Мережевий програвач Aurender ACS10 Black
Мережевий програвач Aurender ACS10 Black Мережевий програвач Aurender ACS10 Black Мережевий програвач Aurender ACS10 Black

Мережевий програвач Aurender ACS10 Black

  • ID товару: 28963
  • Артикул: ACS10BK

ACS10BK

Новий товар

ACS10 стане ідеальним супутником власника компонентів Aurender, який бажає здійснювати CD-ріппінг, збільшити ємність сховища даних, створювати їх резервні копії та редагувати мета-теги.

Більше деталей

280 000 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Aurender

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Пристрій Aurender ACS10 дозволяє зменшити залежність користувача від комп'ютера та інших IT-продуктів під час роботи з цифровими музичними файлами.

Головні можливості ACS10 повністю відповідають потребам аудіофіла, що зберігає аудіозаписи у вигляді файлів, та організовані так, щоб спростити пошук та відтворення бажаного треку. ACS10 можна використовувати як доповнення до вже наявного аудіосервера Aurender, при цьому функціонал та гнучкість роботи останнього значно розшириться. Крім того, ACS10 здатний працювати самостійно як повнофункціональний сервер і стрімер під керуванням програми Aurender Conductor. У цьому випадку аудіодані надходитимуть на порт Audio 2.0 USB, розрахований на підключення до зовнішнього ЦАП. Однак найкраща якість звуковідтворення ACS10 забезпечить при спільній роботі з мережними програвачами A10, N10 або W20.

ACS10 стане ідеальним супутником власника компонентів Aurender, який бажає здійснювати CD-ріппінг, збільшити ємність сховища даних, створювати їх резервні копії та редагувати мета-теги.
Аудіофіли, які потребують окремого сервера/стримера з аналогічними можливостями, також можуть скористатися пристроєм ACS10.


Функції
CD-ріппінг по натисканні однієї кнопки - з одночасним отриманням іміджу обкладинки та мета-даних, а також унікальною можливістю зберігати треки в директорії, що вказується користувачем. CD-ROM-транспорт професійної якості (TEAC DVD-ROM) із лотковим завантажувальним механізмом. На вибір користувача треки можуть зберігатися у форматі FLAC, WAV або AIFF.

• Підтримка пристрою Nimbie Autoloader для здійснення автоматичного ріпінгу

• Додаток для всебічного редагування мета-тегів — їх спрощена корекція або зміна відповідно до системи пошуку треків, що використовується користувачем.

Упорядковувати фонотеку та видаляти дублюючі файли можна під час копіювання на ACS10 фонотеки з сервера Aurender – під керуванням програми ACS Manager. При додаванні нового контенту на Aurender потрібно відкрити ACS Manager для синхронізації з ACS10. Ця операція виконується вручну, а не автоматично.

Функція видалення файлів, що дублюються, корисна при злитті декількох фонотек.

Підтримка використання ACS10 як центрального сховища аудіоданих. І підтримка можливості за допомогою ACS10 розширити ємність зберігання даних до меж, що перевищують ємність аудіосервера Aurender. Функція SmartMerge пристрою ACS10 виявить у локальній мережі сервер W20, N10, A10, N100H, N100C або X100L і дасть можливість користувачеві бачити як загальний список контент відразу двох фонотек (режим 1+1: одна фонотека зберігається на ACS10, друг аудіосерверів Aurender).

Дані записуються на два 3,5-дюймові HDD ємністю до 24 Тб - використовуються накопичувачі Western Digital Red (загальний об'єм 8 Тб /16 Тб) Enterprise Grade або Western Digital Gold (загальний об'єм 24 Тб). Доступні заводські конфігурації: 4 Тб x 2, 8 Тб x 2 або 12 Тб x 2.

Варіанти режимів роботи HDD встановлюються користувачем. Можна використовувати «дзеркалювання» RAID 1 (на диску 2 дублюються дані з диска 1, що підвищує надійність їх зберігання) або обидва диски використовуються для запису даних без дублювання, що вдвічі підвищує ємність зберігання.
Особливості
Відтворення мультимедійних файлів та потокового контенту
З мультимедійними файлами та потоковим контентом працює вбудована програма Aurender Conductor. Воно забезпечує підтримку сервісів Tidal, Qobuz, Spotify Connect, Bugs та Melon (якщо вони доступні в країні, де знаходиться користувач). На той час, коли ACS10 з'явиться у продажу, ми сподіваємося організувати підтримку Spotify Connect.

Вихідний порт USB Audio
Високоякісний вихід USB Audio Class 2.0 дозволяє ACS10 при підключенні до зовнішнього ЦАП працювати як аудіосервер/стример. (Схемотехніка аналогічна використовуваної на мережевому плеєрі N10.).

Твердотільна SSD-пам'ять (з підтримкою специфркації NVMe)/RAM
Модель ємністю 8 ТБ/16 ТБ: 240 Гб NVMe-пам'яті для ОС та кешування файлів. 8 Гб для системної пам'яті та RAM-диска.

Модель ємністю 24 ТБ: 480 Гб NVMe-пам'яті для ОС та кешування файлів. 16 Гб для системної пам'яті та RAM-диска.

Блок живлення із вбудованим джерелом безперебійного живлення
Повністю лінійне джерело живлення аудіоланцюгів плюс джерело безперебійного живлення (UPS) на суперконденсаторах для захисту ACS10 від раптового відключення напруги живлення.

Дисплей
Великий 4-дюймовий IPS LCD-дисплей показує обкладинку альбому в процесі CD-ріпінгу, а також всю системну інформацію про функції.

Підтримувані формати та розмірності файлів
Підтримка всіх основних аудіокодеків. Читаються PCM-файли розмірністю до 32 біт/768 кГц та DSD-потік до 256 DoP. Нативний DSD до 512 МГц.

ХАБ
Три порти LAN для підключення до маршрутизатора, аудіосервера Aurender або для послідовного з'єднання з іншим ACS10.
Один із трьох портів хаба має подвійну ізоляцію для зменшення впливу мережевих перешкод.

USB-порти
Крім портів USB Audio передбачений фронтальний порт USB 2.0 та тиловий порт USB 3.0.

Блок живлення: ~115V/230В, 50/60 Гц

Енергоспоживання: 35 Вт

Габарити: 430 x 96 x 355 мм

Маса: 12,1 кг

 
Характеристики
БрендAurender
МодельACS10
ТипМережевий програвач
Входи2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, CD-ROM-транспорт-тільки для ріпінгу CD
живлення115V/230B, 50/60Гц
Розміри (Ш х В х Г), мм430 х 96 х 355 мм
Вага12,1 кг

Напишіть відгук

Мережевий програвач Aurender ACS10 Black

ACS10 стане ідеальним супутником власника компонентів Aurender, який бажає здійснювати CD-ріппінг, збільшити ємність сховища даних, створювати їх резервні копії та редагувати мета-теги.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ