Мережевий програвач Technics SL-G700EE-S Silver
Мережевий програвач Technics SL-G700EE-S Silver Мережевий програвач Technics SL-G700EE-S Silver Мережевий програвач Technics SL-G700EE-S Silver Мережевий програвач Technics SL-G700EE-S Silver

Мережевий програвач Technics SL-G700EE-S Silver

  • ID товару: 21702
  • Артикул: SL-G700EES

SL-G700EES

Новий товар

Мережевий програвач Super Audio CD SL-G700 - багатофункціональний цифровий програвач, що забезпечує найвищу якість звучання аудіо з більшості сучасних засобів передачі та зберігання звуку: від традиційних CD/SACD до сучасних носіїв аудіо високої роздільної здатності та сервісів потокової передачі даних.

Більше деталей

129 999 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Technics

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вищий клас, якісний звук

Мережевий програвач Super Audio CD SL-G700 - багатофункціональний цифровий програвач, що забезпечує найвищу якість звучання аудіо з більшості сучасних засобів передачі та зберігання звуку: від традиційних CD/SACD до сучасних носіїв аудіо високої роздільної здатності та сервісів потокової передачі даних.

Високоякісний цифро-аналоговий перетворювач преміум-класу на основі подвійного моно контуру

Контур цифро-аналогового перетворювача - найважливіший елемент пристрою, що подає на вихід аналоговий аудіосигнал: саме в цьому контурі цифровий сигнал, що зчитується з носія (наприклад з CD), перетворюється в аналоговий з отриманням початкової форми хвилі. Як перетворювачі для правого та лівого каналів були обрані високоякісні пристрої DAC AK4497 фірми Asahi Kasei Microdevices, що відрізняються високим рівнем сигналу до шуму та малими спотвореннями. Електроживлення подається окремо на кожен перетворювач та поділено на п'ять ділянок залежно від призначення. Для забезпечення точності перетворення сигналу тактовий генератор підключено до окремого контуру живлення від акумулятора. Використання двох асиметричних моноконтурів дозволяє уникнути взаємних перешкод між лівим та правим каналами, що піднімає планку відтворення записаних звуку та звукового простору на новий рівень.

Зовнішній модуль посилення

Контур фільтра, розміщений за цифро-аналоговим перетворювачем, визначає якість аудіо, що надходить аналоговий вихід. Замість операційного підсилювача на ІВ у контурі фільтра SL-G700 розміщено спеціальний підсилювальний модуль оригінальної конструкції. Використання малошумних транзисторів і тонкоплівкових резисторів пригнічує шум, що виникає в контурі. Точне налаштування параметрів роботи, таких як робочий струм, дозволило покращити відгук, відношення сигналу до шуму та коефіцієнт спотворень. Все це забезпечує високу лінійність та достовірність відтворення пристроєм SL-G700 звуку, включаючи найдрібніші нюанси запису.

Високошвидкісне тихе гібридне джерело електроживлення

Для відтворення звуку з високою достовірністю особливе значення має якість електроживлення. Шуми в контурі живлення і стабільність електроживлення безпосередньо впливають на якість звуку, що відтворюється з аудіосигналів, особливо для аналогових каналів. Пристрій SL-G700 має виділений блок живлення для аналогового аудіовиходу без зворотного зв'язку, здатний пригнічувати коливання частоти модуляції. У поєднанні зі стабілізованим контуром живлення оригінальної конструкції, даний виділений блок живлення дозволяє подавати стабільне електроживлення з малим шумом. У цьому виділеному контурі не використовуються ІС загального призначення; Крім того, параметри роботи цього контуру були ретельно налаштовані так, щоб забезпечити високий коефіцієнт відношення сигналу до шуму і, отже, достовірне відтворення звуку, яким відрізняються вироби Technics.

Високоякісний вихід для навушників

Зазвичай вихідний аналоговий сигнал (збалансований чи ні) і сигнал на вихід навушників надходять з контуру того самого цифро-аналогового перетворювача. У той же час, у пристрої SL-G700 передбачено окремий контур перетворювача для навушників, в якому використовуються БІС обробки аудіосигналу власної розробки компанії Technics, цифрові підсилювачі JENO Engine для усунення спотворень та оптимізації формування шуму. Розділення контурів вихідного аналогового сигналу та сигналу для навушників дозволяє усунути взаємні перешкоди між цими двома контурами різного призначення. Крім того, у кожному контурі налаштування звуку виконується найбільш підходящим чином, що покращує якість сигналу на обох виходах. Пристрій SL-G700 також оснащений системою оптимізації роботи, що автоматично запускає підсилювач JENO при підключенні навушників. Це усуває небажаний вплив сигналу аналогового виходу на якість звуку без підключених навушників.

Крім того, в підсилювачі сигналу для навушників класу AA використовуються окремі контури для посилення аудіосигналу: у першому підвищується напруга, у другому - струм живлення. Це дозволяє з високою точністю перетворювати вихідний ШИМ-сигнал високої роздільної здатності з виходу JENO в аналоговий сигнал, ідеальний для широкого діапазону навантаження навушників. Такий сигнал відрізняється малими спотвореннями на широкому діапазоні частот.


Характеристики

  • Потужність: 38 Вт
  • Електроживлення: 220-240 В перем. струму, 50/60 Гц
  • Bluetooth: так
  • Вихід для навушників: Так (діам. 6.3 мм, 110 мВ, 32 Ом макс. гучність))
  • Системний порт: Вхід/вихід для керування системою (роз'єм 3.5 мм)
  • Цифровий вихід: Коаксіальний цифровий роз'єм – 1 шт., Оптичний цифровий вихід – 1 шт.
  • Аналоговий вихід: ЗБАЛАНСОВАНИЙ - 1 шт., НЕСБАЛАНСОВАНИЙ - 1 шт. Підтримується вихідний сигнал із змінним рівнем
  • Цифровий вхід: Коаксіальний цифровий роз'єм – 1 шт., оптичний цифровий вхід – 1 шт., USB-A – 2 шт.
  • Книш:
  • Super Audio CD: 0.0006% (1 кГц, 0 дБ)
  • CD: 0.0015% (1 кГц, 0 дБ)
  • Відношення сигналу до шуму:
    • ЗБАЛАНСОВАНИЙ СИГНАЛ: 121 дБ (IHF-A)
    • НЕСБАЛАНСОВАНИЙ СИГНАЛ: 118 дБ (IHF-A)
  • Динамічний діапазон:
    • Super Audio CD: ЗБАЛАНСОВАНИЙ СИГНАЛ: 118 дБ (IHF-A) / НЕСБАЛАНСОВАНИЙ СИГНАЛ: 115 дБ (IHF-A)
    • CD: ЗБАЛАНСОВАНИЙ СИГНАЛ: 98 Дб (IHF-A) / НЕСБАЛАНСОВАНИЙ: 98 дБ (IHF-A)
  • Частотний діапазон: Super Audio CD: 2 Гц-50 кГц (-3 дБ) / CD: 2 Гц-20 кГц (-3 дБ)
  • Формат диска: Super Audio CD, CD-DA
  • Види дисків для відтворення: Super Audio CD (лише два канали), CD, CD-R, CD-RW
  • Матеріал корпусу: алюміній
  • В х Ш х Р: 98 х 430 х 407
  • Вага: 12.2 кг
  • Комплектація: пульт дистанційного керування, кабель змінного струму, кабель підключення до системи, аналоговий аудіокабель, посібник з експлуатації
 
Характеристики
БрендTechnics
МодельSL-G700EE-S
ТипМережевий програвач
Частотний діапазонSuper Audio CD: 2 Гц-50 кГц (-3 дБ) / CD: 2 Гц-20 кГц (-3 дБ)
Вихідна потужність на навушники110 мВ, 32 Ом
BluetoothЄ
ВходиКоаксіальний цифровий роз'єм – 1 шт., оптичний цифровий вхід – 1 шт., USB-A – 2 шт.
Вхід USBUSB-A
ВиходиКоаксіальний цифровий роз'єм – 1 шт., оптичний цифровий вихід – 1 шт.
живлення220-240 У перем. струму, 50/60 Гц
споживана потужність38 Вт
КолірСріблястий
Розміри98 х 430 х 407 мм
Вага12.2 кг

Напишіть відгук

Мережевий програвач Technics SL-G700EE-S Silver

Мережевий програвач Super Audio CD SL-G700 - багатофункціональний цифровий програвач, що забезпечує найвищу якість звучання аудіо з більшості сучасних засобів передачі та зберігання звуку: від традиційних CD/SACD до сучасних носіїв аудіо високої роздільної здатності та сервісів потокової передачі даних.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ