БП Audionet EPS G2 або EPX.

Для кожного виходу Audionet DNC є еквалайзер (налаштовується частота, коефіцієнти посилення та добротності, фільтри) та можливість зміни часових затримок для АС, причому для калібрування спікерів можна використовувати фірмове ПЗ CARMA. Всі налаштування зручно виконувати за допомогою софту RCP через графічний інтерфейс під час підключення до комп'ютера. Керування також доступне через додаток aMM (для Android), iMM (iOS) або за допомогою штатного універсального ПДК.

Конвертуванням в аналог займаються два чіпи, а завдяки технології Intelligent Sampling Technology цифровий сигнал попередньо проходить подвійну фільтрацію та асинхронний апсемплінг до 24 біт/192 кГц. Контролем усіх функцій моделі займається мікропроцесор, запитаний від окремого джерела.

Інтегрувати пристрій у локальну мережу дозволяє LAN- або WLAN-підключення. При цьому Audionet DNC працює з комп'ютерами, UPnP-серверами і відтворює аудіофайли, що зберігаються там, з роздільною здатністю до 24 біт/192 кГц, а завдяки vTuner відкривається доступ до веб-радіостанцій. Модель також має на борту вбудований FM-тюнер.

Апарат відрізняється розвиненою комутацією. Є оптичні, коаксіальні та балансні цифрові входи, а також асинхронний порт USB. Лінійні виходи RCA продубльовані балансними роз'ємами.

Мережевий програвач Audionet DNC звучить динамічно, чисто, відкрито та нейтрально, забезпечуючи правильний тональний баланс та відмінну детальність.


Особливості мережевого програвача Audionet DNC

  • Топологія «подвійне моно»
  • Вбудований ЦАП, апсемплінг, корекція затримок для АС, еквалайзер
  • FM-тюнер, можливість підключення зовнішніх блоків живлення

Характеристики мережевого програвача Audionet DNC

Діапазон частот 0-96000 Гц (- 3 дБ), зв'язок по постійному струму
Швидкість наростання сигналу 10 В/мкс
Поділ каналів більше 100 дБ (20 кГц)
Максимальна вихідна напруга 3,2 В (RCA), 6,4 В (XLR)
Вихідний імпеданс 24 Ом (RCA), 48 Ом (XLR)
Коефіцієнт гармонік менше 104 дБ (1 кГц)
Підтримувані формати WAV (до 24 біт/192 кГц), FLAC (до 24 біт/192 кГц), ALAC (до 24 біт/96 кГц), AIFF (несжатий, до 24 біт/192 кГц), AAC, WMA, OGG-Vorbis
Вбудований ЦАП 2 чіпи
Контролює функції пристрою за допомогою мікропроцесора так
Інтернет-радіо vTuner
FM-тюнер з RDS є
Корекція параметрів звуку час затримки для будь-якого виходу, що настроюється, 5-смуговий цифровий параметричний еквалайзер (5 коректорів мінімально-фазового типу)
Параметри Wi-Fi 802.11 b/g/n, WEP, WPA, WPA2
Використовується мережевий протокол DHCP так
Функція автостарту пристрій переходить у робочий режим відразу при включенні до мережі
Функція автоматичного визначення фази в розетці розетки. є
Входи AES/EBU (XLR, Neutrik), 2 оптичних, 2 коаксіальних, USB (тип A), асинхронний USB (тип B), LAN, оптичний для керування системною шиною Audionet Link
Виходи XLR, RCA, оптичний для керування по системній шині Audionet Link
Інша комутація RS-232, тригерний вихід, 5-піновий роз'єм EPS для зовнішнього БП, гнізда для FM- та Wi-Fi-антен, заземлююча клема
Підтримка фірмового інтерфейсу Audionet HighBit для коаксіальних входів IN1 та IN2 є, можливий прийом аудіо з роздільною здатністю до 24 біт/192 кГц і у форматі SACD або DVD-A
Керування через програму Audionet aMM або iMM для пристроїв з Android та iOS так
Управління та налаштування за допомогою ПЗ Audionet RPC через графічний інтерфейс GUI так
Блок живлення тороїдальний трансформатор (50 ВА), загальна ємність конденсаторів: 44000 мкФ
споживана потужність макс.: 85 Вт; у режимі standby: менше 1 Вт
Пульт ДУ універсальний RC 2 з алюмінієвим корпусом
Опціонально доступне обладнання зовнішній БП EPX або EPS G2
Товщина лицьової алюмінієвої панелі 10 мм
Товщина бічних алюмінієвих панелей 8 мм
Товщина верхньої алюмінієвої кришки 6 мм
Товщина сталевого шасі 2 мм
Габарити (ШхВхГ) 430х70х310 мм
Вага 8 кг

Напишіть відгук

Мережевий програвач Audionet DNC

Мережевий аудіоплеєр вищого класу з цифровими входами та вбудованим FM-тюнером, конструкція подвійне моно, Wi-Fi, виходи: XLR, RCA, габарити 430х70х310 мм, вага 8 кг.
Колір: Black/Silver

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ